Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #555 Dátum: 10 júl 09, 08:31:42 » |
|
Sidious túlélte. Ő nem.
Na ja, de mutass olyan helyet ahol pl. a Dark Empire olvasható. Vagy a Darth Bane duológia. Vagy a Legacy sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #556 Dátum: 10 júl 09, 10:53:40 » |
|
Jah, túlélte, ugyanolyan gyáva módon, mint Windu ellen. A sztorija a leggyengébb pontja a FU-nek, és iszonyatos, hogy mennyire belerondított a Star Warsba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #557 Dátum: 10 júl 09, 11:02:39 » |
|
Szerintem egyáltalán nincs rossz Story-ja. A Lázadás megalakulásának történetét sosem így képzeltem el, de szinte Zseniális, hogy gyakorlatilag maga Vader teremtette. Viszont rengeteg Plot-Hole van benne.
Ha Galen ilyen erős volt az erőben, miért nem Ő a kiválasztott? (Túlzások) És ha innentől Sidious tudja hogy Bail Organa áruló, akkor hogyan éldegél onnantól tovább boldogan és nem vadásszák le a családját, vagy ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #558 Dátum: 10 júl 09, 11:09:59 » |
|
Na meg ugye Vader minek ment volna a Kashyyk-ra, semmi gond nem volt a Wookiekkal, volt ott egy Jedi mester, igen, de mint láthattuk az új trilógiában a klónok is elég jól dolgoztak Jedig ellen. Vadernek soha nem volt tanítványa, Sitheknél van egy mester, és egy tanítvány, Vader pedig akárhogy nézem egészen a Jedi Visszatér végéig tanítvány volt (más kérdés, hogy a könyvekben visszatér Sidious, de na..) Az "érzem, hogy van még benned jó" annyira lejárt klisé, hogy ihaj, mégis szerintem mindenki érezte, hogy el fog hangzani a játékban. Még sorolhatnám Nekem tetszett a játék, de iszonyatosan lore romboló volt. (Mondjuk még mindig nem érte el a Third Age lore rombolási színvonalát, ahol a mi kis csapatunk ölte le Sauront, és kb. 12(!) Black Ridert )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 11:11:02 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #559 Dátum: 10 júl 09, 11:41:24 » |
|
Hülyeségeket beszélsz! Azért ment el a Kashyykra mert volt ott egy Jedi, azt kész! Ennyi! Te nem utaznál el a bolygóra, ha az a küldetésed, hogy leöld?
Úgy látszik mégis volt egy titkos tanítványa, amiről a Császár is tudott, mint végül kiderül. Miért ne lehetett volna? Dookunak Két tanítványa is volt, Assaji Ventress és Grievous, előbbit az erőbe is bevezette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #560 Dátum: 10 júl 09, 13:10:42 » |
|
Vader aztán tényleg arról híres, hogy személyesen intézi a dolgait... minek bérelte volna fel Boba fettet, ha személyesen akarta volna pl. elintézni a dolgait? Igen, a Hoth-ra maga ment, de ezen kívül nagyon maximum az Endorra ment, azt is csak azért, hogy a fiát személyesen üdvözölje. Egy jedi nem különösebben érdemli meg, hogy saját maga menjen oda..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #561 Dátum: 10 júl 09, 18:02:20 » |
|
Matten: Assajj Ventresst nem Dooku vezette be az Erőbe hanem egy Jedi Mester, akit a Rend cserben hagyott. Ezért fordult Ventress a Sötét Oldal irányába, és esküdött bosszút. Dooku ezt kihasználta. Feltűnt neki hogy Ventress mennyire tehetséges Sötét Jedi, és ezt kihasználta. Szerzett magának egy erős csicskást, aki elvégezte helyette a piszkos munkát.
MoonTiger: a sztori még egy ponton hibás, az pedig az hogy szépen ellentmondott egy korábbi regénynek, ami szintén hivatalosként volt megjelölve. Abban a regényben pár túlélő Jedi a Kashyyykon rejtőzött el, Vadert és a rohamosztagosait azért küldték oda hogy a Jedi-kat és az őket bújtató wookie-kat elintézzék. A bolygón hatalmas mészárlást rendeztek, a wookie állomány jelentős részét elintézték. Akit élve fogtak el, azt rabszolgának fogták be. Kevés wookie élte túl és maradt ott, azok pedig akik túlélték a föld alatt rejtőztek el. Nem hinném hogy még egy Jedit befogadtak volna a wookiek. Túl nagy kockázat lett volna, és a FU-ben be is következett egy újabb wookie irtás.
Narutoclone: Marek feláldozta magát. Ha rajta múlt volna, akkor hidd el, lenyomja Sidioust is. Amúgy pedig nem kell Darth Bane-t olvasni, elég ha a Jedi Akadémia trilógiát és a Thrawn trilógiát átolvassák, a filmek regényváltozataival együtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 18:04:12 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #562 Dátum: 10 júl 09, 18:32:20 » |
|
Tushé, Rondar! Moontiger: Vader igenis egymaga rendezi el a Jedi-dolgokat. Az hogy egy eltűnt hajó után kutatott, és erre felbérelt egy fejvadászt semmit nem bizonyít. Szerinted ki intézte el a Jedi rend maradékát? Hadd küldjek neked egy listát A Nagy Jedi-írtás Áldozatai a 66-os Parancsot követően Mint láthatod nagyrészükkel Maga Vader végzett. De ha ennyire tartod magad, ahhoz hogy Vader nem mocskolja be a kezét: Három jedire küldte rá Galent, és Kettőt ölt meg. Ahhoz képest nézd meg Vader mennyit nyírt ki. És a legtöbbször Elutazott más bolygóra is! Rondar: Honnan veszed, hogy az a könyv a FU előtt játszódik? Egyébként Expanded Universe. Rengetegszer fordulnak elő egybeesések, hibák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #563 Dátum: 10 júl 09, 18:51:07 » |
|
A regény az idővonal szerint csak pár hónappal játszódik a "Sith-ek Bosszúja" után. A Force Unlieashed pont egy évvel utána kezdődik, mikor Vader rátalál Galenre és legyilkolja az apját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #564 Dátum: 10 júl 11, 15:11:10 » |
|
Most meg force unleashed 2 lesz de nem tom hogy az 1 után mivel fogják folytatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #565 Dátum: 10 júl 11, 20:34:09 » |
|
Elvileg azzal hogy Galent klónozta Darth Vader, de miután már nem volt rá szüksége, megint ki akarta nyírni. De a klón nem adta meg magát és lelépett. Tehát most Galen Marek klónját fogjuk irányítani a játékban. És mint kiderült, Vader nem egyszer klónoztatta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 10 júl 11, 21:25:24 » |
|
Én még PSP-n elkezdtem játszani a Force Unleashedet, de sajna psp-t le kellett adnom ugyhogy nem tudtam végigmenni vele, most kijött PC-re de nem fut a gépemen... Bár ahogy látom nem nyerte el maradéktalanul az emberek tettszését a játék története. Ezt a bizonyos kotort még nem próbáltam, de ha jól tudom ez RPG. Én inkább a Jedi Knight seriával játszottam, az fps közelebb áll a szívemhez és abból a netes játék sem volt probléma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #567 Dátum: 10 júl 11, 21:49:48 » |
|
Így van, a KoToR kő kemény rpg, abból is az egyik legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #568 Dátum: 10 júl 11, 22:42:28 » |
|
Sassy, ha tudod majd mindenképpen próbáld ki a KotOR-t, hidd el zseniális játék. Én sem viszonyultam pozitívan az RPG-hez, de a KotOR miatt megszerettem ezt a műfajt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #569 Dátum: 10 júl 11, 22:54:03 » |
|
Ja az nagyon zsír. xD Sikerült lehúznom egy francia nyelvű verziót xDD Amiről most kiderült, hogy nem három hanem négy cédés, és a negyediket egy másik oldalról kell lehúznom. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|