Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 máj 09, 22:17:58 » |
|
nem nem hiszem el, hogy Shinonome meghalt ... ő volt a legnagyobb arc xD fúúú nah végre felpörögnek az események egyetéretek nagyon megható volt a vége o.O
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 máj 10, 00:37:20 » |
|
Hmmm A kövi heti fejezet jó lesz.... Mégtöbb új karakter, mégtöbb előreutalás És mégtöbb Yuuhi Plusz közeledünk a kötet végéhez, még a kövi és az utánnalévő fejezet tartozik ebbe. A kövi kötete címe egyébként: "A bestiák lovagjai".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 máj 10, 10:08:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 máj 15, 14:34:31 » |
|
Ez eszméletlen, másik két lovag bukkant fel, egy varjú lovag és mintha a másik egy ló lenne!?!?! Mindenesetre érdekes fejezeteknek állunk elébe... mintha most kezdene beindulni az igazi harc. Arra nagyon kíváncsi vagyok hogy a gyík lovagnak mi az ami miatt olyan erős lehet más különben ha ennyi amit idáig láttunk Yuuhi-tól akkor a mágus ellen simán eláshatják magukat, remélem fog erősödni a kölyök... ilyen gyengén szerintem nem érdemes pont őt főhősnek választani! De ez csak az én véleményem. Viszlát később!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 máj 15, 18:10:15 » |
|
Ugyan...úgy ismered te a japán animéket, hogy a főhős végig gyenge marad? Úgyis szerez magának valahonnan erőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 máj 15, 18:38:04 » |
|
Morause: Egyet értek veled. Én is remélem, hogy fog még fejlődni, mert így az erős távolba nézésen kívül nem túl sok mindenre képes. Szanisz: "Ugyan...úgy ismered te a japán animéket, hogy a főhős végig gyenge marad? Úgyis szerez magának valahonnan erőt." Ja majd leugrik a közértbe és vesz új geart.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 máj 15, 18:50:03 » |
|
Szegény kutyás gyerök, kinyiffant hamar, pedig aranyos volt, az öccse meg egy debil.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 máj 15, 21:34:53 » |
|
ummm Yuuhi honnan tudta a varjú lovag nevét?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 máj 15, 21:49:06 » |
|
Nem tudja, csak kikövetkeztette. Hangetsu mesélt már az öccséről, meg Hisame tanítványa volt. Egyszerűen csak megérezte a vérszomját és okosan egyeztetett. Meg ez egy manga, a főhősnek mindig vannak megérzései
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 07:48:12 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 máj 16, 09:31:32 » |
|
Ez meg a spoiler volt szanisz (többé kevésbé) Amúgy a kövi részben mondja majd, hogy honnan tudta, hogy ő az . Egyébként mikazukit tuti szeretni fogjátok, az egyik legnagyobb arc a mangában Kövi fejezetben majd megértitek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 09:59:04 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 máj 16, 10:35:12 » |
|
Tetszett ez a fejezet. Jó látni, hogy kezdenek beindulni a dolgok, eddig elég lassú folyású volt. Az előző részhez visszatérve sajnáltam szegény Shinonome-t, de tetszett, hogy következetes volt a mangaka. Mármint abból a szempontból, hogy ha megüt a gólem, akkor meghalsz és kész. Kíváncsi leszek a bagolyra és hogy miért figyelmeztett rá Ludo, meg hogy mi volt "legutóbb" . Egyébként vissza fog még térni Ludo? Egyébként találtam egy elírást az eheti fejezetben: http://naruto-kun.hu/manga/Hoshi_no_Samidare/15/22Az utolsó panelben mondja Mikazuki, hogy harcolnám velem itt és most?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 máj 16, 10:41:01 » |
|
Köszi, Szanisz kicsit le van kötve az érettségikkel, de előbb utóbb javítva lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 máj 20, 18:31:14 » |
|
Mikazuki debil? Mit árott neked? Kedvenc szereplőm Végig olvastam angolul a mangát, életem legjobb mangáján vagyok túl, köszönöm nektek hogy rátalálhattam erre a gyöngyszemre.
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 máj 21, 17:38:12 » |
|
Szivesen, ez miatt kezdtem el amúgy is, hogy többen olvassák, remélem azért majd magyarul is olvasod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 máj 21, 17:46:37 » |
|
hát, hogy őszinte legyek Mikazuki egyenlőre tényleg elég debil xDD de nekem bejönnek az ilyen karakterek jó fejezet volt, kezd kikerekedni a történet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|