gman
|
 |
« Válasz #1305 Dátum: 15 ápr 02, 08:27:02 » |
|
Jöjjön egy kis újítás, a szituációs csata. Akatsuki (Tobi és Orochimaru nélkül) vs. Meruem Meruem pozíciója hasonló, mint mikor Gonék megtámadták a palotát. A cél megölni a királyt, a többieket nem muszáj, de ők is jelen vannak. Pitou ennel figyel, Youpi a lépcsőt őrzi, Pouf meg tesz-vesz a palota random részén. Sok névtelen hangya van még az épületben plusz Welfin, Palm, meg a gepárd és a rák, akiknek elfelejtettem a nevét. Az Akások tudják, hogy van a király, a három testőr és sok kisebb hangya. Zetsu egyszer megfigyelte Pitout harc közben, és bár nem látta a teljes erejét, tudja, hogy kb. milyen veszélyes egy testőr. Tudják azt is, hogy a király ennél erősebb, de konkrét dolgokat nem tudnak senkiről. Van egy hét felkészülési idejük. Hogy alakulna a dolog?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 02, 08:32:56 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1306 Dátum: 15 ápr 02, 10:39:30 » |
|
akatsuki vs meruem Nem tudom ki ezek, itachi solo úgyis!
lucci vs naruto - valószínű a jelenlegi naruto elsöpörné mint egy hangyát. Amit lebírna verni az talán a remete; a sárgalámpás szétszakítaná, csak a klónjaival
sanji vs sasuke, egyszer már sanjinak adtam úgy rémlik; bár nem tudom mik szászké új képességei amiket az öreg adott. (mondjuk hakival megtöri a genjucut) Vajon ha diabla jamble-el lerúgná a susanót/entont melyik gyulladna meg melyiktől? ^.^
mr satan dbzből vs east blue buggy
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1307 Dátum: 15 ápr 02, 10:41:50 » |
|
Jokerke azért egy valamit kihagytál. Altairnak és Ezionak ott van az ÉDEN ALMÁJA amivel kb. azonnal nyer. Ha még hakival ki is lehet belőle törni akkor is Altair egy asszaszin, könnyen hátulra kerül és megöli. De ezt NW Zoro ellen tényleg nem lehet bevetni de GL Zoro Kikapna. Ezionál már más a helyzet. Szerintem ő a legerősebb asszaszin Shay mellet, és neki is van spéci fegyvere a rejtett lövőpenge, amit ha nem tud kikerülni a Basebool Mániás akkor meghal. Hiába lassul le Ezio ha a lövedékek nem.
Gman harcát sajnos nem tudom kommentálni, nem ismerem Meruemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1308 Dátum: 15 ápr 03, 07:44:18 » |
|
Fogalmam sincs mit tud az Éden Almája, de ha náluk van azt jó lett volna tudni, odaírhattad volna.  Altair lehet hogy jól lopakodik, de az semmit nem ér egy Megfigyelés Színe ellen. GL Zoro ellen meg hiába döfi hátba. Zoro olyan kemény, hogy utána csak megfordul és miszlikbe aprítja Altairt. Rosszabb sérüléseket is túlélt már. Yamamoto már akkor is gépfegyverek lövéseit kerülgette, amikor még semmi kiképzést nem kapott (baseballon kívül). Játszva kerülné ki egy 15. századi pisztoly egyetlen lövését. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de az Eső lángok még a lövedékeket is lelassítják gond nélkül. A lopakodás meg ismét csak nem változtat a dolgokon, hiszen Yamamoto kidolgozott egy módszert pont az ilyesfajta ellenfelek ellen. Az Eső Lángokat radarnak használva még a láthatatlan ellenfelek sem jelentenek gondot számára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 03, 07:45:22 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1309 Dátum: 15 ápr 03, 13:23:06 » |
|
Na ezt jó, hogy mondod a lövedékekre nem emlékeztem. De Éden Almájával akkor is nyernek, kész pasz. Anélkül meghát kikapnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1310 Dátum: 15 ápr 03, 21:38:56 » |
|
Jó, de az éden almája eléggé "cheat"  De nélkülük meg csak sima emberek, nagyon jó képességekkel felszerelve. Mondjuk úgy emlékszem egyikük sem tartotta magánál sokáig az almát. (rég játszottam már ki ac2-t...lehet újra ki kéne  ) Amúgy azt hittem, hogy az AC-ból fogsz írni harcokat, mint pl.: Shay vs Connor. Ez még egy jó harc is lehetne, ráadásul ugyanabban a korban éltek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 03, 21:40:14 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1311 Dátum: 15 ápr 04, 13:30:57 » |
|
Ja az alma eléggé "Cheat". És a Shay vs Connor nem is rossz harc, de sztem Shay nyerne. Sokkal keményebb mint Connor és a légpuska az menő. De ő karizmatikusabb is, hiszen a Jeges-tengeren hajózott ami nem kis szám.
És most hogy írom jutott eszembe, hogy Ezionak Yamamoto egy vágás. Csupán ha egyszer megvágja már nyert, a mérges rejtett tőr miatt.
Off: Dehunter az AC2 a legjobb, a Rogue melett. Nem olyan mint a III, hogy mindent látsz a térképen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1312 Dátum: 15 ápr 04, 17:12:08 » |
|
Nos igen, ezzel egyet kell értenem. A mérgezett pengére én is gondoltam, de reméltem, hogy nem jut eszedbe  És ezzel Eziot is tekinteném győztesnek, HA nem lenne orbitálisan nagy a sebességük közti különbség. Yamamoto sebességét tudván Ezionak gyakorlatilag 0,0001% az esélye arra, hogy eltalálja valaha is Takeshit (persze most túloztam egy kicsit, de attól semmi nem változik  )
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1313 Dátum: 15 ápr 04, 21:01:09 » |
|
Igen a sebbeség különbséggel nekem is egyet kell értenem. Úgy 70-30 Yamamotónak. De ha az Almát felhasználhatja a sebbeségnövelésére akkor az arány megfordul.
És mennyire tartanátok idiótának ha azt mondanám, hogy az Éleslátással kilehet cselezni az eső Lángokat?
És egy új Harc:
Edward Kenway vs Connor Kenway Nagyapa és unoka csatája várom a véleményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1314 Dátum: 15 ápr 04, 21:12:37 » |
|
Hát, ez olyan erő vs gyorsaság harca szerintem. Edward karizmatikusabb, erősebb is valószínűleg, de nem igazán assassin, míg Connort Adéwale edzette, bár én sosem tudtam őt megkedvelni  Igazából elgondolkodtató, és jó csata lenne az biztos, de én kb 60-40-re mondanám Connor javára. Ő végül is Haythamot is lenyomta, aki ugyebár az apja, és ő egy elég erős templomos volt  Viszont így akár egy hajós csatát is mérhetnénk xD De akkor meg tuti Edward Edward vs Shay hajóval ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1315 Dátum: 15 ápr 04, 21:39:59 » |
|
Mivel nem tudom, hogy az Alma mire képes, ehhez nem tudok mit hozzászólni.
Mit értesz kicselezés alatt? (Az Eső Lángokkal kapcsolatban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1316 Dátum: 15 ápr 06, 19:25:05 » |
|
Hát a kicselezés alatt azt értem, hogy Takeshi általában észrevétlenül küldi ki az eső lángot. És akk. Ezio élesláttásal látná hogy van ott vmi és azt jó lenne nem bekapni.
Edward vs Shay Hajóval Dehunter ez egy király csata lenne, ami valszeg terepfüggő lenne. A trópuson Edward nyerne, a jeges tengeren Shay, egy semleges terepen... Ott legyen döntetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1317 Dátum: 15 ápr 25, 21:06:39 » |
|
Onepunch Man-t valaki olvassa? mert a főszereplő kopasz (saitama) csatára szomjazik: vs onepiece szörny-trió vs Goku, bármelyik vs Black Star 
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Edward
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
I'm The King
|
 |
« Válasz #1318 Dátum: 15 ápr 25, 22:17:36 » |
|
Nem, nem olvasom de Black Star így is úgyis nyer.
Edward vs Connor
Mindenkettejüknek mindenből végtelen van. Pl. nyíl, töltény, kötélfullánk, altató,- megvadító nyíl,
Connort nem Achilles edzete? De végülis mind1. Az a baj, hogy hiába gyors Connor ha Edward éleslátása a falakon átlát. És ha Edward elöbb jut fel egy fára Connor szó szerint lógni fog. A közelharc ismét bukta, és a távolharc is Connor a tomahawkal nem sokra megy, Edward a kardpárjával elöbb üti ki a kezéből vagy szúrja le Connort, távharcróé meg annyit , hogy Connornak van egy puskája meg egy íja Edwardnak 4 pisztolya köpöcsöve és a kötélfullánk. Edward meg nem tudná, hogy az indián emberke az unokája, a születése elött meghalt (OFF: Am. miért kellet olyan közönséges módon meghalnia? Valami szebbet is kaphatott volna). Connor meg csak nem úgy kezdi a harcot, hogy: Csá Nagyfater csatázunk egyet? vagy valami hasonló. Max. a harc vége felé nyögné ki csak akkor már késő lenne, mert vagy egy ágról lógna, vagy két kard lógna ki a mellkasából. De az is lehet, hogy Ed követi Ezio példáját és nyakon szúrja áldozatát aki jelen esetben az unokája.
70-30 Ed javára
Új poén harc: Steve (Minecraft : Teljes vascucc diakard, redstonehoz kellő cuccok) vs Mario (Mario)
Új: Altair vs Ezio egyiküknél sincs éden alma Ezio a testvériségben látott cucokkal meg mindekettőjüknek egy Hookblade
Meliodas vs Natsu Meliodas vs Naruto Meliodas vs Ichigo Meliodas vs Luffy
Meliodas a Nanatsu no Taizaiban szerepelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1319 Dátum: 15 ápr 26, 07:55:10 » |
|
Legyen egy új szabály, hogy ha sejtjük, hogy sokan nem ismerik az egyik felet, akkor linkelünk róla pár videót/manga oldalt/bármi egyebet, amiben a karakter minden fontos képességét láthatjuk! Pl: Trafalgar vs. Homura https://www.youtube.com/watch?v=BNyxXkCmCLIhttps://www.youtube.com/watch?v=S09mEDCqSx4+ ami nem látszik, hogy Homura képes visszapörgetni az időt, tehát ha valami balul sül el, egyszerűen az elejéről kezdi a harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|