24 nov 26, 07:27:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289136 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #720 Dátum: 12 ápr 07, 08:26:58 »

Hét kardforgató vs. Squalo és Takeshi: A bénító jutsuval most dicsekednék, mert Mangetsu folyékony, szóval rá nem hat, a csaj és a félszemű kardjaival meg rosszull járnak, ha megpróbálnak rájuk csapni. Előbbinél megb@ssza őket az áram, utóbbinál meg letépi a kezüket a robbanás.

Nem tudom, hogy miért tartjátok Fongot annyira pronak... Szerintem csak egy tök átlagos Jackie Chan szintű harcművész, egy nagy tűzsárkánnyal...

Skywalker-san egyszerre szétkapja azt a két majmot. Attól még, hogy nem használhatja, az erő vele van.

Marco vs. MS Sasuke vs. Zoro vs. Laxus vs. Black Star vs. Kenpachi vs. Hiei: Hát... az egyetlen végeredmény, amit el tudok képzelni az, hogy amíg a többiek harcolnak, Laxus félrevonul és ellő egy Fairy Law-t. 100% a sárkányölőnek.
Ha viszont eltekintünk a Tündértörvénytől (magyarul egész jól hangzik), akkor messze Hiei a legerősebb a felsoroltak között. A múltkori csatában nagyon meg volt csonkítva, de így 1v1-ben szétszedné az összes többit. Ellő egy az egész csatateret felperzselő fekete sárkányt és már ki is ejtette a hülyébbik felét a társaságnak, akik meg sem próbálnak kitérni (Kenpachi, Zoro, Black Star). A megmaradtaknak már van annyi eszük, hogy összefogjanak Hiei ellen és hárman már valószínüleg le is győzik. Ez után Laxus esik ki mert szerintem nincs egy szinten a másik kettővel. Maradt Marco és Sasuke. Sóska egyetlen esélye, hogy genjutsukkal addig trükközik, amíg be nem talál az Amaterasuval, míg a Főnix nagyjából bármely támadásába belerokkan Emo Boy, tehát szerintem a végén Marco marad talpon utolsónak.

Hegyek s völgyek harcosai:
Trunade vs. Neliel Tu Oderschvank (felnőtt) vs. Blair vs. Mirajane vs. Kalifa
(Könnyen elszakadó bikniben hacolnak.)

Párat csak STM-nek:
Alucard vs. Yuki Nagato
Alucard vs. Batman
Alucard vs. Excalibour (Az idegösszeomlás vereségnek számít.)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #721 Dátum: 12 ápr 07, 10:09:50 »

Mangetsura ugyanúgy hatna, csak folyékonnyá kellene válnia, hogy újra teljes erejével harcolhasson, az meg időbe telik.
Az áram nem nagyon fogja őket megcsapni, vagy ha mégis, Kojirou-nak köszönhetően nem lesz erősebb 1 A-nél (vagy V? Keverem ezeket a francia fizikusokat) az áramerősség, az meg már nem menne át a testbe, köszönhetően a fa markolatnak.
A robbanós gyerek robbanása maximum Squalo-t kapná el, aki pedig körberöhögne egy ilyen szintű támadást, mert:
1) Ő a legistenkirályabb Varia tag.
2) Sokkal keményebb csapások után is életben maradt.
3) Jirou úgyis megérzi, hogy valami ég, Yamamoto pedig közölni fogja Squalo-val.
Ezek után a Zakuro ellen látott "esőköpennyel" védhetnék magukat a robbanásoktól, a gyereket pedig az elkövetkezendő 5 perc után a holtak közé sorolhatnánk.

Marco vs. Sasuke vs. Zoro vs. Laxus vs. Black Star vs. Kenpachi vs. Hiei:
Nem lenne arra ideje Laxusnak. Amilyen arrogáns egyből beszólna Zoro-nak, vagy Sasuke-nek, akik emiatt a nyomába lennének az egész harc alatt. Hiei a gyorsaságával kitörölhetné a fenekét, sokkal rosszabbul járna Sasuke ellen, mint a Raikage. Ráadásul ha a fekete tűz=a fekete tűz, akkor Szöszi a világ legnagyobb trollkodását hajthatná végre egy Kokoryuuha Entonnal való irányítása során.
Így Hiei véleményem szerint elsőként kiesik.
Következő kiesőnek Uchiha Sasuke-t gondolom. A többiek megijednének a tűz ilyen szintű manipulálásának látványától, így valószínűleg együtt mennének rá (kivétel Kenpachi és Black Star, akik közben egymásnak ugranának, mert ők ilyenek).
A Kenpachi vs. Black Star harcot az őrület "elfogadása" után Black Star-nak adom (ha áll még az, hogy Mistich-nél az ember mellé automatikusan jön a fegyvere is), bár ez is olyan, mint Kenpachinál a Kendo, úgyhogy ezek után egy kisebb szellő is megölheti a Hoshi klán utolsó tagját.
Marad tehát 3 emberünk. Zoro és Laxus is inkább egy fair harcot akarnának, így leszednék az égről azt a főnixet, gondolom ha a földön elég sokáig darabolják, akkor meghal.
Ezek után a kardforgató élete leggyorsabb ellenfelével nézne szembe, aki valószínűleg a sebessége miatt le is győzné. Egyetlen esélye, egy sárkányos fejezős iai-al eltalálja az FT mágusát.
Laxus - 27%
Marco - 15%
Sasuke - 13%
Zoro - 23%
Black Star - 5% (mert akármelyikük nyeri meg a párbajukat, valaki biztosan levágja)
Kenpachi - 5%
Hiei - 12%

Tsunade vs. Neliel Tu Oderschvank (felnőtt) vs. Blair vs. Mirajane (minden tiszteletem ezért) vs. Kalifa:
Hogy a legszebb a felsoroltak közül Mira, az tuti, de a győztes is ő lenne szerintem.
Tsunade oké, hogy erős, meg regenerálódik, meg alumíniumot reggelizik, de nem tud repülni. Kalifa pedig pont arról híres, hogy nem megöli az ellenfeleit, csak harcképtelenné teszi.
Az égen a két lány+egy macska között elég érdekes csata bontakozna ki, Blair tökös bombái kemények lennének, de ebben a harcban inkább kellemetlen tényezőként sorolhatnánk őket, mintsem komoly fegyverként. Valószínűleg Kalifa felgeppozná magát, és őt csinálná ki a Soul Eater karaktere, bár két-három élete minimum rámenne.
Közben az égen Mira már megtapasztalta a Cero Doble erejét, de láthattuk milyen jók a reflexei, valószínűleg ki tudna térni előle kisebb sérülésekkel. A közelharc biztosan az övé, a távol kicsit necces, de gondolom a víz technikákkal lemosná a pályáról a ex-Espada-t. Közben kiszabadulna Tsunade a lezúduló víz miatt, viszont szerintem ő nem lenne ellenfél Blair számára, regenerálódás ide vagy oda. A győztest pedig még a leharcolt állapotú Mira is agyon tudná ütni.
Bár most ugrott be, hogy Nel nem is repült. Így még inkább Miráé a győzelem, ő Blair+Kalifa ellen harcolna, Nel pedig Tsunade-t verné agyon.
Mirajane - 25%
Tsunade - 20%
Blair - 20%
Kalifa - 15%
Nel - 20%

Küklopszok harca:
Kakashi vs. Rokudo vs. Free vs.  Jellal vs. Hisagi (bár ő csak a félszeműsége miatt van itt) vs. Sanji vs. Wrath (FMA:BH) (most, hogy nézem, ebből a 7 harcosból 4 a kedvencem az adott animéből)

Plusz a tegnapi nap örömére: Renátó számára legutálatosabb karakterek egymás ellen:
Bacchus vs. Tousen vs. Deidara (bár ő csak a top 3. legutáltabb, de a sárga idióta és Madara túl erős ide) vs. Envy (ha mostantól nem írom, hogy sima FMA-ból, akkor automatikusan a BH-ra gondolok) vs. Dzsásztinka (nem a Bíber, a Törvény) vs. Jinbe (Kizaru túl erős ide)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #722 Dátum: 12 ápr 07, 11:55:49 »

Hiei fekete tűzzel való lezúsúásával az a gond, hogy ő meg nem elég benne, hanem simán elnyeli, és kezeli. Szeritnme magasabb szinten is manipulálja, mint Sasuke, de egy megelpi ellntámadás vele azért hatásos lehet.  Itt elég sokan nyerhetnek igazából, sok mindenen múlik, de ababn egyteértek, hogy Kenpachi meg Black☆Star (nem igaz amúgy, hogy nem tudjátok rendesen írnia  nevét) könnyen lehet, hogy egymásnak esnének, és így közűlük egy kiesik, de Kenpachi simán nyerhet, főleg, ha elég gyorsan csinálja. Szóval erre is adnék nekik egy 50-50%-ot, de ha esteleg még sem ők kezdenek harcolni (amire azért nyílván szintén jó esély van, meg mások is akadnak itt, akik alkalmasak párbajra), akkor már nem oylan biztos, hogy egyből le lesznek vágva utána.

ALucard pedig soha nem kapna idegösszeomlást Excaliburtól.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 11:56:26 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #723 Dátum: 12 ápr 07, 18:11:40 »

Mondjuk ha Sasuke csak simán kioltja, akkor egy kézzel kevesebb lett Hiei, és kib*szott nagy fájdalmai vannak.
Black☆Star vs. Kenpachi pedig elkerülhetetlen lenne. Kinek menne neki Black☆Star? A legkomolyabb, legkeményebben kinéző fazonnak. Ki ez? Ken-chan. Ő pedig az első csapás után idegbeteg lenne, hogy egy kis lófing mitugrász képes lépést tartani vele.

Alucard pedig kikapna Excalibur ellen. A következő történne:
Excalibur -kinek története a XII. században kezdődött, és Arthur király jobbkezeként vonult be a történelembe- szokásos reggeli teáját fogyasztaná. Két kanál cukrot tett a teájába, nem porcukrot, sima kristálycukrot. Emellett még fél deci tejjel is felöntötte reggeli teáját, amit pontban reggel 6:05-kor fogyaszt. Azért 6:05-kor, mert 6-kor kel fel, és a házától a kávézó, ahol issza a teáját 4 perc sétára van, és egy perc alatt szolgálják ki őt. Ha biciklivel menne, akkor 2 perc 13 másodperc alatt érne oda, autó segítségével 1 perc 54 másodperc alatt, repülővel pedig 12 másodpercbe telne az útja.
Nos a teáját fogyasztaná, mikor meglátná az északi irányból közeledő Alucard-ot. Éppen déli szél fújna. Nem túl hideg, kabátot még nem kellene miatta felvenni, de a pulóver már éppen jó lenne erre az alkalomra. Körülbelül 12°C lenne, a relatív páratartalom pedig 20-30%-os volna. Excalibur a harmadik-negyedik korty teáját inná éppen ekkor, de észlelné, hogy harc közeledik, így nem lesz képes 6:05-re meginni a teáját.
Ekkor odamenne Alucard-hoz, és elmesélné körülbelül ugyanezt, mint amit én most leírtam. Véleményem szerint Alucard magát enné meg ott helyben.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #724 Dátum: 12 ápr 07, 18:30:58 »

Kösz renato, ez zseniális volt. Tényleg az volt. Folyik a könnyem a nevetéstől. ikszdé Ezt szerintem másold be a Soul Eater topicba. Ember, te vagy Magyarország elsőszámú Excalibour imitátora. ikszdé

Kenpachi kemény kinézetéről azért vitatkoznék. Szerintem ő tűnik elsőre a legátlagosabbnak. Zoronak van három kardja, Hieinek három szeme, Sasukénak kettő, de azok szép vörösen világítanak, Laxus körül villámok cikáznak, Marco lángol. Kenpachi meg csak nagydarab.

Jól sejtem, hogy senki sem tudja, hogy ki az a Yuki Nagato?

Új: Reyleigh vs. Vizard Ichigo
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #725 Dátum: 12 ápr 07, 18:56:59 »

Már hogy ne tudnám. Valami kiscsaj, aki tök nem érdekel.

Renato, először is, mivel ALucard utálja  a napfényt, a harc nem történhetne 06:05 után nem sokkal, minthogy mindkettőjüknek jócskán köze volt Angliához,. a legvalószínűbb, hogy ott találkoznának. A hőmérséklet alapján a találkozás tavasszal, vagy ősszel eshetne meg. Leginkább ősz elején, és későtavasszal.  A napkelte ott ilyenkor 4:50 és 6:50 közt várható, pontos időszaktól függően. A vámpír nem merészkedne elő tekintettel arra, hogy hamarosan felkelhet a nap (vagy már fent is van), ugyanis az kellemetlen. Tehát, valójában éjszaka találkoznának. Tehát, a levezetésed értelmét veszti Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 18:58:00 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #726 Dátum: 12 ápr 07, 19:01:37 »

Kösz renato, most majdnem a monitorra köptem a vizemet a röhögéstől ikszdé

Azért Hiei-t nem kell félténi, az 58-59. résztől kezde úgy irányítja a lángokat, hogy nem megy rá a fél karja, legalábbis most 68 rész után ezt vontam le. Na meg ha réküld a bagázsra egy sárkányt, amivel csak a fél stadiont rombolta le, nem tudom ki éli túl. Na a Yagannak vannak sharingangyanús tulajdonságai, kő papír ollónál csak ő szúrta ki, hogy Kuvabara később tette ki a kezét. Nem mondom, hogy ő nyer, de azért nem kell lenézni.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #727 Dátum: 12 ápr 07, 19:25:19 »

STM:
Ha szeretnéd, játszhatunk ilyet: Excalibur története a XII. században kezdődött. Ez a harc akár a 1715. máj. 3-i napfogyatkozás alkalmával is játszódhat, ez megmagyarázza az alacsony hőmérsékletet is, és így Alucard nyugodtan előjöhetett. Valamint nem rémlik, hogy említettem volna, milyen időzóna szerint 6:04-kor érkezik Alucard Mosolyog

gman:
Yuki Nagato=Yuki: valami japán énekes pöcs+Nagato=Egy hanghullámokkal pusztító japán kiscsaj (kiscsaj, mert a nevére lányokat dob be a gugli). Amúgy halvány lila fingom sincs, de biztos erős.

Így is nézhetjük. Vagy így:
Egy vézna, vörös szemű gyerek, három kondihuszár és egy sebhelyes, szétdarabolt testű, kigyúrt, látszólag elhasznált kardot forgató, vagány szemtakarós állat.
Szerintem így messze Kenpachi a legfélelmetesebb.

Rayleigh vs. Vicsigó:
Messze a kalózé lenne a győzelem. Haki+hihetetlen nagy IQ.. Ichigo számára 10%-ot sem adnék.

Mellékesen tudom, hogy jó lett, hisz én írtam. Furcsa, hogy csodálkoztok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 19:41:58 írta renato » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #728 Dátum: 12 ápr 07, 19:49:21 »

Pont ezért lepődtek meg...

Nyilván helyi időzóna szerint mérjük, így értelemszerű, és egyébként is, miféle kávézó tart nyitva már hat előtt (helyi idő szerint)? Különösen a XVIII. században?
Amennyiben később történt az esemény, annak pedig nincs jelentősége.
A napfogyatkozásos érv elfogadható lenne, ha Excalibur nem fogyasztaná a teáját. Amennyiben ekkor éppen napfogyatkozás zajlana, nem szolgálták volna ki, mert mindenki kicsődült volna az utcára bámulni. A kávézó alkalmazottjai is, akik kiszolgálták.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #729 Dátum: 12 ápr 07, 19:52:50 »

1-0 oda, de ez szemét húzás, erre nem nagyon lehet normálisan reagálni
Éjjel-nappali kávézóról hallottál? Excalibur VIP vendég, ő akkor is kapna teát, ha tehenek potyognának a gödrökből az ég felé.
Logikai FAIL! Mit bámulnak, mikor tök sötét van?  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 21:00:40 írta renato » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #730 Dátum: 12 ápr 08, 00:07:18 »

Rendben, ezt el tudom fogadni, ha más okból nem, Excalibur kedvéért bármikro nyitva tarthatnak, végülis, elég komoly VIP vendég lehet. Plusz, ki akarná meghallgatni, ahogy panaszkodik valami miatt?
De há'! Ha tök sötét van, Excalibur hogy látja meg a közeledő vámpírt kis gülü halszemeivel? Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #731 Dátum: 12 ápr 08, 06:50:58 »

Excalibour 42 módon képes érzékelni Alcardot, köztük a kalapjával, mert a kalap teszi a jó szakácsot, meg a cukrászt is. Mivel Excalibour aprósüteményt is eszik a reggeli teájához, ami nyilván a legjobb cukrász által készített legjobb aprósüemény, mert Excalibour azt érdemli. Az aprósütemény tetején nyilván van porcukor is, ami olyan, mint a hó a hegy tetején, ahol magas az UV-sugárzás. Mint tudjuk, az UV-sugárzás a napból jön, ami a BOLOND vámpírok legnagyobb ellensége. Ezért esélytelen Alucard.

renato: komolyan utánanéztél, hogy mikor volt Angliában napfogyatkozás, csak a trollkodás kedvéért? Ohh My God

Kakashi vs. Rokudo vs. Free vs. Jellal vs. Hisagi vs. Sanji vs. Wrath: Minél többet gondolkozom ezen, annál inkább biztos vagyok benne, hogy nem tudom. Ami biztos, az az, hogy Hisagi esélytelen, ő egyszerűen nem ér semmit a többiek ellen.Whrath aki Hisagit bedarálja, a többiek meg őt darálják be. Hiába a természetfeletti reflex és mesteri vívótudomány, egy olyan csatában, ahol meteorok, meg Tsukoyomi-szintű illúziók röpködnek neki nincs helye, de azért kap 5%-ot. Sanyi és Jellal egyaránt kapnak 10-10 szászalékot, mert ők azok, akik harc közben szétb...ák a csatateret,  de komolyabb károkat csak egymásnak és a náluk gyengébbeknek tudnak okozni. A maradék három esetében meg egy marhanagy patthelyzet van, ezért igazságsan osztoznak a maradék 75%-on, három darab 25% formájában. Mukuro legyőzi Kakashit, Kakashi legyőzi Freet, Free legyőzi Mukurot, mindhárman hajlamosak szövetkezni, szóval ez teljesen kiszámíthatatlan.

OFF: Mindketten tévedtek, Yuki Nagato az Én harmadik kedvenc animés karakterem of all.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 11:10:13 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #732 Dátum: 12 ápr 08, 11:31:00 »

Beírtam, hogy "napfogyatkozás Anglia" és kiadta ezt. Ennyi időt hajlamos vagyok rászánni a császárra (még ha sokat is vesztett mostanság a trollkodó képességeiből).

Sanji és Hisagi alapból hátrányból indulnak, mert nekik csak normális szemük/szemeik vannak, igazából Zoro-t akartam iderakni Sanji helyett, de végül úgy döntöttem elkerülöm a későbbi vitákat, mert véleményem szerint ő sem kapna 10%-nál többet itt.
A végeredményben annyira nem vagyok biztos. Ha Mukuro-t a jelenlegi Verde-s cuccal nézzük, akkor Free-t is lealázza, pláne úgy, hogy a kivetülés mit sem ér a lencse miatt.
Viszont az elejével totálisan egyetértek.
Kakashi - 25%
Rokudo - 30%
Free - 20%
Jellal - 10%
Hisagi - 0%
Sanji - 10%
Wrath - 5%

Amúgy ilyen erős ez a Yuki Nagato, vagy csak poénból írod mindenhova?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #733 Dátum: 12 ápr 08, 16:29:52 »

Á, nem erős, csak átprogramozza a valóságot, meg túléli, hogy átbökik öt-hat karóval és egy villanypóznával, sőt, még csak nem is fáj neki. Nem rosz teljesítmény ez olyantól, aki nem shounen szereplő.

Idézők:
Lucy vs. Noah vs. Caster (Fate Zero) vs. Idéző Pein vs. a spinoszauruszos csávó a KHR-ből vs. Rexxar (Warcraft III)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #734 Dátum: 12 ápr 08, 17:39:01 »

Öt percig minimum keresgéltem, mire rájöttem, hogy Kikyo a "spinoszauruszos csávó a KHR-ből" Nevet
A győztes pedig... SPINOSZAURUSZOS CSÁVÓ A KHR-BŐL!!!
Ez a Pein egyedül nem ér sokat. Oké, kemények azok az idézések, viszont a túlerő kifoghat rajtuk, és igazából a szellemeket/idézéseket nem is kell elpusztítani egy csata folyamán, hogy nyerjen X szereplő. Szerintem ő elég hamar kiesne, mivel ez a test gyenge (fizikailag).
A második kieső, aki igazából nem is kieső lenne, a Lucy nevet viseli. Ekkora melleket... amint meglátná Noah, menne a gyűjteményébe Nevet
Maradna tehát Noah, a kimondhatatlan nevű francia servant, és Kikyo.
Noah szörnyei és Kikyo szörnyei nagyjából egy erőt képviselnek, míg Casteré eléggé alulmaradna a többiekhez képest. A győzelmet a felhő láng hozná meg a gyászoló virágkoszorúnak (vagy mi az anyám kínjának fordították, csak arra emlékszek, hogy magyarul ritka szerencstlenül hangzott).
Rexxar pedig még a meccs elején kiesne, nem bírná a Warcraft III-as teste a 3D-s teret.

Rexxar - 0% (igen, jól gondoljátok, fingom sincs, hogy ki ő)
Kikyo - 30%
Lucy - 10%
Caster - 20%
Chikushodou - 15%
Noah - 25%
Naplózva
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins