25 ápr 18, 12:44:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 309202 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #750 Dátum: 12 ápr 26, 17:37:25 »

Kis megjegyzés: kerestem egy-két fórumot, ahol Grimmjow vs. Lucci harcról vitáztak, nem tudom, hogy te melyiket olvasod, de volt, ahol Grimmjow győzelmét tuti biztosra mondták többen is Nevet

Mert Darui olyan sokat mutatott Mosolyog Szerintem ez az a szint, ahol még teljesen okés a harc.

Spider-man vs. Kidomaru:
Spider-man nyer. A pókérzékkel simán belövi, hogy merről száll felé a nyíl, a többi támadást pedig behálózza. Nálam nagyon egyértelműen ő nyer.

Új:
Spider-man vs. Cobra (helyszín: New York)
Éééééééééééééééééééééééééééééééééééééés egy regeneráció vs. regenerációt is: Tsunade vs. Marco
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 26, 19:34:31 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #751 Dátum: 12 ápr 27, 16:16:46 »

Spiderman vs. Cobra

Nálam viszonylag sima Cobra győzelem. Az ő kenbunshoku-ja jóval hasznosabb Pókemberéénél, mivel ő pontosan érzékeli hogy konkrétan mi is fog történni, míg a hálószövő csak azt tudja hogy nem sokára valami miatt szarba kerül. Plusz a méreg is sokkal hasznosabb a hálónál. Sima mágus győzelem, viszont Kidoumaru-t tényleg elverné Peter.

Tsunade vs. Marco

Itt meg sima Marco győzelem. Ő addig regenerálódik amíg akar, és ha Garp ütésétől illetve Kizaru rúgásától nem lett komoly baja, Tsunade sem fog nagy kárt okozni neki. Plusz a Kage előbb-utóbb kifogy a chakrából, míg a kalóz nem.

Sensei-ek Kirin és Makarov nélkül:

Nálam simán nyer Kisuke. Felrepül a magasba, és szép sorban elzárja mindegyiket. Roy támadásai ellen felhúz egy védekező bakudou-t, a Kamui ellen meg kicseréli magát arra a lufiKisuke-re mint Yammi ellen. Azt, hogy ki kell cserélnie meg onnan tudja, hogy ő Kisuke. Mindent tud és kész. Nevet A második hely nálam Mustang-é, ninja trükkök ide vagy oda, én erősebbnek tartom Kakashi-nál. Túl gyorsan tud túl erősen támadni. Hátrány, hogy kicsi a védelme, de úgyse tud senki a közelébe menni. Stein pedig kevés ide, erős, kitartó, meg egy vadállat, de hozzászólni érdemben nem tudna a harcokhoz. Maximum valakit gyomron vág egyszer, de nem sok esélye van itt.

Kisuke: 50% (Igazából legalább 90-et kéne adni neki, de akkor túl kevés jutna a többieknek.)
Mustang: 25%
Kakashi: 20%
Stein: 5%, mert csak.

Hancock vs. Byakuya (Bankai nélkül, ha azzal együtt túl nagy fölényben lenne)
Hancock vs. Hei (bár ez lehet csúnya lesz majd Nevet)
Mostani Shikai Ichigo vs. Zelgadisi
Ikkaku (ha úgy érzi bajban van, rögtön bankai-ozik, és persze TS után) vs. TS előtti Mirajane
Bradley vs. nem lebegő Grimmjow
Lucy (Elfen Lied) vs. Medusa (animés)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #752 Dátum: 12 ápr 27, 16:54:28 »

Jogos-jogos, a lényeget csak odagondoltam, írni nem írtam. Szóval:
Spider-man+szimbionta vs. Cobra

Tsunade vs. Marco:
Tudtam, hogy sima Marco győzelem, csak olyan rég verte már agyon valaki ennyire egyértelműen a banyát, hogy muszáj volt beírnom Nevet

Hancock vs. Byakkun:
Mivel sok közös nincs bennük, így "mi szól mellette?" alapon nálam Byakuya nyeri.
Vegyük sorba:

Byakuya:
-Elég nagy távolságból is képes harcolni.
-Sok technika.
-Milliárdszor gyorsabb, mint az ellenfele.
-Az Utsusemi-vel akár túl is élhet egy-két ütést.

Hancock:
-Elkaphatja a sugárral Byakuya-t.
-A Haki-val védheti magát egy ideig.
-A közelharci fölénye garantált.

70-30 Byakuya-nak, de mindjárt elmagyarázza gman, hogy a Haki miatt Hancock nyerne Nevet

Ikkaku vs. Mirajane:
Ikkaku a kitartó fajtából való, Mira pedig vagy hamar befejezi a harcot, vagy elfogy az ereje (legalábbis TS előtt). Szerintem viszonylag egyértelműen Ikkaku nyer.

Bradley (de melyik?) vs. Grimmjow:
Ha a Führer-t takarja eme nagyszerű név, akkor így nézne ki a csata:
Grimmjow átmegy a kiengedett formájába, majd nekiront King Bradley-nek, aki (bár kitér a támadások elől) nem tudja megsebezni Grimmjow-t a Hierro miatt. A győztes tényleg csak egy hajszállal fog nyerni, de talán Grimmjow-nak adnám a harcot a Cero-k és a Desgarrón miatt (tényleg,a  Führer-nek csak egy élete volt? Nem rémlik, hogy egynél többször megpurcant volna).
Sellim-hez ennyi se kellene, odaSonidozza magát majd meglékeli a gyomrát párszor a kezével.

Lucy vs. Medusa:
Régebben feltettem én is, nagy harcot vártam, de gman érvével nem tudtam vitatkozni: Medusa-nak 100 vektora van, míg Lucy-nak 4. A győzelem a boszié.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #753 Dátum: 12 ápr 27, 17:03:34 »

renato: Csak azt felejtettem el megemlíteni, hogy kb. 2 órán át keresgéltem, mire olyan fórumot találtam, ahol a Lucci-pártiak voltak többségben. Faceg

Daruiról ugyanolyan keveset tudunk, mint Ográról?
Darui: villám elem, víz elem, vihar elem, fekete villám, kardforgató taijutsu.
Ogra: fekete villám.

Nem értem, hogy a Pókember mitől olyan nagy szám... Kidoumaru tudja irányítani a nyilait, szóval még pókösztönnel sem könnyű kikerülni őket. Tegyük fel, hogy Petinek mégis sikerül a ninja közelébe férkőzni. Mit csinál? Megüti? Átüti azt a sárga nyákot? Nem hiszem...

Hancock vs. Byakuya: Szerintem meg a kapitány úrnak bankai nélkül nincs semmi esélye, de még annak használatával is veszít. Szerintem a szerelemgyümölcs ereje még Byakuyára is hat legalább annyira, hogy az elején kicsit kíméletesen bánjon a kislánnyal. A haki biztaran nem tudja kivédeni a virágokat, de annyira lelassíthatja őket, hogy kisebb kárt okozzanak. Ha Hancock ösze-vissza lövöldözik, akkor csökkenteni tudja a szirmok számát és talán véletlenül még Byakit is eltalálja. A közelharc meg nyilván veszett ügy a kapitány számára.
55% Hancocknak.

Ichigo vs. Zelgadis: Vicces lenne látni, ahogy Ichigo ellő egy Getsugát és az lepattanik Zelgadis fejéről. Nevet Komolyra fordítva, a varázsló nem tud olyan esztelen várospuszító varázslatokat, mint Lina, meg a bőre sem lehet sokkak keményebb, mint a hierro, szóval Ichigo győz.

Ikkaku vs. Mirajane: Hát erről sokkat nem lehet mondani. Ikkaku szenved egy darabig, aztán ámegy bankaiba, fetöltődik a sárkány és Mira testrészei szétszóródnak a világban.

Megdögleni nem szerető izomállatok:
Kakuzu vs. Pacifista vs. 10. Espada Yammy (nem repül) vs. Zúzó (TMNT) vs. Vilgax (sima Ben 10) vs. Bulldózer (X-Men)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 18:44:56 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #754 Dátum: 12 ápr 27, 20:56:11 »

Grimmjow vs. King Bradley
Amíg Grimmy a beszólogatós köröket futja, az elnök simán átvágja a torkát Faceg
Viccet félretéve, nem hiszem, hogy egy ránézésre átlagos ember ellen kiengedett fomában kezd, és akkor meg bukta, de a cerok meg miegymás miatt kap egy 45%-ot.
renato: és most már nem is utálom annyira, mert rájöttem, hogy nagyon király a szinkronhangja:DD

Kétajtós szekrények:
az utolsó 3at nem ismerem, de véleményem szerint Sloth mehet még oda, rá mindkét jellemző passzol Nevet

10. Yammi nem is értem, hogy kerül oda, a 0. verziónak sem adnék győzelmet. Nem elég, hogy gyenge, még a blícshez  képest is hülye, így már az első fél mondatával elérné, hogy, teszem azt, Kakuzu átharapja a torkát.
A Pacifista meg Kakuzu érdekes harc, Tegyük fel hogy OneHit=OneKill dolog áll fenn, és a robot a vilám elemű charkától döglik. Kakuzunak 5 élete van, ez már előny, a Pacifista meg mégiscsak egy robot, szal gyornsak nem olyan gyors, csak a  lézerei szivatósak. A ninja 1-2 halál után rájöne, hogy mi kell a macinak, szal ő nyer, de veszít mondjuk 2 szívet, de csak azért ennyit, mert kettővel nem sokra menne Sloth ellen.
Sloth vs. Kakuzu 3 szívvel:
Slothnak kb 50, Kakuzunak meg így is csak 2 élete van, mert egy szívvel már a földön fetreg az eutanáziára várva. Sloth ránézésre nem nagy szám, szóval nem kombóik rá a szíveivel, de ha megtenné, sem döglene fel. Igazából ez nem nagyn tudom Kakuzunak adni sehogy sem... 80% a Homunculusnak

Alucard vs. Gildartz
Gildartz vs. jelenlegi Naruto
Marco vs. mangás Brook
Hiei vs. mangás Brook
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 11:57:40 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #755 Dátum: 12 ápr 29, 20:03:50 »

Na akkor:
Darui vs. Ogra:
Igazad van... hmm.. na mindegy, majd feldobom máskor.

Hancock vs. Byakkun:
Hiába lesz kedvesebb Byakuya, ha rátámad Hancock, akkor kénytelen bakudoukhoz nyúlni, a 61-es (asszem) pedig tökéletes lenne, elkapná vele, majd elhagyná a csatateret/reflexből küldene egy Sokatsui-t, ami kicsinálná Boát.

Megdögleni nem szerető izomállatok+Sloth, mert Sabaku is belevette:
Zúzó és Buldózer picit maradtak meg csak az emlékezetemben, úgyhogy szinte biztos, hogy valamit kifelejtek majd.
Először leírnám a sorrendet, mert csak, és utána részletezem a harcokat:
1. PX~0 (ha nem nevezte meg gman, hogy melyik, akkor eldöntöm én Nevet)
2. Yammy
3. Sloth
4. Kakuzu
5. Bulldózer
6. Zúzó
7. Vilgax
Sokan hajlamosak elfelejteni Yammy egyik legjobb képességét, a lélek/energiaszívást, amit az első megmozdulásakor mutatott.
A harc valahogy így nézne ki: Kuma odamegy a többiekhez (Soru-féleséget mutatott, mikor a Szalmakalaposokat teleportálta az edzőhelyükre), oldalba cseszi őket, ők pedig három nap múlva a Marianna-árok mélyén találják magukat
Yammy nálam a második, ennek oka, hogy jóval gyorsabb, mint a többiek (kivétel: Yammy-Sloth-Bulldózer), a támadásai pedig elég kemények tudnak lenni, valamint a "megdögleni nem akarás" eléggé felhúzná, és átmenne rage módba, amibe még erősebb lenne.
Sloth a dobogó alsó fokán fekszik holtan. Nagyjából Bulldózerrel egy szinten vannak, egyedül a csomó élete miatt van kedvezőbb helyen.
Kakuzu igaz, hogy öten van (és most megalkottam az T/2,5-et), de lassú,a szívei pedig könnyen pusztulnak.
Bulldózer erős, gyors, csak ebben a mezőnyben a mutánsnak sok esélye nincs.
Zúzó -kinek nevét magyarul, de a rajzfilmet, amiben szerepel angolul írtad- kezén vannak azok az anyámknják, amivel vagányan tud operálni, de ebben a mezőnyben csak véletlen találatokat vihetne be.
Éééééés az utolsó Vilgax, aki seregével meghódította a galaxist, de a Földön agyonverte 10 hősös Ben legalább 10x. Béna, és kész.

Alucard vs. Gildartz:
Gildartz azok közé tartozik, akik kihúznák a gyufát, és a végső forma által halnának meg. A harc egyértelmű.

Gildartz vs. Naruto:
Ahogy láthattuk, a Bijuu bombák ereje képes egy Tenrou-sziget nagyságú területet romba dönteni, szóval a Kyuubi-forma Naruto körülbelül Acnologia szintjén lehet. Ebből le lehet szűrni, hogy Gildartznak egyedül akkor van esélye, ha 5 percig szaladgál.

Marco/Hiei vs. Brook:
Brook most gyakorlatilag egy halhatatlan genjutsu használó. Nem nagyon van egyik ellenfelének sem esélye ellene. Várom már, mikor kiderül mi a gyengéje, minimum egy ház méretű gyengepontot kell adni neki ezek után.

Megszeretted Grimmjow hangját? Furcsa, nem most hallom ezt valakitől először.. véletlen lenne?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #756 Dátum: 12 ápr 29, 20:24:22 »

Miért, kitől hallottad eddig?:O Bár van egy tippem....

Igazából csak ezt akartam írni, de így nincs meg a 3 sor.... szólval inkább keresek valamit amibe belekötetek Nevet
  szerk:
  Meg is van. PX-valahányról beszélünk, és azok meg nem tudnak Kuma-féle Soru-szerűséget, csak mennek, mint a.. mint a gép, ahogy az Marinefordnál is láthattuk.
  Gildartz zúzómágiája meg szerintem a chakrát is szét tudja választani, vagy végős esetben csinál 100 kicsi Narutót.. persze ennek ellenére veszít.
  Ja, és Brooknál elfelejtettem a hegedűt, szal kéretik csak a kardfogatás-tudását venni:D De ha még így sem adsz esélyt a másik kettőnek, akkor Marco vs. Hiei. Meg legyen egy.... Gai vs. Marco is.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #757 Dátum: 12 ápr 29, 21:30:47 »

Kuma sorufélesége szerintem sima teleportáció volt. Ha mást el tud küldeni ahova akar, szerintem magát is arrébb tudja pakolni ha arról van szó. Azonban mivel a Pacifistáknak nincs mancs gyümölcse, tényleg nem lehetnek rá képesek, így pedig csökken a győzelmi esélye.

Yammi vs. Sloth vs. Kakuzu vs. Bulldózer vs. Pacifista

Bulldózer kemény, ha jól emlékszek Farkast is elverte, de ide szerintem ő kevés. Ha jól emlékszek egyetlen különleges képessége a nagy fizikai ereje, ami sehol nincs a többiekéhez képest, úgyhogy akár ki is lehet hagyni. Yammi még az IQ szintjével együtt is bőven az egy legesélyesebb, mivel Kakuzu-n kívül az összes épp olyan hülye mint ő. Sloth nagyon gyors meg minden, de csak akkor talál ha szerencséje van, és akkor se tudna sok mindenkit leszedni. Yammi hierro-jat biztos nem töri át, Kakuzu kőbőre azért talán menne neki. Pacifistát kérdéses, de ha Zoro Shishi Sonson-ja vágta 3 darabba (még ha félig halott is volt a használó) Sloth csapkodása se fogja.
A Pacifista lézersugarát és Yammi Cero-ját kb egy szintre lehet rakni, de Yammi-nak ott a Bala amiből nagyon gyorsan tud nagyon sokat lőni, úgyhogy ezek alapján el is intézné a robotmedvét. Viszont mégse adom az Arrancar-nak a párharcot, mert ő kikapott egy alap Bankai Ichigo-tól (nem is kicsit), PX-et meg 9 Szalmakalapos alig intézte el. Bár, nem tudom, Yammi veresége főként Ichigo sebessége miatt történt, a Pacifista meg elég lassú... Még is elintézi Yammi, és innentől az egész harc az övé, hacsak meg nem gondolom magam.
Mivel elég necces harcban győzhetne medveúr ellen, már nyilván agyvérzést kapott, innen Kakuzu-n kívül senki másnak nicns esélye ellene. Ő se veri el, de legalább megtudja izzasztani.
Kicsit össze-vissza lett a leírás, de ez van. Nevet

Kis összegzés:
1) Yammi 35%
2) Pacifista: 30%
3) Kakuzu: 20%
4) Sloth: 11%
5) Bulldózer: 4%

(Amúgy Führer tényleg egyszer halhat csak meg, ő az egyetlen Homunculus aki öregszik is.)

Marco vs. Hiei

Röviden összelehet foglalni. Ha Marco azután is tud regenerálódni, hogy por sem marad belőle, akkor nyert, ha nem nem. (Szerintem nem, úgyhogy lazán Hiei-é a harc.)

Gai vs. Marco

Marco-n van tengerkő bilincs? Mert ez így nagyon csúnya lesz a jounin számára. ikszdé Tsunade-t erőlködés, és bármilyen sérülés beszerzése nélkül intézné el Marco, Gai se lenne nagyobb kihívás. Meleg sensei kinyit 7 kaput, üt egyet, Marco lezuhan, regenerálódik, röhög egyet, aztán agyonrúgdussa. Nevet Epic win.

Amúgy a 61-es kidou alatt arra a sárga izére gondolsz, amelyikkel lefogta Rukia-t a nigger tök elleni harckor? Azt szerintem szét tudná köveszteni Hancock. Másfelől nézve a véletlen nyilazás ellen tökéletes védelem lenne az a "kidou fal" amivel védte a Zommari támadásait.

Tömegbunyó, legyenek most vízhasználók:

Juvia vs. Suigetsu vs. Kisame vs. resurrection és repülés nélküli Harribel, kinek testét nem lehet elszívni a Samehada-val vs. 2-3 szteroidos Hordy

Csatatér legyen egy tó környékén, az mindenkinek fair szerintem. Ha valaki kimaradt tegyétek hozzá.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #758 Dátum: 12 ápr 29, 21:38:14 »

Harribel a resurrection nélkül hátrányban indul. Ha nem lenne korlátozva, akkor őt mondanám győztesnek.  Így azonban marad a sebessége és a cero. Kisame erős, ő gondolom simán verné Suigetsut és Juviát is.

Kisame: 35 %
Harribel: 33 %
Suigetsu: 20 %
Juvia: 12 %

Nagypapik csatája:

Sarutobi vs Yama-jii ( ne használjon Kidout) vs Makarov vs Onoki  vs Albus Dumbledore  Faceg vs ha akartok még valakit, mert hirtelen nem jut más eszembe.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 29, 21:54:31 írta TsunadeHime » Naplózva

Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #759 Dátum: 12 ápr 29, 23:31:16 »

Ha a Főkapitány kardot ránt, a 3. és a Tsutsikage hamuvá omlik, nagyjából egy időben a vendégszereplését töltő Zseniális Teknőssel. Makarov, mivel kb fél percig tartotta a kezét az isten fekete lángjaiban, szerintem még bírja, de sokra nem hiszem, hogy képes agyonkokszolt shinigami barátunk ellen. Dumledore meg fogja magát, és egy Adava Kedavrával jobb létre szenderíti Yamabát. E a rövid verzió

A hosszú: a harmadik és Onoki itt is max egymáshoz, Teknőshöz, talán még Makarovhoz tudnának hozzáérni, bár ha a céhmester kap egy kis időt, és besüti a Fairy Law-t, akkor még hozzá sem. Az igazgató úr leggyengébb protego-jától is minimum a következő falig szállna a tisztelt társaság, pláne ha a bodzapálcát forgatja, szóval se a sotaicho tüze, se Makarov varázslata nem tud hozzáérni. A két shinobi, és a harcművész leamortizálása után Makarov lenne a következő, mivel nagyon nincs egy szinten a másik kettővel, + a Fairy Law-n és a Glitteren kívül érdemleges mágikus lehetősége csak a titán varázslat, vagy az Amaterasu képletek, védelmi mágiái pedig édeskevesek, ráadásul a másik kettőnek nem okoz különösebb problémát se a nagy dögökkel való elbánás,  se a céhes, vagy más pusztító mágiák kivédése (mondjuk Jamabá lehet kicsit megroggyanna 1 keményebb Amaterasu képlettől, de a halálhoz, kevés, a 2.-at meg nem lenne ideje ellőni a mágusnak). Az egyetlen, aki sérülések nélkül tudná nyugtázni a csatát az Dumbledore, aki akár bodzapálcával, akár az eredetivel simán leiskolázza a bandát. Az Adava kedavra gyorsabb, mint bármelyik fenntebb említett úriember támadása, és 100%-os a halálozási arány (a Harry-Voldemort párharcokat leszámítva), igaz azt nem szívesen veti be, de rengeteg olyan trükköt tud, amivel semlegesíteni tudja az összes többit, kb 1 másodperc alatt.

Dumbledore: 60%
Yama-jii: 30%
Makarov: 9%
Teknős, Onoki, Sarutobi (hármójuknak összesen, ha összedolgoznak és minden jól sül el):  1%
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
renato
Vendég
« Válasz #760 Dátum: 12 ápr 30, 07:28:51 »

Az átalakított Kuma is pacifista, nem? Azaz mostanság PX~0 néven fut, ami a pacifisták jelölése, ezért gondoltam, hogy ő is választható.
Egyébként nem hiszem, hogy az teleport volt, mivel nem lebegett előtte 3 napot Nevet Láthattuk, hogy a távolság édes mindegy, a három napos szabály mindig megmarad (lásd: volt, akit a Grand Line egyik szigetére küldött, volt, akit vissza az East Blue-ra, és volt, akit New World-be).

Vizesek:
Hody ide édes kevés lenne, nem akarom részletezni az erejét, halvány lila fingom sincs, hogy hogy kaphatta el Zoro-ékat.
Kisame a víz jutsuival sokat nem érne el, egyedül a Samehada-val csapkodhatna érdemben.
Suigetsu-Juvia páros csak a testével szórakozna, míg ki nem merül a szuflából, azután pedig ledarabolnák őket.
És a befutóm: Harribel. Olyan szinten manipulálja a vizet, mint senki más a felsoroltak közül. Nálam abszolút befutó még a gyengítése mellett is.

Öregek:
Yamamoto legyújt BÁRKIT mielőtt BÁRMIT is csinálhatnának. Nem lesz hosszú ez a harc.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #761 Dátum: 12 ápr 30, 08:45:30 »

Azért nem mondtam Harribel-t győztesnek, mert a Ressurection nélkül nem láttam még vizet manipulálni. Ha az nem lenne korlátozva, akkor Kisamét és a többieket is elmosná mindenestől. ( bár lehet, hogy én emlékszem rosszul, már elég rég nem láttam a Hitsugaya vs Harribel harcot).

Nagypapik csatája:

Mivel Dumbledore-nak nem szokása Adava Kadavra-val kezdeni, így Yama-jii hamar felperzseli az egész bandát. Bár lehetnek erős védelmi varázslatai, de kérdéses, hogy mennyit érnek Yama-jii mindent felperzselő lángjai ellen.

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 30, 08:49:10 írta TsunadeHime » Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #762 Dátum: 12 ápr 30, 09:01:33 »

Nagypapik csatája :

Onokit , Sarutobit gyorsan kiütik , marad Makarov , Jamabá és Dumbledore . Makarov nagypapi se húzza már olyan sokáig az erős tűz varázslatokkal szemben . Jamabá győzne szerintem , az ő tüze mindent vinne , mondjuk Dumbledore se olyan gyenge egy hosszú harc után mégis Jamabá győzne . 60-40 Jamabára.

Új harc : Akatsuki(=összes tag , Zetsu sereg , Edo sereg nélkül) vs. Fehérbajusz kalózok (+szövetségeseik) .
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 30, 09:14:17 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #763 Dátum: 12 ápr 30, 12:07:55 »

Igazából a 10 osztagvezető (vagy ki), és fehérbajusz a lényeg, a többi senkik menjenek a a zetsuk ellen. Ja meg a böszme Oars. Ha kisame meg pein eltudnák szívni a gyümölcsök erejét mint chakrát, akkor nyernee az akatsuki. Egyébként Fehérbajuszt nemállítaná meg egyik sem, állítom a shinra tenseit is áttörné, chibaku is egy ütés. Problémás tag itachi, de ugye hakival kikerülheti az Öreg az amateratsut, genjutusk meg bekapja aztán röhög egyet. Marco is elég erős, többit legyőzné az akatsuki, de ezt a kettőt nemhiszem. Hidan meglepheti őket, meg tobi a beszívással. De fehérbajusz önmagába egy komplett hadsereg, simán odaverné naruto világát Nevet

Új harc: hatalmas kardforgatók csatája: killerbee (régi 7kardos stílus, és nem használhatja a 8farkú módokat), Zoro tőlem lehet time jump utáni is, Leonardó  2kardjával osztja az ívet (de csak mert jobb 2kardos nemjut eszembe), és a győztes Samurai Jack kardjával összes többit egy ütésből vágja át, mert szent Kard :DD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 30, 12:20:24 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #764 Dátum: 12 ápr 30, 12:21:30 »

Akatsuki(=összes tag , Zetsu sereg , Edo sereg nélkül) vs. Fehérbajusz kalózok (+szövetségeseik)

Sima Naruto világ WIN, a genjutusk miatt. Az ellen egy One Piece-esnek sincs védelelme. Bár... ahogy a CP9-osok kifejtették a démongyülölcs démonját, az esetleg kihozatja őket, ha úgy akarjuk venni a dolgot, de az úgy elég erőltetett. Na meg a One Piece mérföldekkel a legreálisabb shounen a 3-4 nagy közül, hajódarabolással, démongyümölcsökkel, Zoróval és Sanjival meg mindennel együttvéve is. Narutóban meg átszúrják a karddal a mellkasod közepét és örülsz, hogy nem nem létfontosságú helyen szúrtak át. Arról nem is beszélve, hoyg 2 részen át egy vízgömbbe vagy zárva, és nem fulladsz meg.

Shirohige vs. Raikage (A)
Stein kattantan és mondjuk Spirittel (animés) vs. Kakashi genjutsu nélkül, de Kamuival
Kisuke vs. Hiei
Mihawk vs Kakuzu

És valaki tud olyan elenfelet modani Marconak, hogy az egy harc legyen, és ne vagy igen/nem-en múljon az egész? Nevet

Naplózva

Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins