24 nov 26, 04:22:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288412 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #180 Dátum: 11 okt 21, 13:29:13 »

Abból kiindulva, hogy a gumi, ami nem vezette az áramot képes volt megsebezni, a fa, ami úgyszint nem vezeti az áramot, valószínűleg szintén képes... a gondolatmenetet nem rontottam el, csak a karaktert, mivel Shodait kellett volna, nem Yamatot.
Shodai vs. Enel? Nevet

Grimmjow vs. BlackWarGreymon:
Akkor már belökhetted volna WarGreymont is, úgyis ő győzte le Black-et. Szerintem nem sokat érne Greymon Grimmjow ellen, maximum az a cseszett nagy atombombaizé amit dobáltak lenne hatásos, ha eltalálná. Viszont azt a sebességet nem hiszem, hogy tartani tudná. Grimmjow-t esélyesebbnek látom.

Éééés akkor egy Namikaze Minato vs. Shihoin Yoruichi (Kisuke-féle felszereléssel) harcot aki akar még levezethet.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #181 Dátum: 11 okt 21, 18:29:08 »

Heinél trükkösebbeket?Cabaji,Baroque Works 100 harcosa,Ohm,Mr.1,random pistolyos gyerek skypiean akinek fénylett a fegyvere.Hei átment Oroszországon meg Japánon...Zoro már a fél világot beutazta,volt sivatagban,jéghidegben(félpucéron),Jurassic Parkban,égi szigeten.Áram immunitás meg minek?Heinek van kard immunitása?Őszintén szerinted meg tudná érinteni akár egyszer is Zorot?Szerinted képes lenne damillal elkapni,amikor a rankyakukat is széjjelvágja?Szerinted jobb közelharcban Zoronál?Kapásbol 5 teknikát mondok,ami első támadásra végezne Heiel.Ha te még mindig azt állitod,hogy Hei győzne,akkor csak azt tudom mondani,hogy mosd ki a szemed és nézz meg egy Zoro tribute AMV-t.
Shodai VS Enel - Ha a teóriád igaz,akkor a fa meg tudná sebezni Enelt.Azomban Luffynak az volt a szerencséje,hogy rá nem hatott az áram.Cobra is meg tudta sebezni és igy is kikapott.Enelnek nyert ügye van,mert Shodai nem nagyon mozog fa elem használata közben.Ez idő alatt Enel jópárszor megölheti.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #182 Dátum: 11 okt 21, 19:26:07 »

Ők fürgébbek Heinél?????????????? ÉN MOSSAM KI EZEK UTÁN A SZEMEM???? ikszdé Oké, inkább hagyjuk, jobb lesz úgy, már érzem.
Alapból a Shodai Hokagét gondolom annyira okosnak, hogy növeszt egy bazinagy fát, amit valami úton bevizez, így az égből jövő villámok tutira nem őt fogják eltalálni. A továbbiakat úgy tippelem, hogy Shodai csapdába csalja Enelt, elkapja a kezét-lábát, mint Yamato Kyuubi Narutonak, és onnantól övé a harc.
Vagy cseszet maga köré egy burkot, mint amit Yamato Sasuke ellen használt, és kívülre egy klónt rak, akit maximum a lándzsával ölhetne meg Enel, viszont akkor a burokban lévő Hashirama egyből elkapja, és az A terv lép életbe.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #183 Dátum: 11 okt 22, 06:28:59 »

Na áljon meg a gyászmenet! A gumi szigetel, a fa meg csak nem jól vezeti az áramot. Láttatok már fát, amibe villám vágott? Kettéhasad és szénné ég. Az Első tehát nem a névjegyéül szolgáló mokuton miatt győzne, hanem a genjutsu miatt, amit az animében valami tévedés okán a Nidaime használt. Enel hiába gyors, ha egyszer nem lát, a Sodaime csak odamegy és lepecsételi valahogy.

Minato vs. Yoruichi: Ezen sokat tanakodtam. Minato teleportál, de az csak annyit jelent, hogy nem teszi meg fiziailag azt az utat, amit az ellenfele kénytelen, a sebességkülömbség viszont elenyésző. Ha Yoruichi pofonvágja a Yondit, akkor bizony vége, de rashengannal ez fordítva is igaz. Mindíg előnyként említen a ninjátnál a klónt, de ez most a vedlő kabócával (asszem így hívják) ki lett egyenlítve. Na de most jön a csavar, mivel Yoruicihi képességeit ezzel ki is tárgyaltam, Minatonál viszont tudom folytatni a sort: idézés, pecsételés, a téridő jutsu nem csak helyváltoztatásra alkolmas, illetve a Yondi elvileg hatalmas sratéga is volt.
Tehát szerintem Minato győzne, de nem sokkal.

Új: Kakuzu vs. Lucci
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #184 Dátum: 11 okt 22, 07:48:51 »

Renato Yamamoto mikor harcolt Sasukeval?
A fa nem bénitja meg Enel erejét mivel nem kairoseki.Én azt sem hiszem,hogy egyáltalán meg tudná sebezni.
Luffy Gumi ereje sem állitotta meg Enelt,csak meg tudta sebezni.Enel ugy legyőzné Shodait,hogy még csak a közelébe sem kéne mennie.A fával hiába védi magát hiszen a fa ég.Kiváncsi vagyok Enel villámereje vagy Shodai fa eleme birná tovább?Enelé az egyik legerősebb gyümölcs,még az Admirálisok erejéhez is felér.Luffy is csak a szerencsének köszönheti,hogy nyert,mert épp jó gyümölcsöt evett meg.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #185 Dátum: 11 okt 22, 08:55:23 »

Yamamoto soha, Yamato a Shippuuden elején, mikor ment a Kakashi csapat Sasukéért, Sasuke meg hülyét csinált mind a négyükből.
Akkor ezt benéztem gman.. Mosolyog
Yoruichi erejét mivel tárgyaltad ki? Ott a Shunko, Utsusemi és magába a gyorsasága, ami szerintem veri Yondaime gyorsaságát. Aizen páncélját áttörte Yoruichi ütése, Gamaék csontváza se lenne sokkal nagyobb feladat.. Shinigami semmit sem érne, mivel ahhoz, hogy kivegye a lelkét, el is kéne kapnia. Szerintem Yoruichi nyerne.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #186 Dátum: 11 okt 22, 10:59:36 »

Minato teleportál, ha valaki ennél gyorsabban halad, akkor visszafelé megy az időben. Egyszerű fizika. Yoruichi elméletileg lassabb, gyakorlatban viszont tökmindegy, hogy az ember 0, vagy 0,0000000001 mp alatt tesz meg x távolságot. Ezért mondtam, hogy ugyanolyan gyorsak. A Shunkot tényleg elfelejtettem, de jobban belegondolva ez semmin sem változtat, csak a fenti számhoz adunk két nullát, meg többet sebez, ami meg azért mindegy, mert amúgy is halálos az ütése Minato számára.
Az idézéseken Yoruichi valóban átgázol, de figyelemelterelésnek megteszik, márpedig a figyelem elterelődése ebben a csatában nem túl egészséges. És végül: Yondi elvileg a pecsételésben ugyanolyan jó, mint a téridő jutsuban, tehát nem hiszem, hogy a Shiki Fuuninon kívül ne lenne pár gonosz kis meglepetés a tarsolyában.

Khmm...
Új: Kakuzu vs. Lucci
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #187 Dátum: 11 okt 22, 11:30:55 »

Amint idézni akarna, veszít is, mivel a koncentrációja csökkenne, Yoruichi pedig bevinné a halálos csapást.
Ezért nem adok olyan jutsukra, amiket nem láttunk Minatotól.
Kakuzu vs. Lucci: Lucci mind a 7 Rokushiki technikát tudja használni, jó stratéga, és hihetetlenül erős a Zoanja. Ellenben Kakuzu számbeli fölényben van. Én inkább Luccinak adnám a harcot, Tekkai felér egy acélbőrrel, Soru sebességét nem tudnák tartani a szívek, sem pedig Kakuzu, Geppoval az égbe is fel tudna menni, és még ott a Rokuogan, Rankyaku, Shigan és Kami-e.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #188 Dátum: 11 okt 22, 14:37:20 »

A Kamie csak lassabb és kis felületre ható támadásoknál hatásos.De egy Kakuzu VS Lucciban tényleg Lucci nyerne.Sebessége sokkal magasabb szinten van és a Shigan áthatol a testeken egyenesen a szivre.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 15:16:33 írta gabig35 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #189 Dátum: 11 okt 22, 17:42:55 »

Igen, igen, lassú és kis felületre ható támadások ellen jó csak, vegyük példának a Gomu Gomu no Gatling-ot, ami nem csap k*rva gyorsan k*rva sokat, így egyértelmű, hogy csak lassú és kis felületet érintő támadások ellen jó. Ne csináld már Gabig, ezt múltkor már leírtam, nem kell lenézni egyik Rokushiki technikát sem, mert ha Eines Lobby-ba ezt használta volna Lucci, Luffy már nem élne...
Gilgamesh vs. Yamato&Sai?
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #190 Dátum: 11 okt 22, 18:06:47 »

Luffy leglassabb Gatlingját védte ki vele Blueno.Egy Jet Gatling ellen vagy Kizaru rugásai ellen az égvilágon semmit se ér.Ezért mondtam azt,hogy lassu támadások ellen hatásos.
Kis felület vagyis ökölnyi,ami könnyen kikerülhető.Egy cerot vagy egy lángoszlopot lehetetlen vele kivédeni.
Ha már Kamie Luffy is használt hasonlót Enel ellen.Jó teknika,de átváltani belőle támadásra a közelharc közepén egyenlő a halállal.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #191 Dátum: 11 okt 23, 07:37:04 »

Bár én is Luccinak adom a győzelmet, megjegyezném, hogy Kakuzu is képes valami soruféleségre. Akkor használta, amikor szétrúgta Asuma lábát, illetve amikar Choujit püfölte. Kishi-sama nem adott nevet ennek a jutsunak, így sokan elfelejtik. Am szerintem ez nem lenni olyan egyoldalú kűzdelem, én Luccinak max. 60%-ot adok.

Új:
Hang Ötöse vs. Baroque Works

Kidoumaro vs. Mr. 3 és Miss Goldenweek
Jirobou vs. Bon Clay
Sakon/Ukon vs. Mr. 4 és a kutya(?)
Tayuya (a harc kezdetén már vele vannak az onik) vs. Mr. 5 és Miss. Valentine
Kimimaro vs. Mr. 1
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #192 Dátum: 11 okt 23, 08:15:13 »

Kidoumaro vs. Mr. 3 és Miss Goldenweek - Unalmas harc volna.Mr.3 csinálna viasz klónt,Goldenweek pedig kifestené.Ezt persze Kidoumarou lövöldözné.De végül is Kidoumaru nyerne,mert ő tudna lőni a végtelenségig és előbb utóbb elkapná Mr3-t.
Jirobou vs. Bon Clay - Bon Clay sokkal fürgébb és erősek a rugásai.Ha felvenné a hattyut a lábára akkor szét lyukasztaná Jirobout.
Sakon/Ukon vs. Mr. 4 és a kutya - Egyetlen egy robbanástol kifeküdne Sakon/Ukon.
Tayuya  vs. Mr. 5 és Miss. Valentine - Mr.5 és Miss. Valentine könnyedén elintéznék az Onikat,de amint átmenne Tayuya Genjutsuba ki is feküdnének.
Kimimaro vs. Mr. 1 - Mr.1.Az acél sokkal keményebb a csontnál,igy mig Kimimaro vérben feküdne Mr.1-nek kutyabaja lenne.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #193 Dátum: 11 okt 23, 08:49:05 »

Mi az, hogy a leglassabb? Nevet Megy amúgy is, a légmozgások mindig jelen vannak, így a nem hang/fénysebességet túllépő támadások ellen tökéletesen használ a Kami-e. Bár ebben a harcban szó mi szó nem sok haszna lenne, de azért ezt leírtam.
Kimimaro vs. Mr. 1: Kimimaro csontja alapból keményebb, mint egy átlag emberé. Én inkább Kimimaronak adnám a harcot, ha a végső táncot beveti Daz helyben meghal, mivel nem tud felemelkedni a föld fölé.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #194 Dátum: 11 okt 23, 10:24:50 »

A végső tánc,amikor kijönnek a csontok a földböl?Hiába veti be,mert az acélt ugysem szurná át.Elhiszem,hogy keményebb a csontja az átlagnál,de az acél börnél ugy sem keményebb.Az történne,hogy fel emelné vele.Zoronak is csak valami különleges teknikával sikerült és nagyon éles kardokkal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins