24 nov 16, 05:39:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hoshi no Samidare  (Megtekintve 101778 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #75 Dátum: 12 máj 23, 10:46:56 »

Ez az új srác egy dilinyós, de pont ezért tetszik! Nevet Mangetsu is állat volt, de ez még debilebb, bár van vmi fura vele. Gyanús nekem kicsit a srác ahogy néhány képen ábrázolva volt. Mint a megtestesült gonosz vagy tudom is én!

Yuuri meg bár nem tudom hogyan fog erőt szerezni, de szerintem ez a gyerek fog vmilyen módon segédkezni benne. A hercegnő csak engem irritál amúgy? Gyakorlatilag egy gyerek, a főhős szomszédjából, akinek akkora ereje van hogy hegyeket rombol le!
Még megérteném hogy neki is lenne vmi varázsképessége, de a fizikai ereje meghaladja minden lényét a bolygón, és pont ez zavar!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 10:47:31 írta Morause » Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #76 Dátum: 12 máj 23, 12:50:25 »

Arra nem gondoltál, hogy neki esetleg pont ez a különleges ereje? Mosolyog
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Morause
Vendég
« Válasz #77 Dátum: 12 máj 23, 17:17:54 »

Nem az a probléma hogy gondoltam... amúgy meg mindegyik gyűrűt visel vmi telekinetikus képességgel  mint pl. Mangetsu vagy Yuuri is... ha jól emlékszem vmilyek részben Noi mondta is hogy a gyűrűk ilyen erőket birtokolnak. De arról szó sem volt hogy az akit ők hercegnőnek hívnak erősebb mint ők, illetve elméletileg őt kéne megvédeni... én nem úgy látom mintha védelemre szorulna! Hmm...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #78 Dátum: 12 máj 23, 18:22:13 »

Majd kideül, majd kiderül Nevet
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #79 Dátum: 12 máj 23, 18:53:21 »

Nekem egyedül csak az a furcsa, hogy ami után a hercegnő lerombolta azt a hegyet tökéletesen "megvolt halva"  (nem bírt mozogni). De ahogy feltűnt Mikazuki és a másik lovag egyből újra helyre jött. Nekem ez miatt van egy olyan érzésem, ha nem is közvetlenül, de közvetve a lovagokból nyeri az erejét a hercegnő.  Nevet

Na jó az is fura volt hogy le dózerólt egy hegyet, bár ezzel már meg van szokva az ember egy Manga esetében. smirksweat  ikszdé
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Morause
Vendég
« Válasz #80 Dátum: 12 máj 28, 17:39:55 »

Ez az új fejezet nem volt olyan rossz, megtudtuk összesen hány lovag is lett kitalálva! A hercegnő most egészen jól mutatott ezzel a "napközben egy egyszerű tinédzser lány... délután meg 1 kegyetlen vezér" szerepével!

Yuuri nem tudom hogy a francba akar egyszerre 10 fazon ellen harcolni, ha még a domain control-t se bírja rendesen használni! A hercegnőnek meg látszólag bejön Yuuhi ikszdé de ahogy reagált rá az vicces volt.

Mikazuki meg megint sunyul, szerintem ez tényleg egy elmebeteg!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 17:40:35 írta Morause » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #81 Dátum: 12 máj 28, 17:42:08 »

Mikazuki a legnagyobb arc az egész sorozatban, akkora kegyetlenkirály Nevet
Bevág egy "Wanna play?" fejet, és mindig ez jut eszembe:

Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #82 Dátum: 12 máj 28, 18:10:12 »

xDDDD neeee ez súlyos xDD

a fejezet tetszett és nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többi lovag milyen állatkával érkezik Nevet de én azt nem értem, hogy miért Yuu az egyetlen lovag akinek a hercegnő elmondta, hogy elakarja pusztítani a világot...
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 18:11:03 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #83 Dátum: 12 máj 28, 18:56:17 »

Nagy valószínűséggel azért, mert kedveli Yuu-kunt. És mert Yuuhi felesküdött, hogy bármit megtesz a kedvéért.

Amúgy meg az, hogy elintézi majd a másik 10 lovagot azt nem úgy kell érteni, hogy most azonnal. Mert most nem lenne képe legyőzni még a leggyengébbet sem.  smirksweat De azt is kinézem belőle, hogy majd ügyesbe oldja meg ha sor kerül rá Nevet

Ja amúgy jó rész volt Nevet
A ló lovag nagy valószínűséggel jó arc lesz az eddigi személyisége alapján Nevet
De a varjú lovag eddig nagyon irritál. A Bátyja jó arc volt őt kedveltem, de ennek a srácnak nagyon el van borulva az elméje.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 19:02:40 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #84 Dátum: 12 máj 28, 20:10:15 »

xDDDD neeee ez súlyos xDD

a fejezet tetszett és nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többi lovag milyen állatkával érkezik Nevet de én azt nem értem, hogy miért Yuu az egyetlen lovag akinek a hercegnő elmondta, hogy elakarja pusztítani a világot...

Úgy 15 fejezet és erre a magyarázatra is sor kerül Nevet
De van rá oka, elég jó.
Naplózva

lordog
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #85 Dátum: 12 máj 29, 21:28:38 »

sziasztok ehhez projekthez csináltam színest remélem kiteszitek itt van két verzió belőle
19 fejezet Üvöltés

http://www.kepfeltoltes.hu/view/120529/NKT.BH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/120529/1064310366NKT.BH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

2012? Világ vége na gyere csak túl éllek Nevet
Morause
Vendég
« Válasz #86 Dátum: 12 jún 04, 18:41:21 »

Hát lordog ezek szép színezések... nekem tetszik! Nevet

Sz'al meg jelent az új rész. mmh Gondolkozik Mit ne mondjak ez most kicsit fura volt, olyan nem is tudom. Többre számítottam annak a Mikazuki gyerek harci tudományából, hátha már egyszer Hangetsu öccse volt, akkor elvár vmit az ember hogy ragadt rá is!
A két golem is olyan fura volt, mert ha jól értem az 1. amit kinyírt a hercegnő az még utána mozgott?
Meg azt sem igazán értem, hogy mik voltak ezek a láncok újra ami elméletileg a nagyapja miatt voltak rajta de a hercegnő már egyszer megszabadította tőle!

utó megjegyz.: máris megkedveltem az új lovagot, olyan szépen van megrajzolva hogy már tetszik! Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #87 Dátum: 12 jún 04, 18:43:45 »

A láncok a trauma láncai, amit Hangetsu halálakor élt át. Nem hagyják harcolni, leblokkol tőle.
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #88 Dátum: 12 jún 04, 19:19:26 »

Szerintem jó rész volt ez is.  Nevet Viszont az furcsa, hogy Mikazuki nak csak az arca nagy de igazából semmit sem tud, legalábbis most nem mutatott semmit. Ettől függetlenül még mindig nem kedvelem a karakterét.

Az új lovag tényleg jóféle Nevet és kivételesen még normálisnak is tűnik (ami azért elég ritka  smirksweat  ikszdé )

Szanisz: Köszi az infót azt én sem tudtam teljesen, hogy mi akart az lenni. bow
Kíváncsi leszek, hogy hogy fog megszabadulni tőle.  Gondolkozik
Naplózva

lordog
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #89 Dátum: 12 jún 04, 21:35:03 »

trauma láncairól szólva azt is meg akartam volna színesbe csinálni de egyszerűen nem ment a kibővítése a   rajznak(lásd elválasztás) kövi rész meg nagyon jó lesz legalábbis eleje Nevet remélem nyár alkalmával heti 2öt darálhatok be eböl a különlegességből
ui: remélem kikerül a színesem mert akkor csinálok majd ujjat is Mosolyog
Naplózva

2012? Világ vége na gyere csak túl éllek Nevet
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins