Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #735 Dátum: 10 nov 26, 23:24:34 » |
|
Dettó. Fórumon olvastam, hogy ha meghalsz a szobában akkor nem tudsz továbbjutni. 3 féle megoldást olvastam: - kezdd előlről a pályát - válts rucit meg kristályt - állítólag ha visszamész egy korábbi terembe ahol Kota mondja hogy "Nem juthatnak el a fő ágyúig" ott van egy plusz cella.
Én még egyiket sem próbáltam ki, de Easy-n nem haltam meg és simán ment, most Unleashed-en meghaltam és beakadtam.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Mifune
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #736 Dátum: 11 jan 15, 16:39:10 » |
|
Ó. Van még valaki aki emlékszik erre az ősklasszikusra? :o
|
|
|
Naplózva
|
"Victory is reserved for those who are willing to pay it's price." - Sun Tzu
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #737 Dátum: 11 jan 17, 14:20:17 » |
|
Tudunk róla^^ De sajna MMORPG lesz, szal igazából nem sok köze van az eredeti KOTORhoz, ami kifejzetten single player game volt. Várjuk ki mi lesz, egy ilyen játékot nagyon durvára és nagyon sz*rra is meglehet csinálni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #738 Dátum: 11 jan 17, 16:42:00 » |
|
Tudunk róla^^ De sajna MMORPG lesz, szal igazából nem sok köze van az eredeti KOTORhoz, ami kifejzetten single player game volt. Várjuk ki mi lesz, egy ilyen játékot nagyon durvára és nagyon sz*rra is meglehet csinálni! Mivel a BioWare csinálja csakis jóra lehet számítani (remélem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #739 Dátum: 11 jan 18, 09:51:50 » |
|
BioWare név az tényleg jól hangzik. Persze ettől még elcseszhetik, de azért bennük lehet bízni. Ó. Van még valaki aki emlékszik erre az ősklasszikusra? :o Mi az hogy? Kotor foreva. Az egyik legjobb game.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #740 Dátum: 11 jan 28, 11:02:21 » |
|
Taral V flashpoint SW:ToR-ból Nekem tetszik kár, hogy köztársasági insta
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #741 Dátum: 11 jan 28, 11:26:54 » |
|
A ToR tervezett megjelenési ideje idén tavasz, de én erőteljesen meglepődnék, ha ősznél előbb kiadnák..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #742 Dátum: 11 jan 28, 11:34:01 » |
|
Mivel a BioWare csinálja csakis jóra lehet számítani (remélem)
A BioWare tényleg nagy név az RPG-k terén, de azért ne feledjük el, hogy ez az első MMORPG-jük, szóval akármilyen jók is megvan a bukás esélye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #743 Dátum: 11 jan 28, 11:34:56 » |
|
Ebben videóban csak nekem nem tetszik a karakterek mozgása? egyádlalán nem cool... egy jedi nem így mozog:(. 30secnél ahogy futnak tiszta tré:( Yoda utánzat hangja meg katasztrofaXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 11:36:36 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #744 Dátum: 11 jan 30, 03:30:22 » |
|
Force Unleashed-et csak PSP-n játszottam, az szntem kissé egyszerűsített verzió volt De nekem tetszett. A psp-n könnyű volt benne haladni, sokkal gyorsabban rájöttem hogy mit kell csinálni egyes pályákon, mint például egy Prince of Persia-nál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #745 Dátum: 11 feb 13, 16:50:18 » |
|
Birtokomba jutott a KOTOR 2. része is. Most bejeztem be nemrégen. Nagyjából az volt, amit vártam tőle. Maga a játék nagyon jó, remek játékélmény, a megszokott grafikával. A két KOTOR játékban mindig is szerettem, hogy viszonylag hosszú ideig el lehet lenni vele. Call of Duty-k (single-je) megirigyelhetné a játékidejét. :) A történet: engem az első rész története sokkal jobban megfogott, de ez sem volt olyan rossz. Lehet, hogy nem hoztam ki belőle mindent (társak felém való tisztelete, mellékküldetések, stb.). A kettőnek a végén szívesen láttam volna valami hosszabb záró videót. A vak csaj mestere, az a Darth F*tyma szerintem elég béna volt. Szerintem megtudhattunk volna róla kicsit többet is azon kívül, hogy egyszer majd össze kell vele csapnunk. Így nekem eléggé jellegtelen volt a karaktere. Igaz, lehet, ha a csajjal többet beszélgetek, kiderült volna sok dolog...erre nem szántam időt. Most hirtelen más nem jut eszembe. Összegezve: nem csalódtam a játékban, de nekem az első része jobban tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #746 Dátum: 11 feb 13, 17:26:34 » |
|
Ha beszélgettél Visas-szal, akkor csak mégnagyobb csalódás Nihilus(?).. volt a nagy duma, hogy ő milyen gonosz, milyen durva, milyen erős, erre mikor odamész meg se szólal Még a harc se volt túl nagy was ist das ellene. Kreia már inkább izzasztott meg mikor először játszottam és nem tudtam mi a jó taktika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #747 Dátum: 11 feb 13, 17:48:41 » |
|
Igen, én is valami olyasmit vártam tőle, hogy esetleg mesél valamit a múltamról, meg egyebekről. Olyan nagy ellenfélnek volt beállítva...erre ennyi volt össz-vissz...még a pofiját sem láthattuk. :D :/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #748 Dátum: 11 márc 04, 20:50:25 » |
|
Yaay végre kijött a classom trailere *-* Bounty Hunter
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #749 Dátum: 11 márc 04, 23:54:19 » |
|
Jaja, én is ma néztem meg, ajánlott HD-ben megnézni ^^ Szerintem kifejezetten hangulatos kis kaszt lesz ez. Hála az égnek úgy látom nem csak a jedi/sith lesz ütős, hanem a többi is. (Bár a balance nem tudom hogy lesz a kasztok közt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|