gman
|
|
« Válasz #735 Dátum: 12 ápr 09, 18:49:34 » |
|
Már nem azért, de Mukuro hogy győzné le Free-t? Az erősebb illúziókból is viszonylag hamar kijön a farkasember a boszorkány szeme miatt. Olyan valós lillúziót meg úgysem tud csinálni, ami megöl egy halhatatlant. Kakashi is csak Kamuval tudná leszedni, de az valószínűleg sikerülne neki, Mukuronak viszont semmije sincs, Se Drizzt, se Diablo, se Warcraft? Kihúzzátok a gyufát, gyerekek! Am Rexxar egyik képessége az, hogy az ellenfélen átrohan egy csordányi megvadult Stegoszaurusz. Gyenge nők: Hülye Liba (Sakura) vs. Bárgyú Tehén (Orihime) vs. Rút Varangy (Eruka Frog) vs. Könyvmoly (Levi McGarden) vs. Alduvia (róla semmi sértő nem jutott eszembe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #736 Dátum: 12 ápr 09, 18:58:57 » |
|
Az utolsó nyer, a többiek mind a sarokban picsognának, amiért beszóltál nekik, és várnák, hogy jöjjön valaki megmenteni őket, kivéve talán Erukát, de ő meg csak Eruka, nem ynerhet. Vagyis, igazából pont, hogy ő a legesélyesebb talán igazából, a kis bombái egész hatékonyak. Ugye Orihime meg Sakura csak picsog, nem csinálnak semmit, Levi kevés, a boszrokány repül, Alduvia meg... hmm.. ő lehet, hogy szétcsapná azokat, akik élnek még. Vagy hirtelen mindenki spontán öngyulladna, és döntetlen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 19:02:03 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #737 Dátum: 12 ápr 09, 20:03:09 » |
|
Rokudo illúziói Verde gépével nem illúziók többé. De igazad van, Mukuro-hoz nem illik a 30%. Legyen inkább 50%, a második birodalommal elfoglalná Kakashi-t/Free-t, és olyan szinten alázná mindenkit, hogy élvezet volna azt nézni. Gyenge nők: Én a sokak által bárgyú tehénnek nyílvánított Orihime-t tartom győztesnek. A pajzs mostanság robban, ha rávágnak, Sakura keze egyből odalenne emiatt. Eruka lövéseit csak védené, miközben Tsubaki lekapja a boszit, a síkosító lady úgyszint az első buzogányos ütése után feldobná a talpát, Levi meg... ő Levi, valóban gyenge. Igazából akkor lenne csak esélye, ha a sírását hallva odamenne Gajeel, és agyonverné Orihimét. Kihúzzuk a gyufát? Akkor hát leesztelem, hogy játszottál-e az én kötelező darabjaimmal Agent 47 vs. Azuma Reiji vs. Revy Prince of Persia (akár a maszkkal is mehet) vs. Squalo Vergil és Dante vs. Mihawk és Zoro Valamint egy bónusz harc: Kisame vs. Harribel vs. Mirajane vs. Bluebell vs. Hodi (a helyszín egy térdig elárasztott, erdős tér)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #738 Dátum: 12 ápr 10, 11:14:48 » |
|
Herkentyűburger alapanyagok: A fiúk kiesnek, mert a lányok repülnek. Kisame sokat nem tud hozzászólni a dologhoz, mert komolyabb távtámadása nincs, Jánost meg csak lecsapják a csajok, ha megunják a vízcseppeket. Ők ketten szépen kicsinálják egymást a taljon. Mira szerintem nincs egy szinten a másik kettővel, szóval ő is szépen kihullik. A kis hableány meg cseles, de az arrancar nem nagyon szeret meghalni, meg amúgy is ő a hármaska, szóval pro. Harribel 40% Bluebell 30% Mirajane 20% Kisame 5% Hodi 5% Agent 47 vs. Azuma Reiji vs. Revy: Zwei vs. Revy már volt, most, hogy a kopaszt is hozzávesszük, még mindíg nem tudom. Mind kicsit átlagon fölüli gun hero, így sok viszonyítási alap nincs. Az győz akinél később fogy ki a lőszer. Mondjuk győzzön Revy, mert jól néz ki. Prince of Persia vs. Squalo: Millió meg egy PoP játék van ám és nem mindehol ugyanaz a herceg ereje... meg a nője sem. A maszkos asszem a Warrior Within-ben van és anélkül csak egy harcos, aki le tud verni olyanokat is, akiket egy átlag harcos nem szokott, tehát "csak" pro. Squalo ellen azért esélytelen. Maszkkal meg olyan, mint egy átlagos harcos vizardmaszkkal és enyhe ninja beütéssel. Nem tudom, lehet, hogy győzne, de engem nem nagyon nyűgözött le. 70% Squalonak, mert csak. Háromból kettő, nem is rosz. Visszavágó: Kratos vs. 3. Raikage Bayonetta vs. 0. Yammy Cubix vs. Király Mosca
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 11:36:45 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #739 Dátum: 12 ápr 10, 11:53:30 » |
|
Igaz, elfelejtettem odaírni, hogy a 3D-s trilógiából gondoltam a herceget. De vegyük alapul a Warrior Withint, és elmagyarázom, miért is győzne Perzsia hercege. A homoknak köszönhetően (vegyük most a játék végi Prince-t) 6 alkalommal megmentheti az életét/lelassíthatja az időt. Ez egy kardforgató ellen félisten képesség lenne számára. Ha még idevesszük a Dahaka elleni vízkardot, akkor nem is tudom hány százalékot tudna összekaparni magának Squalo, de hogy 10-nél nem többet, az tuti. A három hercegével szemben pedig kereken 0% az esélye a kardforgatónak. Ha szarban van, akkor átveszi a helyét a Dark Prince, aki olyan szinten gyalul mindenkit a láncokkal, hogy öröm nézni. Az egy már kiesett, régen játszottam vele, de szerintem abba nincs ilyen speckó alakja a hercegnek, úgyhogy ott kikapna. Vizes harc: Addig egyetértek, hogy Kisame és Hodi esélytelenek, de Mira miért is? Messze ő használja a legerősebb víztechnikákat ebből a hármasból, arról nem is beszélve, hogy neki vannak egyedül víztől független technikái is. Nálam ő kapja a 40-et, Harribel pedig a 20-at. Kratos vs. III. Rajkage: Epic Kratos win! Ha az isteni erejét nézzük, akkor nem ragozom túl, agyontapossa Pistikét. Ha anélkül harcol, akkor viszont csak a kettő végi kardjával van esélye, amivel nekiment Zeusznak. Anélkül a kage-é a harc 0-100 arányban, a karddal 100-0 Kratosnak (rövid indok: a kard átviszi a páncélt, más meg nem). Bayonetta és GoW III számomra (még) ismeretlen játék, mivel nincs PS3-am, sem XBOX360-am. Ez a Cubux pedig totálisan fingom sincs ki, de még a gugli sem tudja, folyton Cubix-ot akarja a számba rágni. Ezért pár új harc: Optimus Prime vs. Yammy Prince (Two Thrones) vs. Danzou Devil May Cry 3-at pedig kötelező jelleggel játszd végig. Írok igazolást, suliba sem kell menned, amíg ezzel játszol ______________________ Szóval Cubix volt az a Cubux Mondjuk így sem tudom teljesen kommentálni a harcot, mivel ezt a rajzfilmet körülbelül középsős óvodásként láttam, de emlékszem, hogy Cubix majdnem mindenné át tudott alakulni, és nagyon kemény volt, ezért neki adom a harcot még a király Mosca ellen is. _______________________ Plusz két tömegharc, mert a többihez senki sem akar hozzászólni, ahogy elnézem Állatok harca: Kiba és Akamaru vs. Ken vs. Toby vs. Komamura vs. Chopper vs. (hát... szerintem túl erős lesz ide, de megpróbálkozok vele, mást nem kiveszitek az elemzésből) Free Illúzióhasználók harca: Itachi vs. Mukuro vs. Mystogan vs. Aizen (Shikai-át látták, Hyogoku nincs benne) vs. Free vs. valaki a One Piece-ből, nem hiszem el, hogy egy illúzióhasználó sincs az egészben... biztos csak én felejtem el ezt a személyt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 20:58:59 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #740 Dátum: 12 ápr 16, 12:55:58 » |
|
Állatok (Igen, Free túl erős.) Toby béna, Ken meg gyenge, szóval nekik minimális esélyük van csak a győzelemre. Komamura vicces, mert Bankai nélkül több az esélye, mint azzal. Kibakamaru és Choppy megállapítják, hogy "hú, ez 'aszott nagy", összefognak. Egy panelház méretű céltáblát gondolom még ők is képesek eltalálni. Maradtak a vadászkutyák a szarvas ellenében. Mindkét fél feltesz mindent egy lapra és egymásnak feszül a kétfejű Bolyhoska és az agancsos King-Kong. Ez elég döntetlen szagú, de talán Kibáék győznek Chopper három perces korláta miatt. Illuzionisták: Szegény Aizen kb. teljesen esélytelen. Az ő illúzióján mindenki átlát, őt viszont mindenki által tudja 'szni a palánkon. Free kicsit jobb nála ebben a harcban, de Itachi és Mukuro is akkor végzi ki, amikor jól esik nekik. Mukuro vs. Itachi: A ninja spontán jobb. A genjutsuk kiesnek mindkét oldalról, közelharcban Mukuro TALÁN be tudja hozni Itachit a harci erejét növelő úttal, a varjakat Uchiha-chan mandinerben agyondobálja, Amaterasuvan kiiktatja, Susanooval kivédi, amelyik tetszik. Ééés a harc közepén Edo Gérard trollkodik egyet az altatóvarázzsal. Part 1 Naruto vs. Kumadori Part 1 Sasuke vs. a csigás gyerekkel először harcoló Yamamoto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 17:33:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #741 Dátum: 12 ápr 17, 17:34:17 » |
|
Megint elfelejtetted, hogy Mukuro nem illúziózik már egy ideje, mivel amit megalkot, az valósággá válik.
Naruto vs. Kumadori: Ha a Kyuubi forma is játszik, akkor Naruto nyerne, mivel nagyban megemeli a fizikai erejét, és a jutsui hatékonyságát. Anélkül viszont már a CP9 tag győzelme a valószínűbb, mivel Naruto könnyen kicselezhető karakter.
Sasuke vs. (Genkishi elleni) Yamamoto: Sajnos most akárhogy akarom, nem tudom Yamamoto-nak adni a harcot szárazföldön. Vizes területen valószínűleg győzne, de más területeken az ellenfele győzelme a valószínűbb a repülés miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #742 Dátum: 12 ápr 17, 17:46:06 » |
|
Szerinted akkor Mukuro legyőzi Itachit, csak mert az illúziói valósággá válnak? Pont ebbe kötsz bele és nem a Mytogunos sztoryba? Nem háborodtál fel azon, hogy legyengéztem Kent? Egy farokkal Naruto fizikai képességeiben jobb lesz, mint egy Rokushiki használó? Narutot könnyen kicselelezheti olyasvalaki, aki nála is hülyébb? Asszem ennyit akartam kérdezni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 17:47:04 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #743 Dátum: 12 ápr 17, 18:35:37 » |
|
Szépen sorban akkor: -Igen. Plusz még a lencse miatt is, amivel instant megtalálja a gyenge pontját Zacsitacsinak. -A Mystogan-os rész szimpatikus volt, és mivel az nem illúzió, nagyon meg sem tudják törni. Mondjuk Makarov is nyugodtan ült a helyén, míg a többiek kifeküdtek... hmm... belekössek most, vagy te sem gondoltad komolyan? -Miért háborodtam volna? Mukuro a kedvencem, nem Ken Plusz ebben a mezőnyben tényleg gyenge. De dobok egy harcot, ahol szerintem te az ellenfelet fogod esélyesnek tartani, míg én Ken-t. Így megfelel? -Hát elég keményen nyomta egy(+1)farkú módban, plusz a fizikai képességekhez tartozik a kitartás is, amit a regeneráció nagyon megdob. -Hát azért a Soru és a Geppou segítségével könnyen kiszökkenhet a főhősünk támadása elől. Ken Joshima és Chikusa Kakimoto vs. kutya-kakas a Grimmore Heart-ból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #744 Dátum: 12 ápr 20, 15:06:39 » |
|
Okula és Bolhás vs. Kakas és KECSKE: A csöviknek annyi esélyt sem látok, mint a kakaós csigának, ami a vacsorám lesz, ha a húgom meg nem találja. Azok a csillagszellemek (vagy mik) összeverek egy sárkányölőt, amire a másik kettő nem hiszem, hogy képes lenne. Ken általváltozik kardfogú nyuszivá, minek következtében megnő a hallóképessége, így a KECSKE hangjától minden testnyílásán sugásban jön ki, aminek jönnie kell. A másik kettőről meg annyit, hogy Chikusa tűket dobál, a kakas meg bombákat.
Egy külföldi fórumon, amit olvasgattam felmerült egy kisebb háborút kirobbantó csata és gondoltam itt is megnézem a véleményeket róla: Medusa vs. Hancock
Am mi a tosz ez a pangás mostanában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #745 Dátum: 12 ápr 20, 17:17:12 » |
|
Mi a tosz? Nagyjából eddig is ketten beszéltünk meg mindent, te szoktad "letojni" a topicot Túlságosan egyetértünk... Kecske, kutya, Kínában tökmindegy, mindkettőt megeszik. Azért az a hatalmas sárkányölő még tizenketted magában sem volt képes lenyomni egy sárkányt, szóval ezt alapul venni elég nagy butaság, plusz ez a két szerencsétlenség még számbéli fölényben is volt ellene. Valószínű, hogy "kardfogú nyuszi" állapotban (ami igazából fingom sincs melyiket takarja, mert tudtommal a hallást egyik sem növeli meg) kicsinálja őt egyetlen sikítással a kecske. Valahogy nekem nincs meg az a kép, ahol ez a dög eltiporja tök simán Ken-t, sőt, nekem inkább az van meg, hogy Ken átmegy gepárd módba, tök könnyen odamegy mellé, majd a gyönyörű agyaraival széttépi kecske barátunkat. Vagy egy esetleges támadás után berakja az oposszum módot, amivel halottnak álcázza magát, és hátba támadja szerencsétlen barátunkat. Chikusa vs. kakas (miért nyomok a "kakas" szó leírása közben folyton egy "h" betűt az "s" után?) Ha Levy ki tudott térni a tojások elől, akkor a Kokuyo gang embere is legyen már képes erre. A tojások sebességét úgy gondolom, hogy tartanák a tűk, szóval ha zárótűz alá vennék egymást, maximum egy X-re lenne esélye Kawazu-nak. A gond, hogy Chikusa sem lenne képes könnyedén túljárni az ellenfele eszén (igazából mondhatnám, hogy az eső gyűrűjét használva képes lenne rá, de nem kombinálta a süni yo-yo-t a lángjával. Ééééés, ha kiütik egymást, akkor ki marad talpon egyedül? Ken. Így ők nyernének. Mellékesen megjegyezném, hogy ilyen kecskét még soha az életben nem láttam. Ellenben hosszú fülű, barna kutyát rengeteget. Medusa vs. Hancock: Ejj-ejj... hogy a jó életbe nem vetettük még fel ezt a csatát? Amik Hancock malmára hajtják a vizet: -Egy ütésből megöli Medusa-t. -Távolról is képes támadni. Amik Medusa sikerét teszik valószínűbbé: -Nem leszbikus, így nem hatna rá "ránézésből sugárral kövesítelek" technika. -A Haki-t gyakorlatilag kijátszaná, mert elég fürgén tudja Hancock helyét változtatni. -A vektorokból adódóan ő is gyorsabb, mint az ellenfele. -Sokkal okosabb. -Igaz, hogy gyengébb, de hatékonyabb támadóerőt képvisel. Gondolom leszűrted, hogy Medusa kapja a harcot szerény személyemtől. Szerintem az egyik legjobb shounen harc lenne a Hancock vs. Medusa, nem csalódnék, ha Hancock nyerné, de Medusa-t esélyesebbnek látom. 60-40 a boszorkánynak. Új: Cobra és a kígyója vs. Enel (tekintsük úgy, hogy a sárkányölő technika jelen esetben Haki-féleség) Mivel a másik három "törzsvendégből" kettő csak az animét nézte, elemezze a harcot annak függvényében (már ha betévednek) Free vs. Hitsugaya Black Star és Tsubaki vs. Sólyomszemű Jumurdzsák (bár ez animés Black Star esetében holtbiztos bukást jelent ) És hogy a tömegharcok hagyományát se szakítsuk meg: "gyengébb" pusztakezes harcosok Ryohei vs. Chopper vs. Black Star vs. Elfman vs. Chad vs. Lee (ha a kapukkal túl kemény lenne, akkor részeg Lee, kapuk nélkül) vs. WereGarurumon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #746 Dátum: 12 ápr 25, 13:29:09 » |
|
Letojom a topicot? Ez honan jött? Most is egy héten belül válaszoltam. Ott is Medusára szavazott a többség. Én mondjuk Hancockot mondanám jobbnak, de nem biztos, hogy meg tudnám mondani az okát. Hakiimádat asszem. Mellesleg azon a fórumon is volt egy Lucci vs. Grimmjow harc, de mindenki olyan kevés esélyt adott az arrancarnak, hogy Gait is a segítségére küldték, de volt, aki szerint még így is Lucci győzne. Komolyan.Cobra vs. Enel: A logiákra szerintem alapból hat a méreg, szóval nagyon nem is kellene haki a sárkányölőnek. Mindketten ismerik a másik következő lépését, de a nagy sebességkülönbség miatt ez lényegtelen. Hiába tudod, hogy mi jön, ha nem tudod kivédeni. Enel támadásai meg amúgy is sokkal erősebbek. 75% Enelnek Free vs. Toshiro: Különösebben sok esélyt nem látok a vérfarkas számára. A halhatatlanságával nem megy sokra nyolcan tonna jég alatt. Az illúziói meg inkább csak egyszeri átverésre jók, olyat meg a shinigami is tud. Mondjuk, hogy Freenek van rá 10%-a, hogy véletlenül betalál egy démonszemágyúval. BS+Cubaki vs. Mihawk: 100% Sólyomszemnek elfogultságból. Csihpuhi csata: Ha a többiek össze is fognak ellene, a végén úgyis Ryohei győz. Ütik, ütik, ütik... BUMM, mindenki kiesett. A második helyezett BS, a bénító ütései és a többiekhez képest nagy sebessége miatt. Utána jön Choppy, mert elég univerzális harcos a hasznos átváltozásai miatt, amit jobbak, mint Elfman alakjai, aki a következő a sorban, főleg a gyíkforma miatt, amit nem célszerű puszta kézzel megcsapkodni. Bilifej és Böszme a végén kullognak karöltve, sokat nem tudnak hozzászólni a csatához. WereGarurumon azért jobb náluk, mert ő a második kedvenc digimonom. Itachi vs. Mukuro Most már kíváncsi vagyok. Kidd kapitány vs. Upgrade, avagy Meti (Ben 10) Egy roncstelepen harcolnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 16:50:00 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #747 Dátum: 12 ápr 25, 14:11:32 » |
|
Akkor ma válaszolok, harmincadikán meg majd folytatjuk Jó-jó, kicsit (kib*szottul) elfogult voltam Grimmjow-val. Ha már a külföldi szakemberek is Lucci-t hozzák ki győztesként, akkor meghajlok előttük. Viszont Gai pépesre rugdosná az Ámulat kapuja után a Rokushiki használót. Free vs. Toshirou: Furcsa, én pont ellenkezőleg gondolom. Free kivetít egy illúziót, majd betrükközgeti magát a törpe mögé, és elsüti az ágyút, ami totál más irányból érkezik, mint ahonnan azt ő várja. Meg amúgy is, a jégvarázslatai között van egy első táncra hajazó, azzal akár el is kaphatná Toshirou-t. Black Star+Tsubaki vs. Mihawk: Gondoltam, hogy elfogultságból, mert másképpen nem kapna 40%-nál többet az öreg. Itachi vs. Mukuro: Mukuro jelenlegi szintje a Tsukoyomi-val egy szinten lehet, szóval ha elkapja Itachit, akkor az Uchiha is megszívja egy kicsit (bár ha a Hyper érzék=Uchiha vérvonal+Sharingan, akkor lehet ki tudna kerülni belőle, viszont megsínylené picit addigra). VISZONT Itachi genjutsuja semmit sem ér, Rokudo előkapja a lencsét, felteszi, és voilá, kikerült a genjutsuból. Taijutsu-ban Mukuro a jobb. Ennek oka, hogy ő gyakorlatilag egyszer kell, hogy találjon, és máris elfoglalhatja Itachi testét. Ninjutsu pedig Itachié. Igazából ez lenne a legszívatósabb, ha Mukuro nem tudna hirtelen mérges kígyókat, és további zavaró szutykokat Itachi alá tenni, amiket el kéne égetnie az Uchihának, közben pedig Mukuro ráküldhetne egy Genjuu Gagaia-t kedves piros szemű barátunkra. A Susano'o pedig ebben a helyzetben szinte semmit sem érne. Hiába áll benne, a genjutsu úgyis eléri, az ötödik birodalom után pedig már illene áttörnie a palástot a reinkarnáció hat útjának használójának. Kidd vs. Meti: Kidd nyerne, egyszerűen magához rántaná a vasat, azt megszállná Meti, a kapitány pedig egyből lökné bele a földbe. Plusz egy új harc, hogy ne foghasd rám a pangást: Obra vs. Darui
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #748 Dátum: 12 ápr 25, 14:55:05 » |
|
Medusa vs. Hancock: (anime alapján) Ez igazából attól függ, hogy Madusa hamarabb széttépi-e Hancockot, mint hogy az egyszer betalál a kígyósnéninek. Ha Hancocktól megfigyelés színét még nem áttunk, de ez si tuti van neki a másik kettő mellett, így a vektorokkla sem nagyon meglepni őt Medusa. 65-35 Hancocknak (most hogy belegondolok, az animés Medusa nem olyan nagy szám.. remélem mangában jobban adja majd. Free vs. Toshiro: Utálok blícsesnek harcot adni, ezért most inkább hallgatok. xD Megenné a kutyapajást reggelire, démonszem ide-oda. Black Star+Tsubaki vs. Mihawk: Itt csak akkor győzhetnek a SE-esek, ha Mihawkról kiderül, hogy asztmás, és rohamarot kap a füstbombamódtól Tanárbácsik harc: Stein(animés) vs. Kakashi vs. Kisuke vs. Kirin (666 sátán) (és ha akarjátok mehet még Makarov meg Roy Mustang is)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 25, 15:02:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #749 Dátum: 12 ápr 26, 08:17:48 » |
|
Hehe, még csak huszonhatodika van. Ogra vs. Darui: Ez most komoly? Ogra eddig csak egyetlen varázslatot mutatott, abból sokat nem lehet leszűrni. Mondjuk páran rebesgetik, hogy Ogra istenölő, ha ez igaz, akkor természetesen 120%, hogy ő győz. Sensei fight: A FT harmadik és egyben hatodik mesterét hagyjuk ki a mókából, a tata gyúnyos mosollyal a vén, ráncos arcán útnal indít egy Fairy Law-t és konec. A többiek közül egyértelműen Kirin a legerősebb. Olyan dojutsuja van, ami szerintem Sasuke mostani szemeivel egyenértékű hasznosságát tekintve, ráadásul taijutsuban is messze felülmúlja az összes ellenfelét. Talán még akkor is győzne, ha összefognának ellene. Na jó, ez túlzás, de csak azért, mert ott van Kisuke bácsi, és hát ő Kisuke, szóval nem jó vele ujjat húzni. Több kidou-t, ismer, mint Kakashi jutsut és teli van hasznos kütyükkel, nagyjából verhetetlen. Kirin persze legyőzné. Kakashi és Mustang kb. egy szinten vannak, és ha társulnak, akkor közösen megkaphatnák a második helyet, de külön talán Kakashi kapná a bronzot. Azt már kifejtettem valamikor az idők hajnalán, hogy 1v1-ben szerintem Mustang győzne, de tömegharcban Kakashi az esélyesebb a ninjatrükkök miatt. Stein meg fegyver nélkül, józanul itt szinte esélytelen. Itachi vs. Mukurohoz még lesz hozzáfűzni valóm, de az előző ncsatával kicsit kifutottam az időmből. Még egy, amin az amcsik vitáztak: Spiderman vs. Kidoumaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|