Egy kissé visszalapoztam a topic-ban és ráleltem erre a gyöngyszemre.
Az összes általad felsorolt meccs érdekesnek hangzik Yamael
Kár, hogy nem ismerem az erejüket.
Na mindegy. Nemrég az OBD-t böngészve megláttam a következő karaktert:
The Immortal God Emeror of Mankind (Warhammer4000 ha jól tudom)
Meglehetősen bika egy arc, de sajnos az anime/manga tudásom nem túl nagy és nem tudok hozzá méltó ellenfelet manga/anime körökből. Bármi ötlet?
Mindenek Előtt:
HERESY!!! The Emprah can not be beaten!Na, most hogy a loyalista oldal lerakta a véleményét az asztalra, hogy a másik oldal szavaival éljek:
DEATH TO THE FALSE EMPERROR;A csávót nem véletlenül nevezték Istennek. Az hogy ki tudja leverni igazából nagyban függ attól, hogy melyik verzióját nézzük és milyen körülmények között találkoznak.
A leggyengébb verziója a Horusz heresy utáni verzió, ami még mindig elég erős, hogy működtesse az astronomican-t, a fél galaxist megvilágító psihic világítótornyot, meggátolja hogy egy második „eye of terror”(Több fényév átmérőjű hasadás a térben ami a setting pokol verziójába vezet )megnyílását, rendszeresen mindrapel embereket hogy csillagközi szintű telepatákat csináljon belőlük, mindrapel egy másik csapat embert hogy meggátolja a démoni megszállásukat, valamint időnként még egy-egy jóslatot vagy csodával határos gyógyulást is kioszt a népnek. És mindezt egyszerre. Folyamatosan az elmúlt 10000 évben.
A probléma ezzel a verzióval, a folyamatos multitask mellett nem igazán tud semmi mást csinálni. Bár aki le akarná vágni még mindig kénytelen lenne szembeszállni a teljes Adeptus Custodes-el(A személyes testőrsége(durván 10000+fő) ők azok a space marine-khez viszonyítva ami space marine a normál emberhez viszonyítva) , az Officio Assassinorum durván felével(1000 space marine vs 100 eversor assasin végeredmény: 1 túlélő lehet találgatni melyik oldalról) Az Astra Telepatika helyi erőivel(Psikerek és erőblokkolók). Ezen felül reagálási távolságon belül (a naprendszerben) állomásozik a Grey Knights space marine chapter is, akik között akad néhány meglehetősen problémás alak.
tl;dr:Ez a verzió „elméletileg” könnyedén legyőzhető bárki által, aki képes kirobbantani alóla a bolygót és nem retten vissza attól, hogy valószínűleg aláírta az emberiség halálos ítéletét.
A Horusz heresy előtti verzióval az a probléma hogy keveset tudunk róla. Az egyetlen „vesztett” csatája Horusz ellen volt, akit abban az időben a Chaos Undivided teljes támogatását élvezte. Ez utóbbiról azt kell tudni, hogy:
A/ Mindenható, vagy
B/ Olyan közel van hozzá amennyire az lehetséges anélkül, hogy az lenne.
C/ 25% Tzeentch-t tartalmaz.
Innentől kezdve nem sok mindenhez tudunk viszonyítani.
Steve (Minecraft) vs Mario (Mario)Függ a terepviszonyoktól és a felkészülési időtől. Felkészülési idő >0 Steve könnyedén lehozhatja. nagy szintkülönbség esetén(pl dombos vsgy hegyes terület) Mario van előnyben.
Saitamas harcok.
Az
One-piece-os csapat nem sokáig húzza. Egyikük sem mutatott semmi olyat, ami meg tudná súlyosan sebesíteni One-Punch mant. A Serious Punch pedig jó eséllyel One-Shot(Punch) győzelem a számára.
Goku: Ha kirobbantja alóla a bolydőt akkor nyer, de mivel nem ismerjük Saitama legfelső határát, így nem igazán tudom belőni hogy melyik verzió tudná „tiszta” harcban legyőzni. Bár belegondolva egyik se lévén One punch man megunná, hogy fél óráig tölti a támadásait, és One-Punch-olná mielőtt átváltozik egy olyan formába, amelyiknek esélye van.
Black Star: Na, ez egy fogős kérdés. Black Starnak talán lehet esélye a puszta logikátlanságán és Badass-ságán keresztül, de inkább nem véleményezem a harcot. (Én Saitama felé hajlok, de lehet, hogy tévedek.)
Ha mát ott tartunk van itt valaki aki ismeri a WH40k-t?
Bár az Emperrornak nehéz méltó ellenfelet találni azért ne adjuk fel a reményt.
és mivel a Warhammer egy wargame így 1v1 helyett egy kicsit masszívabb harcokat dobok.
Narutó Univerzum vs 1 Imperial Guard Regiment.(10000fő)1 darab szabadon választott Regiment a felüljelzett létszámmal és minden segédcsapattal valamint felszereléssel, ami egy ilyen alakulathoz kapcsolódik. Természetesen ebbe beletartozik a navigátor és az astropath-is.+egy assasin egy szabadon választott templomból (A Colexus Blokkja működik a Ninják ellen is.) Szükség esetén egy Baneblade támogatásnak.
A felek nem ismerik egymást. Az Imperial guard egyszerre helyezi a felszínre a csapatait egy népességközponthoz közel (szabadon választott ninjafalu)
Mekkora részét képesek meghódítani a technológiailag fejlettebb birodalmi hadak mielőtt a ninjavilág meg tudná állítani őket?
Ha a Guard túl súlyosan kap ki akkor további résztvevők a játékba.
Naruto univerzum vs 1 Space marine chapter(1000 fő)A támadási stratégia megegyezik, de ők nem kapnak támogatás az assasinórumtől. Rendelkezésükre áll felszerelés dreadnoughtok készítésére, ha szükség lenne rá.
Naruto univerzum vs Gray Knights.Ugyan már. Tüzet fújnak és fura testi elváltozásaik vannak. Mi ez, ha nem a Chaos kezének munkája?
Naruto univerzum vs Egy Adeptus Astrates legió + A hozzá tartozó Primarch.
Igen. Tudom hogy némelyik Primarch(Magnus) szólózná az egészet de ha már idáig jutottunk akkor ne aprózzuk el.
A Melodias-os harcokhoz majd hozzászólok, ha beérem a Mangát(és lessz hangulatom hozzá).