24 nov 26, 05:07:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288665 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #195 Dátum: 11 okt 23, 10:48:12 »

Kimimaro csontjai nem az átlag csontnál, hanem az acélnál is eményebbek, ő mondta. Mindketten átviszik a másik védelmét, itt a jobb harcos győz. Márpedig Diaz a jobb, de CS2-ben Kimimoaro már tudja tartani vele a lépést. Nos igen, a csonterdő valószínüleg pontot rak az ügy végére.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #196 Dátum: 11 okt 23, 13:35:08 »

A csonterdő csak akkor müködik,ha ő a föld alatt van.De a látottak alapján a csontjai közel sem olyan jók,mint Mr.1 démonereje.+itt már nem csak a keménység játszik,hanem az élesség is.Orochimaru azt mondta,hogy olyan élesek a csontjai,mint egy dárda.Ráadásul mig Mr.1 egész teste acél,addig Kimimaronak csak a csontjai kemények.
Én a látottak alapján nem tudom elképzelni,hogy Kimimaro legyőzné Daz Bonest.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #197 Dátum: 11 okt 23, 17:19:42 »

Na dobok be pár harcot, ha senkinek sincs más érve a Kimimaro vs. Daznál:
Sawada Tsunayoshi vs. Ultear Milkovic
Gokudera Hayato vs. Zoldeo
Yamamoto Takeshi vs. Zancrow
Lambo vs. Kain Hikaru
Sasagawa Ryohei vs. Azuma
Hibari Kyoya vs. Bluenote
Chrome Dokuro vs. Meredy
Rokudo Mukuro vs. Rustyrose

« Utoljára szerkesztve: 11 okt 23, 17:35:53 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #198 Dátum: 11 okt 24, 14:42:37 »

Sawada Tsunayoshi vs. Ultear Milkovic - Nem tudom,miért igy párositottad.Bár elég erős Ultear,de nem hiszem,hogy gondot Okozna Tsunának.
Gokudera Hayato vs. Zoldeo - Gondolom Capricornba gondoltad.Hayatot jobbnak gondolom,mert bár gyengül Zoldeo ereje miatt,de ő táv harcos és a távolságot elég jol tudja tartani.
Yamamoto Takeshi vs. Zancrow - Zancrow.Az ő lángjának ereje sokkalta erősebb,mint Yamamoto vizének.Bár Yamamotonak kardja van,de a tüzet nem tudja kivédeni,igy ez veszett ügy.
Lambo vs. Kain Hikaru - Ide inkább nem irok,mert nagy vita lenne belőle.
Sasagawa Ryohei vs. Azuma - Itt nem tudok dönteni.Akinek jobb az állóképessége az nyer.
Hibari Kyoya vs. Bluenote - Bluenote.Erejének köszönhetően Hibari semmit sem tehet.
Chrome Dokuro vs. Meldy - Meldy semmit sem tud tenni az illuzió ellen,igy Chrome nyerne.
Rokudo Mukuro vs. Rustyrose - Ugyan az,mint Chrome VS Meldynél.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #199 Dátum: 11 okt 24, 15:33:20 »

Azért Tsuna mellé tettem Ulteart, mert ő képes egyedül elintézni a tüzet, ha nagyon akarja.

Yamamoto vs. Zancrowval (mily' meglepő) nem értek egyet. Yamamoto rendkívüli sebességgel képes mozogni, talán az egyik leggyorsabb őrző Cambio Formában. Na már most ha elereszti Kojirou-t, eső lángokkal beboríthatja a harc elején a küzdőteret (nem hiszem, hogy sok idő lenne), így gyengítheti az ellenfelét, plusz addig Jirou segítségével bujkálhat (hisz egy akita inuról van szó, mint kutyának, jó a szaglása, és jó viszonyt ápol Yamamotoval). Miután végzett a gyengített erejű Zancrowot szerintem egy Beccata di Rondine segítségével szétdöfködné, vagy akár egy Scontro di Rondine-vel is felnyársalhatja. Mondjuk szemtől szemben teljes erővel rendelkező Zancrow ellen csak térdig érő vízben nyerhet, azt meg nem írtam oda, de taktikázással kivitelezhető a győzelme. 55-45.

Ryohei vs. Azuma: egyértelműen Ryohei állóképessége nagyobb, a Vongola Gear is erre alapul.

Hibarit gondolom olyan kemény fizikumúnak, hogy a magas gravitációt is kibírja. Szerintem leszedné Bluenote-ot.

Mukuro mellé azért Rustyrose-t osztottam, mert minél jobban fél, annál erősebben támad, és Mukuro illúziói elég félelmetesek szoktak lenni. Viszont szerintem is Rokudo nyerne, nem én lennék, ha nem így gondolnám Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 15:45:29 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #200 Dátum: 11 okt 24, 16:20:44 »

Renato ezzel az esőláng dologgal mindössze az a baj,hogy láng.Zancrow képes megenni és még erősebb is lesz tőle.Térdig erő vizröl annyit,hogy Zancrownak ugy 2 mp-ig tart elpárologtatni.
Hibari kemény az igaz,de ha Natsu sem birt semmi értelmeset csinálni a magas gravitációtol,akkor Hibari se nagyon.+az,hogy képes talpra állni még nem egyenlő a győzelemmel.
A tüzt pedig elég nehéz lenne Ultearnek befolyásolni,mert az ugye folyamatos kisugárzással megy.Tehát nem ugyanazzal a darab tüzzel támad elejétöl végig.Ha nagyon akarja,akkor tényleg megcsinálhatja,de hamarabb fogyna el a varázsereje,mint Natsu lángja.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #201 Dátum: 11 okt 24, 16:28:47 »

Azért nem egy embernél volt, hogy csak figyeltek, miért lassulnak, mert észrevétlenül küldte szét Yamamoto a lángot. És ők még a KHR világában is voltak, egy full ismeretlen személy azt se tudja, hogy eső láng létezik Nevet Térdig érő vízben 2 másodperc lenne elpárologtatnia, VAGY Yamamotonak lenne 2 másodperc az Utsushi Ame-vel feldarabolni Zancrowot. Valamiért úgy érzem, te lenézed Yamamotot még "hazai" pályán is?Í Mosolyog

Natsu erős, de még mindig mágia központú, míg Hibari elképesztő szinten támaszkodik a fizikai erejére. Nem hiszem, hogy lent is maradna Bluenote gravitációjától, de ha mégis így lenne, Rollal el tudná intézni a dolgot.

Natsu ellen is eltüntette a tüzet Ultear, Tsuna ellen is képes lenne, viszont mire egy XX Burnert eltüntet, addigra 87x öli meg Tsuna. Azért Ulteart raktam ide, mert a többiek még esélytelenebbek lettek volna Tsuna ellen.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #202 Dátum: 11 okt 24, 17:24:54 »

Én nem becsülöm le Yamamotot,sőt Tsuna után a legerősebbnek tartom.De Zancrowt erősebbnek hiszem,hiszen olyan fokon ég a lángja,hogy az már vág mintsem éget.Elég nehéz számomra elképzelni,hogy egy lánghasználó legyőzi.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #203 Dátum: 11 okt 24, 17:57:34 »

Sawada vs. Ultear

Epic Tsuna győzelem, szerintem Hades nyugodtan mehetett volna ellene. Bár amilyen OP Tsuna, lehet őt is elverné...

Yamamoto vs. Zancrow

Yamamoto mikor mutatott nagy sebességet? Nekem ez kimaradt, vagy msn-en vagy itt linkejjé' má' valamit Nevet A bujkálás pedig szép és jó, csak sokra nem megy vele. Ha Zancrow szem elől téveszti, vagy egyszerűen szénné éget mindent a közelében, vagy körbeveszi magát a lángokkal (amolyan Sasuke féle Enton stílusban) és onnan Takeshi nem érhet hozzá.
Olyan 60-40 a GH tagnak.

Ryohei vs. Azuma

Környezetfüggő a dolog. Egy erdős terepen, ahol Azuma el tud bújni, és úgy támadni szétverné Ryoheit, esélye sem lenne a Nap őrzőnek ellentámadni. Viszont egy mezőn, ahol Azuma nem tud fákba elbújni, és távolságot tartani simán kikapna.

Lambo vs. Kain

Lambonak ha van ideje használni a Bazookát epic győzelmet aratna. A 25 éves forma és a 15 éves VG-s forma is elverné a GH tagot. Viszont ha még aktiválás előtt élve felzabálná a kölyköt a dagadék, természetesen nyerne.

Hibari vs. Bluenote

Egyoldalú verést láthatnánk itt, a felhő őrző győzelmével. Varia arcban, az ég meccs alatt sem tudták lefogni, pedig elég komoly nyugtatót adtak be neki. Mondták, hogy annál semmit nem utál jobban ha a szabadságát korlátozzák, épp ezért az ilyen és ehhez hasonló harcstílus nem is működik ellene. Ellenben Bluenote-ot egyszer fejbe vágja a tonfákkal, az eddigiek alapján Afrikáig repülne.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 17:59:46 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #204 Dátum: 11 okt 24, 18:19:09 »

Valamennyivel megnőtt a sebessége a Cambio Formától. Nem sokkal, de megnőtt. Entonnal hihetetlen sokat érne, ha felülről Kojirou permetezi, szemből meg Yamamoto ráront az eső lánggal bevont Shigure Kintokival. Olyan szinten legyengülnek a technikái, hogy szana széjjel szedné őt Yamamoto. Vagy ha nagyon akarja megcsapkodja az Atacco di Squalo-val, ha jó helyen találja el, akár a légzését is megbéníthatja.

Hibari vs. Bluenote:
Ezt sajnos ki kell vennem, mert "szánalom amit csinálok"... Mosolyog igaz-e, Mistich? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 18:35:49 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #205 Dátum: 11 okt 24, 18:37:47 »

Nemértem,hogy gyengitené a láng azt,aki azzal táplálkozik  ?  Gondolkozik Zancrow ellen lángot használni azt jelenti,hogy táplálod az ellenfeled.Natsunak is valami isteni csodával sikerült Zancrowt elrepiteni,de ez sem érhetett sokat,ha nemsokra rá fel is állt.
Mellesleg Yamamoto tényleg elég gyors.Bár azokat a részeket csak youtubon láttam,de 3 kardhüvelyhez hasonló dolgot tartott a kezében,amiböl lángot bocsájtott ki és ezzel borzasztóan gyors volt.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #206 Dátum: 11 okt 24, 18:46:29 »

Nem ő volt gyors, Genkishi lassú, csak tudod Mistich a hozzászólásának egyik felében (Genkishi lassítása) még elismeri, hogy milyen hatékony az eső láng, rá pár percre meg már leszarja (Enton maga köré vonásának az ötlete, mivel az eső láng elnyomja).
Valószínűleg nem mutatja meg a kardnyelő tudományát Yamamotonak, így nem hiszem, hogy lerágja a lángot a kardról. Ja és Yamamoto nem rárakja, hanem fenntartja a kardon a lángot, szóval ha le is szívja, Yamamoto visszateszi. A három kardot végül is használhatja Yamamoto, mivel azt alapértelmezetten hozza Jirou,
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #207 Dátum: 11 okt 24, 18:58:06 »

Unom, hogy nem tudok hozzászolni, és szerinte a legtöbb harc már ki lett vesézve, szal dobok pár újat.

Homonculus (FMA BH) vs. random Soul Eater karakterek.
Lust vs. Sid és Nygus
Greed vs. Giriko
Sloth vs. Free
Wrath vs. Mifune
Envy vs. Mosquito
Gluttony vs. Justin
Pride vs. Medusa
"Apa" (Isten nélkül) vs. Shinigami (Vagy ha így kevés az esélye, akkor Spirittel.)
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 19:10:50 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #208 Dátum: 11 okt 24, 19:09:41 »

1) MSN-es beszélgetést minek hozol fel fórumra? Rajtunk kívül senki nem tudja miről van szó, az ilyet ott beszéljük meg.
2) Milyen Genkishis lassításról magyarázol te? Meg se említettem a Gyászoló virág tagot a posztjaimban...

Másfelől nézve Genkishi tényleg maga mondta, hogy nem Yamamoto lett gyorsabb, hanem ő lett lelassítva. Az eső láng meg nem hatolna át Zancrow tűzpajzsán, egyszerűen elégne az is, a karddal együtt. Vagy ha ez nem működne, egyszerűen leégeti Yamamoto kezét, és így van vége a harcnak.

gman harcainál nem emlékszek már minden SE-s karakter képességeire, úgyhogy párat kihagyok.

Greed vs. Giriko: Giriko nem hiszem hogy képes lenne áttörni Greed végső védelmét, a láncfűrészes skilljei kevesek ehhez. Maximum úgy van esélye, ha még azelőtt levágja Greed fejét, mielőtt az megkeményítené a bőrét (ugye mondta, hogy nem szívesen használja az arcán, mert elcsúnyul tőle...vagy valami hasonlót.) Viszont erre elég kicsi az esély, tehát Greed nyerne.

Wrath vs. Mifune: Mifune nem rossz kardforgató, de a végső szem miatt hátrányban van. Nem tudná megsebezni az öreget... De ha véletlen sikerülne neki, Wrath még úgy is eléggé kemény volt, tehát nyerne a Homunculus.

Gluttony vs. Justin: Na, ez az első olyan ahol kikapna a FMA. Gluttonynak esélye se lenne megzabálni Justint, aki annyiszor szeli fel a homonculust ahányszor akarja. Epic win Nevet

Apa vs. Shinigami: Itt emlékszek mindkét fél képességeire, de dönteni nem nagyon tudok. Fegyver nélkül talán kikapna Shinigami-sama, de nem lenne könnyű dolga az alkimistának.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #209 Dátum: 11 okt 24, 19:23:58 »

1) Nem mindegy? Vagyok olyan "pofátlan szemétláda", hogy felhozom, és ezt tudod te is  Hümm-hümm
2) Mert mire gondoltál a "nem kapott gyorsítást" dumád alatt?

Miért ne hatolna át? Talán azért, mert elnyomja a többi lángot, vagy mert ki mertem jelenteni, hogy talán mégis Hibari lenne a vesztes (természetesen én sem gondolhatom így, egyértelműen hazudtam, ismét a k*rva anyámat)? Éééés még mindig ott az Atacco di Squalo, amivel akár létfontosságú szerveket is leállíthat Yamamoto, ha jó helyen találja el.

Lust vs. Sid&Nygus: egyértelműen az élőhalottak nyernek, fürgébbek, gyorsabbak, és erősebbek, mint Lust.
Wrath vs. Mifune: Mifune jó kardforgató, ez való igaz, de Wrath leköveti a mozgását, így nagyon nem tud neki meglepetést okozni. Az FMA karakternek adom a harcot.
Envy vs. Mosquito: Mosquito a 800 évvel ezelőtti formájában már nyerne.
Gluttony vs. Justin: viccnek is rossz. Justin.
Pride vs. Medusa: árnyék vs. vektor... szerintem Medusa nyerne, az árnyék a fényben elveszti az erejét, míg Medusa nagyjából soha.
Apa vs. Shinigami&Spirit: maximum normál kaszaforgatással nyerne Shinigami, több esélyt látok rá, mivel Apa rendesen alulmúlta az elvárásaimat.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins