24 nov 26, 05:32:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288822 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1320 Dátum: 15 ápr 26, 09:28:44 »

Aranyat szólsz!

Saitama:

http://www.mangapanda.com/onepunch-man/3/14 a rész től a végéig

http://www.mangapanda.com/onepunch-man/26/29
http://www.mangapanda.com/onepunch-man/26/34

megküzdött egy másik univerzum bajnokával:
http://www.mangapanda.com/onepunch-man/46/8
http://www.mangapanda.com/onepunch-man/47
http://www.mangapanda.com/onepunch-man/48

Homura, nem sok eséyle van; maximum azzal az idő megállítóval.

Mivan ha law úgy felszeleteli egyből hogy nem bír képességet használni, plusz akárhányszor újrakezdheti law-nak van pár brutális fegyvere, (a yeti ellen meg mingo ellen használt, a golyókat meg visszaküldheti szerintem ha kicseréli őket valamire)

Law 75, ha bejön a guldo erő akkor látok esélyt a csajnak.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #1321 Dátum: 15 ápr 26, 17:05:13 »

Egy kissé visszalapoztam a topic-ban és ráleltem erre a gyöngyszemre.

Az összes általad felsorolt meccs érdekesnek hangzik Yamael Mosolyog
Kár, hogy nem ismerem az erejüket. Szomorú
Na mindegy. Nemrég az OBD-t böngészve megláttam a következő karaktert:
The Immortal God Emeror of Mankind (Warhammer4000 ha jól tudom)
Meglehetősen bika egy arc, de sajnos az anime/manga tudásom nem túl nagy és nem tudok hozzá méltó ellenfelet manga/anime körökből. Bármi ötlet?

Mindenek Előtt: HERESY!!! The Emprah can not be beaten!

Na, most hogy a loyalista oldal lerakta a véleményét az asztalra, hogy a másik oldal szavaival éljek: DEATH TO THE FALSE EMPERROR;

A csávót nem véletlenül nevezték Istennek. Az hogy ki tudja leverni igazából nagyban függ attól, hogy melyik verzióját nézzük és milyen körülmények között találkoznak.

A leggyengébb verziója a Horusz heresy utáni verzió, ami még mindig elég erős, hogy működtesse az astronomican-t, a fél galaxist megvilágító psihic világítótornyot, meggátolja hogy egy második „eye of terror”(Több fényév átmérőjű hasadás a térben ami a setting pokol verziójába vezet )megnyílását, rendszeresen mindrapel embereket hogy csillagközi szintű telepatákat csináljon belőlük, mindrapel egy másik csapat embert hogy meggátolja a démoni megszállásukat, valamint időnként még egy-egy jóslatot vagy csodával határos gyógyulást is kioszt a népnek. És mindezt egyszerre. Folyamatosan az elmúlt 10000 évben.
A probléma ezzel a verzióval, a folyamatos multitask mellett nem igazán tud semmi mást csinálni. Bár aki le akarná vágni még mindig kénytelen lenne szembeszállni a teljes Adeptus Custodes-el(A személyes testőrsége(durván 10000+fő) ők azok a space marine-khez viszonyítva ami space marine a normál emberhez viszonyítva) , az Officio Assassinorum durván felével(1000 space marine vs 100 eversor assasin végeredmény: 1 túlélő lehet találgatni melyik oldalról) Az Astra Telepatika helyi erőivel(Psikerek és erőblokkolók). Ezen felül reagálási távolságon belül (a naprendszerben) állomásozik a Grey Knights space marine chapter is, akik között akad néhány meglehetősen problémás alak.

tl;dr:
Ez a verzió „elméletileg” könnyedén legyőzhető bárki által, aki képes kirobbantani alóla a bolygót és nem retten vissza attól, hogy valószínűleg aláírta az emberiség halálos ítéletét.

A Horusz heresy előtti verzióval az a probléma hogy keveset tudunk róla. Az egyetlen „vesztett” csatája Horusz ellen volt, akit abban az időben a Chaos Undivided teljes támogatását élvezte. Ez utóbbiról azt kell tudni, hogy:
A/ Mindenható, vagy
B/ Olyan közel van hozzá amennyire az lehetséges anélkül, hogy az lenne.
C/ 25% Tzeentch-t tartalmaz.

Innentől kezdve nem sok mindenhez tudunk viszonyítani.

Steve (Minecraft) vs Mario (Mario)
Függ a terepviszonyoktól és a felkészülési időtől. Felkészülési idő >0 Steve könnyedén lehozhatja. nagy szintkülönbség esetén(pl dombos vsgy hegyes terület) Mario van előnyben.

Saitamas harcok.
Az One-piece-os csapat nem sokáig húzza. Egyikük sem mutatott semmi olyat, ami meg tudná súlyosan sebesíteni One-Punch mant. A Serious Punch pedig jó eséllyel One-Shot(Punch) győzelem a számára.
Goku: Ha kirobbantja alóla a bolydőt akkor nyer, de mivel nem ismerjük Saitama legfelső határát, így nem igazán tudom belőni hogy melyik verzió tudná „tiszta” harcban legyőzni. Bár belegondolva egyik se lévén One punch man megunná, hogy fél óráig tölti a támadásait, és One-Punch-olná mielőtt átváltozik egy olyan formába, amelyiknek esélye van.
Black Star: Na, ez egy fogős kérdés. Black Starnak talán lehet esélye a puszta logikátlanságán és Badass-ságán keresztül, de inkább nem véleményezem a harcot. (Én Saitama felé hajlok, de lehet, hogy tévedek.)

Ha mát ott tartunk van itt valaki aki ismeri a WH40k-t?
Bár az Emperrornak nehéz méltó ellenfelet találni azért ne adjuk fel a reményt.
és mivel a Warhammer egy wargame így 1v1 helyett egy kicsit masszívabb harcokat dobok.

Narutó Univerzum vs 1 Imperial Guard Regiment.(10000fő)
1 darab szabadon választott Regiment a felüljelzett létszámmal és minden segédcsapattal valamint felszereléssel, ami egy ilyen alakulathoz kapcsolódik. Természetesen ebbe beletartozik a navigátor és az astropath-is.+egy assasin egy szabadon választott templomból (A Colexus Blokkja működik a Ninják ellen is.) Szükség esetén egy Baneblade támogatásnak.
A felek nem ismerik egymást. Az Imperial guard egyszerre helyezi a felszínre a csapatait egy népességközponthoz közel (szabadon választott ninjafalu)
Mekkora részét képesek meghódítani a technológiailag fejlettebb birodalmi hadak mielőtt a ninjavilág meg tudná állítani őket?

Ha a Guard túl súlyosan kap ki akkor további résztvevők a játékba.

Naruto univerzum vs 1 Space marine chapter(1000 fő)
A támadási stratégia megegyezik, de ők nem kapnak támogatás az assasinórumtől. Rendelkezésükre áll felszerelés dreadnoughtok készítésére, ha szükség lenne rá.

Naruto univerzum vs Gray Knights.
Ugyan már. Tüzet fújnak és fura testi elváltozásaik vannak. Mi ez, ha nem a Chaos kezének munkája?

Naruto univerzum vs Egy Adeptus Astrates legió + A hozzá tartozó Primarch.
Igen. Tudom hogy némelyik Primarch(Magnus) szólózná az egészet de ha már idáig jutottunk akkor ne aprózzuk el.

A Melodias-os harcokhoz majd hozzászólok, ha beérem a Mangát(és lessz hangulatom hozzá).
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 26, 17:21:08 írta Thanatosz » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1322 Dátum: 15 ápr 26, 19:09:23 »

Sargerast nem tudom ismered-e. A warcraft sztori fekete báránya.

Emperor vs Sargeras

Én nagyon nem vágom a 40k-t, a többihez nem szólnék inkább.

Saitamás harcokkal egyetértek; 3-0.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #1323 Dátum: 15 ápr 27, 17:33:55 »

Sajnálatos módon a tudásom a warcaft univerzumról korlátolt a Warcraft 3-ra és a Frozen throne-ra, de utána olvastam a titánnak. Ha valaki eltérő véleményen van nyugodtan jegyezze meg.

Mind két szereplő esetén rendkívül kevés tény áll rendelkezésünkre és többnyire kénytelenek vagyunk másodkézbeli beszámolókra és a jobban bemutatott ellenségeikre építeni.

Amit én Sargerasról olvastam körülbelül egy erősebb greater daemon vagy egy daemon prince szintjére tenné, ami ugyan nem kis teljesítmény, de nem igazán az Emperor szintje. Természetesen én itt a Horusz Heresy előtti Emperorrol beszélek, az az utáni nem igazán van harcképes állapotban.
Azt hiszem úgy fogom megközelíteni a harcot hogy végigmegyek mindazon amit Sargeras mutatott vagy amire titánként képesnek kellene lennie és egyenként megvizsgálom hogy miért vagy miért nem lenne effektív az Emperror ellen. Sajnos többször kellett a császáron kívül nála gyengébb harcosokra hivatkoznom, lévén mint mondtam nem túl gyakran mozdul ki.

Telepátia, illúziók megszállás. Minden Psyker aki hosszabb távon túl akar élni képesnek kell lennie ellenálni az ilyesminek. Az emperror a legöregebb és legerősebb psyker az emberiség történelmében.  Azt hiszem ezeket le is húzhatjuk a listáról.
Lángokból álló test. A mellékhatást (éghajlatváltozás) egy egyszerű Aestrates(Space Marine) power armor megfogná. Én személy szerint még nem táttam az emperrort a csini aranyozott Terminator Power armorja nélkül. a nem teljesen szilárd test pedig még nem sok psikernek sem okozott gondot a 40k-ban. Ha jól emlékszem az egyik Primarch (talán Vulkan de nem vagyok benne biztos) győzött le anyagtalan ellenfeleket.
Fizikai erő. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy mennyit jelent a warcraftban 100 sárkány ereje, szóval lehet, hogy ezt a kört hozza a titán, de nem hiszem, hogy ez önmagában elég lenne a győzelemhez.
Mágikus kard. Nemezis Force Weapon.
Időmegállítás. Az egyik horusz heresy regényben Magnus(Az egyik primarch) a teleportálásának mellékhatásaként állította gyorsította fel és törte egyébként darabokra az időt egy területen. Aztán szegény Ahrimannak(A segédje) kellet megjavítani mivel őneki jobb dolga is akadt.
Bolygó/naprendszer szintű pusztító erő.  Az Emprah-nak két nevezetes támadást tulajdonítanak. Az egyik amivel kicsinálta Horuszt. Ezt úgy írják le, hogy „Pusztítóbb, mint egy szupernova és koncentráltabb, mint egy lézer” . A másik egy több fényév átmérőjű szakadás a térben(Storm of the emperor’s wrath.). Én a császárnak adom ezt a kört.

HA van még valami a Titán oldalán ami az ő javára döntheti a mérleget akkor szóljatok nyugodtan egyébként én ezt a csatát a mi örökkévaló és hatalmas urunk javára ítélem.

The Emperror Protects.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1324 Dátum: 15 ápr 28, 00:10:56 »

Szerintem is nyerne, ám:

Sargeras fizikai valóját elvileg csak szentelt fegyverek képesek sebezni, amire eddig egyszer volt példa (máskor meg hagyta magát elpusztítani ^^)
Szerintem ha kilőnék alóla a bolygót ő vígan lenne. De attól még elmarad pusztító erőben jóval, mivel a warcraft univerzum nemtom max 1-2 galaxis sincs.

100 sárkány az meg nagyon random, de Deathwing felturbózva elég böszme.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1325 Dátum: 15 ápr 29, 16:01:53 »

Meliodas vs Natsu

Jó lenne látni Natsu mostani teljes erejét, mert ha csak az eddig látottakra hagyatkozunk Meliodas nyer és nem kis fölénnyel. Meliodas több fizikai erőt mutatott még visszafogott állapotban is mint Natsu. Meliodas alap formában is gyorsabb mint a hang. Ráadásul a Full Counter-je visszaver bármilyen mágiát, amit Natsu rádob (kivéve, ha mögötte van fizikai erő is).
Egyenlőre 95-05 Meliodas számára, de még látnunk kell Natsu teljes erejét (persze Meliodas-é sem ártana Nyelvesít).

Meliodas vs Naruto

A Naruto elleni harcoknál mindig azt nézem meg először, hogy ellenfele hogyan boldogulna a Bijuu Bombával. Szerencsére Full Counter megoldja ezt a problémát. Meliodasnak több fizikai ereje van, de Naruto gyorsabb.
Ehh... Nemtom'. Naruto nyerhet, ha csinál valami nagyot a több száz klónjával. Én neki adnám a harcot.

Saitama vs Black Star

Ha számításba vesszük Black Star "bullshitségét" bármi megtörténhet.
Ha viszont szilárd tényekre alapozunk...
...
Vessük össze őket egy kicsit:
       -BS össze tudja törni a szilárd Feketevért és egyszer megemelt egy bizonyos "K. Nagy Sziklát" (k*rva nagy szikla)
       -Saitama egyetlen ütése túltett egy energianyalábon, ami le tudja rombolni egy bolygó felszínét.
...
...
Na vajon ki nyerne?
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Edward
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

I'm The King

« Válasz #1326 Dátum: 15 ápr 29, 16:14:11 »

Jokerke igaz szavakkal támasztod alá érveléseid, de Natsu valódi ereje a Nakama PowerUp. Meliodas valami brutál fizikai erővel rendelkezik, hogy az már vicc. Elhajított egy faágat és kettészelt egy hegyet, megnézném ezt ki csinálná utána.

Nézzünk pár új csatát ami érdekes szerintem:

Ban vs Hidan

És a Nanatsu no Taizai a homunculusok ellen. Avagy a hét halálos bűn megtestesítői.

Meliodas vs Wrath
Ban vs Greed
Merlin vs Gluttony
Gowther vs Buja (nem tom mi angol neve)
King vs Lust
Diane vs Envy

De ez csak hat. Mivel a hetedik bűnt még nem ismerjük így nehéz a feltételezésekre alapozva tippelgetni neki Sellim ellen.
Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1327 Dátum: 15 ápr 30, 08:29:58 »

Jokerke igaz szavakkal támasztod alá érveléseid, de Natsu valódi ereje a Nakama PowerUp. Meliodas valami brutál fizikai erővel rendelkezik, hogy az már vicc. Elhajított egy faágat és kettészelt egy hegyet, megnézném ezt ki csinálná utána.

Igazából nem hajította el csak suhintott vele egyet.

A Hét Halálos Bűn vs Homonkuluszok

Hát ha ez nem egy über-stomp a Bűnök részére, akkor nem tudom mi. Egyetlen tagja a Bűnöknek le tudná őket győzni.

(Ja, még valami: Buja=Lust. Szóval King ellenfele Sloth és nem Lust lenne)

És a hetedik Bűn Escanor simán verne mindenkit amíg napközben harcolnak. Ha viszont este/éjjel, akkor ő veszít
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1328 Dátum: 15 máj 01, 16:43:21 »

Meliodas vs Natsu és Meliodas vs Naruto

A helyzet az, hogy ha Naruto összefogna Natsuval, még így ketten sem tudnák legyőzni Meliodast, sőt nem hogy Meliodast, még Dianet sem.
A rasenshurikent az szabályosan kirúgná Naruto kezéből, a bijuu bombától lehet, hogy seggre esne, de utána felkelne és szétrúgná Narancs valagát. Natsu jelenlegi erejét valóban nem ismerjük még, de le merem fogadni, hogy azért ütős. De a jelenlegi - azaz ismert - erejét nézve, a villámló tűzsárkány üvöltéssel lehet megpörkölné picit Meliodas ingét, szemöldökét, de utána Natsu halott. Amikor Ban és Meliodas találkoztak a börtönben és neki álltak szkanderozni, szkanderozás közben mikor egymásnak feszültek lebontották a hegyet és a rajta lévő börtönerődítményt. A NnT szereplői ellen felesleges ellenfeleket küldeni a Naruto vagy a FT univerzumból.

Ezért inkább legyen egy: Doflamingo vs Meliodas
vagy egy Hisoka vs Meliodas
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1329 Dátum: 15 máj 01, 16:58:39 »

Nem akarok belekötni, de Hisoka, vagy Doflamingonak mennyivel lenne több esélye, mint Narutonak? Aki szintén hegyeket, országokat rombol egy BB-val. Ráadásul gyorsabb is, mint a fent említett Hisoka és Doflamingo. De abban egyetértek, hogy Meliodas, és a NnT világa inkább a DB világával azonosul erőben. A Full Counter minden olyan csapást, ami mágikus, vagy itt jelen esetben chakra visszaver. Meliodas viszonylag simán kifekteti mindőjüket.

Naplózva

iiHALA MADRID!!
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1330 Dátum: 15 máj 01, 17:06:18 »

Idézet
Nem akarok belekötni, de Hisoka, vagy Doflamingonak mennyivel lenne több esélye, mint Narutonak?

Mennyivel? Sokkal. A OP és HxH karakterek azért jócskán erősebbek és szívósabbak, mint a Narutós vagy FT-es tagok.
Dofi azért meg tudná izzasztani Meliodast, lehet nem győzné le de azért állná a sarat.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1331 Dátum: 15 máj 01, 17:43:13 »

Múltkor még te írtad, hogy Gai három kapuval szétkapná Mihawkot, most meg az OP világa ennyivel erősebb lett? Ez paradoxon.
A végső, übertáp Narutonak azért lenne esélye Doffy ellen. Nem győzne, mert Doffy ahhoz túl menő, de azért nincs akkora különbség, hogy instant kill legyen a vége.

Nem ismerem ezt az animét, amit mondogattok, úgyhogy teszek egy teljesen random harcot.
Gladius vs. Toriko elleni Tommyrod
https://www.youtube.com/watch?v=pIWJJw7TRFU
https://www.youtube.com/watch?v=lkR-QtpAGIU
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1332 Dátum: 15 máj 01, 18:39:50 »

Idézet
Nem akarok belekötni, de Hisoka, vagy Doflamingonak mennyivel lenne több esélye, mint Narutonak?

Mennyivel? Sokkal. A OP és HxH karakterek azért jócskán erősebbek és szívósabbak, mint a Narutós vagy FT-es tagok.
Dofi azért meg tudná izzasztani Meliodast, lehet nem győzné le de azért állná a sarat.

Pont a szívósságot hozod fel Naruto ellen, amikor az a védjegye?Nevet Én nem látok ekkora erőkülönbsget az OP legerősebbjei, és a Naruto legerősebbjei között.. Sőt a Naruto univerzumot kicsit erősebbnek is gondolom.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1333 Dátum: 15 máj 01, 19:19:00 »

Idézet
Múltkor még te írtad, hogy Gai három kapuval szétkapná Mihawkot, most meg az OP világa ennyivel erősebb lett? Ez paradoxon.

Ezt nem ebbe a formába írtam amúgy, de tök mindegy.... én mindig úgy hasonlítom össze két karakter harcát, amennyit láttam belőlük. Mihawk még nem kapott igazán kemény csatát a mangában (és az animében sem), Oda mutathatna belőle is valamit. Nevet Másrészt nem csak az számít, hogy ki mekkora térképátrendező skilleket használ, hanem a taktika, szívósság, gondolkodás, habitus és így tovább.
Naruto valóban szívós, a saját univerzumában. De ez a szívósság semmi egy Neteroéhoz vagy egy Shirohigéhez képest.
A Naruto karik gyengesége amúgy maga a chakra. Miért? Mert ha kifogynak a chakrából, akkor sok mindent nem tudnak csinálni. Olyat még nem láttam, hogy harc közben kifogy valamelyik OP-s kari a hakiból vagy az ördöggyümi képességéből, vagy HxH-sek a nenből.
Persze általánosítani nem kell egyöntetűen, hogy pl: Minden OP-s kari erősebb, minden FT-es karinál. Mert mondjuk egy Nami vs Erza csatában, nem Namira fogadnék az fix.  Mosolyog

Idézet
De ez most mindegy, azt akartam még leírni, hogy a HxH-sok nagyon simán kifogyhatnak a nenből. annak is van időkorlátja, mint a chakrának.
A ninják azért chakrából gyorsabban és többször fogynak ki. Gon és Killua még kis gyerkőcök, még ha erősek is nyilván nem tudják annyira "takarékosan" kihasználni a nenjüket, mint a náluk sokkal tapasztaltabb nen-használók. Killua valóban nem tudta sokáig kihasználni a nenes gyorsulást, de nem azért mert magából a nenből fogyott ki, hanem pusztán azért mert magát a technikát (Godspeed?) nem tudja tovább fenntartani. Amúgy pedig Killua nen használat nélkül is egy gyilkológép. Nevet

Idézet
Jöjjön egy kis újítás, a szituációs csata.
Akatsuki (Tobi és Orochimaru nélkül) vs. Meruem
Meruem pozíciója hasonló, mint mikor Gonék megtámadták a palotát. A cél megölni a királyt, a többieket nem muszáj, de ők is jelen vannak. Pitou ennel figyel, Youpi a lépcsőt őrzi, Pouf meg tesz-vesz a palota random részén.  Sok névtelen hangya van még az épületben plusz Welfin, Palm, meg a gepárd és a rák, akiknek elfelejtettem a nevét.
Az Akások tudják, hogy van a király, a három testőr és sok kisebb hangya. Zetsu egyszer megfigyelte Pitout harc közben, és bár nem látta a teljes erejét, tudja, hogy kb. milyen veszélyes egy testőr. Tudják azt is, hogy a király ennél erősebb, de konkrét dolgokat nem tudnak senkiről. Van egy hét felkészülési idejük. Hogy alakulna a dolog?

Ez egy érdekes csata lenne.
Pein shinra tensei-e vagy Deidara C-3 bombája szétrobbanthatná a palotát, úgy mint annak a rendje, bár Meruem szerintem túlélné ezt. A névtelen hangyákat kinyírnák az Akatsukisok, ahogy Welfint, a gepárdot és a rákot is. Kisame víz jutsui szerintem itt nem sokat érnének, kérdés az is, hogy a Samehada képes-e az aurát is elszívni. Az Amaterasu nem tudom mekkora kárt tudna okozni a királyban, szerintem nem ölné meg, max "pofon vágná". Ha Netero 100kezű Buddha szoborja nem volt elég a király ellen, akkor a Susanoo sem fog sokkal többet érni. Sasori bábjait akármelyik testőr ripityára töri, a vashomokkal tudná az időt húzni, de sokra nem menne vele, Pitou ennél sokkal gyorsabb. Kakuzunak pedig ha 8 szíve lenne, az sem lenne elég ide. Pouf-ot mondjuk tuti kinyírnák.
A csapatmunka és a stratégia szempontjából a mérleg a ninják oldalára billen, de a kimérák inteligensebbek és szívósabbak, plusz fejlettebbek. Részemről vagy 50-50%, vagy 60-40% a kimérák javára.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 01, 20:54:14 írta Krisz7199 » Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1334 Dátum: 15 máj 01, 20:26:50 »

Az OP-ssel egyetértek, ők valóban nem fogynak ki ezekből a képességekből. A határuk a staminájuk. Csak mellékesen megjegyzem a Király Akaratából "kifogyhatnak". Erre a példa - Sabodyn mondhatni kifogyott belőle Rayleigh, meg is jegyezte, hogy ezt a technikát nem tudja többet használni az aukciós házon kívüli tengerészeken. De ez most mindegy, azt akartam még leírni, hogy a HxH-sok nagyon simán kifogyhatnak a nenből. annak is van időkorlátja, mint a chakrának. Sok szempontból hasonlít ez a kettő egymásra. Példa erre Gon elég szépen kimeítette a nen tartalékait Greed Island arcban a kidobósnál, össze is esett. Killua is megjegyezte az elnökválasztás ívben, amikor üldözte őt és Allukát az a vénasszony meg a 2 másik inas, hogy 10 percig képes csak használni azt a nenes gyorsulást.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Oldalak: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins