24 nov 26, 04:42:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288545 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 11 okt 13, 08:54:46 »

Illúzióimmunitás? Van benne valami, de nem teljesen igaz. KHR Mukuro illúzióit valószínüleg ki tudná iktatni az említett módszerrel, de mondjuk egy Itachi-féle genjutsu a csakraáramlásra hat, és bár Accelerator azt is helyre tudná rakni, csakhogy azt sem tudja, hogy van csakrája, így nem jönne rá, hogy mit kell tennie. A Son Goku hasonlat viszont tetszett, teljesen egyetértek vele, végüls Accelerator is megmonda, hogy még egy atombomba sem karcolná meg.

Arra viszont kváncsi lennék, hogy Accelerator mit kezdene Baraggannal (Bleach)?

Meglepett, hogy ennyire esélytelennek tartjátok Rustyroset. A klónozós gennyet pl. egy nagy esernyővel ki lehet védeni. A Gabriel pedig max akkor jó, ha Szayel-Aporo karommal van kiiktatva. Rustyrose pajzsát sem biztos, hogy átviszi a cero. A robotdínó, a torony és a  szellemsereg pedig elég mind elég kemény szerintem.

ÚJ: Part 1 Naruto vs. Timeskip előtti Jio (666 Satan)
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 08:08:58 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #166 Dátum: 11 okt 16, 15:34:27 »

Húú de rég olvastam már a 666 Satant... Jio szerintem Naruto klónjai ellen tehetetlen lenne, túl sok van belőlük. Ráadásul part 1-ben, még nem volt ennyire hülye Naruto, csak Shippuudenben csinált belőle ekkora nyomorékot Kishimoto. Narutonak adom egy jó 65-70%-ra, de Jio képességei nem nagyon rémlenek már.

Accelerator vs. Barragan meg csak azon múlik, hogy képes-e valamit kezdeni Barragan támadásaival. Ha igen nyert az esper, ha nem akkor kikapott.

A Son Gokus hasonlat viszont szerintem nem a legjobb egy dolog miatt. Gokunak ott van a teleportálós skillje. A harc közepén fogja magát, elteleportál egy 200 km-rel arrébb. Az esper ugye nem tudná mi történt, elkezdené keresni, de nem találná. Egy megfelelő pillanatban mögötte terem Goku és 25 darabra töri. Ha jól emlékszem Accekerator ereje nem automatikusan működik, tehát ha nem veszi észre hogy használnia kéne, halott.

Igazából én már szinte egyáltalán nem emlékszek Szayel képességeire, csak annyi rémlik hogy sokkal erősebb volt, mint amennyit a száma mutatott. Ennek alapján adtam neki a győzelmet. Mosolyog

Nightmare Luffy vs. Makarov
Nightmare Luffy vs. Toguro (Yuu Yuu Hakusho)
Nightmare Luffy vs. Piccolo (és egyik harcnál se nézzük Luffy 10 perces időkorlátját)
Acnologia vs. Shirohige
Gildarts vs. Oz
Hiei (Kokuryuuha nélkül) vs. Zoro (TS előtt)
Illetve szerintem ez se lenne rossz harc, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Hibari Kyoya [Kateikyoushi Hitman Reborn!(Varia arc)] vs. Franky [One Piece(Water7 arc)]
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 16, 17:06:32 írta Mistich » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #167 Dátum: 11 okt 16, 18:02:25 »

Accelerator védelme folyamatos, ő maga mondta. A haja is azért fehér, mert nem érnet el hozzá az UV sugarak, így nincs szüksége pigmentre.

Nightmare Luffy vs. Markarov: Oars is nagy volt, ez itt nem előny. Persze Luffy mindenképp veszít a Fairy Law miatt.

Nightmare Luffy vs. Toguro: Melyik Toguroról van szó?

Acnologia vs. Shirohige: Hááát... Gildartz nem tudott mit kezdeni ezzel a döggel, nem boztos, hogy az öreg el tudná intézni.

Hiei vs. Zoro: Kokuryuuha-val izgalmasabb lenne, Hiei így max. 25%-ot kap tőlem.

Hibari vs. Franky: Gola Mosca két csapás volt Hibarinak, Franky legyen mondjuk öt.

Új: Markarov (Fairy Law nélkül) vs. Hiruzen (Shiki Fuunin nélkül)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #168 Dátum: 11 okt 16, 18:53:10 »

Annak úgy nem sok értelme van...Akkor aki véletlen 5 méternél közelebb kerül hozzá, leszakad a keze...?

A Fairy Lawot csak úgy lehet használni, ha az ellenfél nincs eszméleténél, vagy ő is épp valami olyan támadást akar használni, amit sokáig tart előkészíteni. Luffynak ilyen nincs, tehát a Fairy Law használhatatlan.

Toguro csak egyszer harcolt, nem? Vagy %-ok alapján kérdezed? Már rég láttam a YYH-t, de legyen mondjuk a 100-as. Szerintem úgy lenne a legszorosabb.

Zoro vs. Hiei: akkor legyen a feketesárkánnyal, bár azzal meg szerintem túl könnyen nyerne.

Makarov vs. Hiruzen

Hiruzen támadásai változatosabbak, Makarovnak a karnyúláson és a fizikai erőn kívül (amit klónokkal szépen ki lehet játszani) nem sok mindene van. Illetve mutatott még egy védekező varázslatot, amit Hades egy pillanat alatt összezúzott. A Fairy Tail örege elég keveset mutatott, bár a hírneve alapján ennél sokkal többre képes kéne hogy legyen. Hokage győzelem az eddigiek alapján, úgy 70-30-ra.
Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #169 Dátum: 11 okt 17, 13:16:27 »

Nightmare Luffy vs. Markarov - A Fairy Law miatt nyerne Makarov.De ha ezt nem nézzük Luffy győzne,mivel az ütések nem érnek semmit.
Nightmare Luffy vs. Toguro - Toguro ütései nemfognak Luffyn igy csak a pöckölése marad,de annyival nemtudna győzni,igy Luffy nyerne.
Makarov vs. Hiruzen - Makarov.Hiruzen elég gyenge kage,mert már kiöregedett.Nemnagyon van olyan támadása,mely egy olyan óriáson,mint Makarov hatna.Ráaásul árnyék klónokat sem nagyon használhat,mert eléggé legyengiti,hiszen neki nincs olyan nagy chakra mennyisége,mint Narutonak.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #170 Dátum: 11 okt 18, 08:41:18 »

Új harcok:
Monkey D. Luffy vs. Uzumaki Naruto
Roronoa Zoro vs. Hei
Nami vs. Ultear Milkovic
Usopp vs. Death the Kid
Sanji vs. Berserker (Fate/Stay)
Tony Tony Chopper vs. Alex Louis Armstrong
Nico Robin vs. Shihoin Yoruichi
General Franky vs. Sagara Sousuke (természetesen Arm Slave-ben)
Brook vs. Yamamoto Takeshi

És egy plussz: Dante vs. Alucard
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 18, 08:49:15 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #171 Dátum: 11 okt 18, 14:26:03 »

Luffy VS Naruto - Naruto elég kemény,mióta chakra köpenye van,ám vágó teknikája nem nagyon van.A Rasenganok csak megpörgetnék Luffyt,a Rasen Shurikenek pedig kikerülhetők.Luffy Gear Secondba felveszi Naruto sebességét,ráadásul mostmár Hakival erősebbet üt és könnyebben kerülget is,igy neki adom.
Zoro VS Hei - Bár nemláttam végig a Darker Than Blacket,de látottak alapján Hei nem ellenfél Zoronak.Zoro gyorsabb nála,ráadásul Hei védekezni nemtud,mert Zoro elég jó fizikai erőben van.Ha valami csodafolytán be is kapná az áramot azsem ölné meg,mert Enel sokkal jobban megrázta Zorot mégis tulélte,mégha felállni nemis tudott.+Zoronak van távolsági teknikája.
Nami VS Ultear Milkovic - Ultear bármilyen támadást megöregit,igy neki adom a harcot.
Usopp VS Kid - Kid.Bár Usopp elég tápos lett,de Kid képességei mégis jobbak.
Sanji VS Berserker - Sanji már nagyobb állatot is kirugott,igy Berserker komolyabb gondot nemokozna neki.
Chopper VS Armstrong - Choppernek adom.Az uj formái táposabbak Armstrongnál
Nico Robin VS Shihoin Yoruichi - Ennek már abban a pillanatban vége lenne,hogy elkezdődne.Yoruichinek adom.
General Franky VS Sagara Sousuke - Nemláttam még az FMP-t,igy nemválaszolok.
Brook VS Yamamoto Takeshi - Yamamotot jobb kardforgatónak tartom,igy neki adom.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #172 Dátum: 11 okt 18, 14:59:45 »

Zölddel írom azokat, amik OP spoilert tartalmaznak, mert van köztünk egy (Mistich) meg nem nevezett lusta egyén, aki nem olvas OP mangát -.-":

Luffy vs. Naruto: kellemes csalódás volt, hogy nem hivatkoztál a Haoshokura. Egyetértek ennél a harcnál.

Zoro vs. Hei: Heinek van távolsági technikája, ha jól emlékszem damilra (bár lehet másra) van ráerősítve az a kés, amivel néha elkezd hadonászni. Sebességben semmivel sem jobb Zoro, Hei viszont jóval fürgébb. És nem mindegy, hogy az égből  jövő villám csap meg, vagy valakinek a tenyeréből ér megrázó élmény. Én Heinek adom a harcot.

Nami vs. Ultear: azért egy délibáb eléggé kicseszhet Ultearral. Én a meglepetés ereje miatt Namit látom esélyesebbnek.

Usopp vs. Kid: egyetértek itt is.

Sanji vs. Berserker: fizikai erőre gondoltam, és hogy Berserkernek 12 gyilkos rúgás kell, hogy megpurcanjon. Szerintem kicsit keményebb Berserker mint a Pacifista nyaka, de amúgy egyetértek, Sanji nyerne.

Chopper vs. Armstrong: hát nem tudom, nekem annyira nem volt meggyőző az a pöröly. Szerintem Armstrong erősebb annál. De lényegében szerintem is Chopper nyerne a sokszínűsége miatt.

Robin vs. Yoruichi: és ha Robin egyből egy kezet növeszt Yoruichi hátára, majd elkapja a nyakát? Nem igen szabadulna ki, ha mégis, akkor is az Utsusemivel, viszont így Robin lépéselőnybe kerülne, amit nem hiszem, hogy veszni hagyna.

És most így beugrott egy pár harc: (Fate/Stay Night vs. FullMetal Alchemist: Brotherhood)
Saber vs. Pride
Rider vs. Gluttony
Assassin vs. Greed
Archer vs. Wrath
Berserker vs. Sloth
Lancer vs. Lust
Caster vs. Greed
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 18, 15:13:12 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #173 Dátum: 11 okt 19, 07:11:35 »

Hei VS Zorohoz még irnák:Mióta letelt a 2 év Zoro olyan erős lett,hogy pusztán a kardja keltette légnyomással képes hajókat félbe vágni.Óriás hurrikánokat kelt,amik acélt vágnak ketté.A Damilt könnyedén kivédené Zoro és ha közel jönne Hei pedig halálra volna itélve,akkora a külömbség tapasztalat/erő viszonyban köztük.Ráadásul Zoro elég gyors,csak ő ezt inkább teknikákba kamatoztatja,ilyen például az Oni Giri.És T-Bone ellen is elég gyors volt,arrol nemis beszélve,hogy számára szinte mindegy milyen gyors az ellenfél.
Saber vs. Pride - Saber csak közelharcban tud harcolni,Pride ennek pont az ellentétje.Pride távteknikái azomban rettentően gyorsak és erősek is.Az Excalibur használatával talán megölné,de mint tudjuk Pride regenerálódik.
Rider vs. Gluttony - Ridert tartom a leggyengébbnek a hősi szellemek közt.Gluttony is elég gyenge,de a regenerálódás képességével és a kapu utánzattal a hasában jobbnak tartom.
Assassin vs. Greed - Az első Greednek az volt a veszte,hogy nemöltötte magára a páncélzatát és később sem tudta,mert Wrath tul gyors volt.Ez a veszély itt nem áll fent,igy Greednek adom.
Archer vs. Wrath -  Wrath nagyon fürge és jobb kardforgató Archernél.Archer ijját is kitudná kerülni,igy neki adom.
Berserker vs. Sloth - Fogalmam sincs.2 nagy állat,bár az egyik gyors,de nemtudja irányitani a sebességét.+az egyik regenerál a másik meg ujjáéled.
Lancer vs. Lust - Lust.A képességei simán vannak olyan jók és a regenerálás is nagyon hasznos.
Caster vs. Greed - Nem nagyon emlékszem,hogy Caster mit vit véghez,igy ebböl kimaradok
OMG szinte mindent a regenerálódással magyaráztam,de hát ez egy nagyon jó képesség.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 19, 07:14:10 írta gabig35 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #174 Dátum: 11 okt 19, 13:17:39 »

Érdekelne, hogy ha betekerné Zorot a damillal hogy szabadulna ki.... mindegy, ha kiszabadulna 1 másodperc alatt (kétlem), akkor lenne esélye, de mivel ez szinte lehetetlen, így Hei odaugrik, majd ad egy ötöst Zoro orrának, aztán elmegy lemosni a kezéről az agyvelőt.
Saber vs. Pride: és azt ki mondta neked, hogy az Excalibur hüvelye nem játszik? Mellesleg Rider ellen is felcsapott az égbe az Excalibur, szóval valószínűleg távolra is hat. 90-10.
Rider vs. Gluttony: lehet, hogy regenerálódik, de a leglassabb Homonculus küzd az egyik legfürgébb servanttal. A kapu akkor ér valamit, ha Rider elalszik unalmába, vagy valami ilyesmit csinál. A Noble Phantasm-ja meg kb. 2x kinyírná Gluttonyt. Én Ridert esélyesebbnek látom.
Archer vs. Wrath: Noble Phantasm... ismét kimaradt...
Ennyi lenne.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 19, 13:18:12 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #175 Dátum: 11 okt 20, 15:24:30 »

Nemtudom miért hiszed Heit olyan erősnek,de én ezt az áram képességet,ami megsem közeliti Enel erejét és ezt a Damilt,ami közelsincs annyira gyors,mint egy pistolygolyó nemtartom olyan nagyra.Elkezdődne a Harc,Hei eldobná a Damilt azt Zoro ketté is vágná.Zoro szokásához hiven nyomna egy Oni Girit és Hei padlón van félbevágva.
Saber VS Pride - Én elég régen láttam a normális Fate Stayt ezért az Unlimited Blade Worksbol indultam ki.Nemis emlékszem már mire is volt jó a hüvely.
Archer VS Wrath - Noble Phantasmt Wrath eltudná kerülni.Sőt mégcsak be se tudná mérni Wrathot.Bár Wrathnak nincs regenerálódás,de az egyik legtáposabb homonculus hiszen megküzdött pár arccal mielőtt szembekerült Sebzettel és még igyis félholtat csinált belőle.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #176 Dátum: 11 okt 20, 16:05:42 »

Gondolom a Kuro no Keiyakushát is régen láttad... Hei ha szorult a helyzet mindig felkapaszkodik valamire/eltűnik, nem hülye ő, elég sokat taktikázna Zoro ellen is, akinek -tudtommal, de lehet rám cáfolsz- nincs hátul szeme, így egy hátulról érkező támadást lehet kivédene (pontosabban a kést), de a damil köré csavarodna, és csókolom.
Hei odamegy, és közvetlen közelről egy helyre összpontosítva küldené a villámot Zoroba, míg Enel az egész testére csapást mért. Nagyobb felület, kisebb sebződés.

A hüvely amíg Arthuriánál volt, egy csepp vére sem folyt ki. Az animében egy elég szép védelem volt, ami ha jól emlékszek még az Ea-t is megállította.

Miért ne tudná? Archer is gyorsan mozog, Wrath is, tartanák egymás sebességét, és míg Archernek rengeteg ideje van bemérni, a Führernek egy rossz mozdulat, és kampec. Scar és egészséges Führer összehasonlítása meg olyan, mintha Naruto ott lett volna a faluban, mikor Pein elment érte. Még chakra módban is kikapott volna. Meg amúgy is, Scart Phantasm nélkül verné szét Emiya.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #177 Dátum: 11 okt 20, 16:34:03 »

"Nagyobb felület, kisebb sebződés." -Igaz,de Ennel sokkal nagyobb áramerőséggel dolgozott,mint Hei.Lehet régen láttam a Kuro no Keiyakushát,de te is az One Piecet.Én nembirom épp ésszel felfogni,hogy gondolhatod Heit erősebbnek Zoronál,akinek akkora akaratereje van,hogy félholtan elver Heinél erősebb/gyorsabb/trükkösebb ellenfeleket.Főleg a 2 év utáni Zoro,aki pusztán a kardja keltette léglökéssel szétvágná.Enelt is legyőzte volna,ha megtudta volna sebezni,akkor Hei mit érne el ellene?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #178 Dátum: 11 okt 20, 17:04:35 »

Mivel lenne erősebb? Attól, hogy Hei nem bírja 876000 m sugarú körben levágni az ELEKTROMÁGNESESSÉGET (nem villámot, szóval ilyen szempontból nem is érdemes Enellel összehasonlítani), vagy azzal, hogy míg Enel nem ölt meg ezzel a hatalmas erővel csak egy embert, Hei akit agyonrázott, az úgy maradt?
Nem rég láttam (bááár... mi a "rég"?), de szó mi szó már unalmamba néha oda se figyeltem rá, de a lényegre emlékszek.
Heinél trükkösebb ellenfél, akivel Zoro harcolt... ha egyet mondasz, megemelem a kalapomat előtted. Teljesen más a két anime erőviszonya, DE Hei még az elektromágnesessége nélkül is végigmasírozott Oroszországon, és még asszem Japánon is, amit Zoro egy ellenfele sem tudna megtenni (Kakutól elveszem a Rokushikit és a Zoant... semmi... Eneltől elveszem a Logiát és a Mantrát... semmi... és még sorolhatnám).
Viszont azért szólnék, hogy nem Enel vs. Heit kommentálsz, szóval jó lenne, ha cáfolnád néha az irományaimat, mert azt már tudom, hogy Zoro hajót vágott, felszeletelte az anyját, stb... de olyan technikát még nem mondták, amivel ellen tudna állni a közeli elektromágneses csapásnak, ami szétcsapkodja a fejét 8000 darabra.

Aki már unja ezt, itt egy harc: Yamato (Naruto Shippuuden) vs. Enel (One Piece)
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 17:10:58 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #179 Dátum: 11 okt 21, 13:07:48 »

Ez komoly?
Yamato az égvilágon semmit nem tud kezdeni egy logiával. Bár szerintem még akkor is Enel győzne, ha nem lenne démongyümölcse. Enelt valamiért általában lebecsülik az emberek, pedig borzasztóan erős. Luffy immunis volt a képességére, mégis megszenvedett vele, mire legyőzte. Yamato több okból is esélytelen: Enel sebezhetetlen, nagyon gyors, kiválóan használja a mantrát, ráadásul remek közelharcos is.

Új: Grimmjow (Bleach) vs. BlackWarGreymon (Digimon Adventures 02)
Rég láttam digimont, de emlékeim szerint a fent említett példány van olyan táp, hogy állja a sarat a komolyabb shounenek karaktereivel szemben is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins