24 nov 27, 13:59:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 68075 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #210 Dátum: 12 ápr 10, 15:08:16 »

Ajj, bedőltem a One Piece outfit árp. 1.-és poénnak...nem röhögtem...Akarom az Aceemet!  ikszdé
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
bihari970608
Újonc
*

« Válasz #211 Dátum: 12 ápr 14, 16:41:35 »

Hello Pár felhasználónevet meg tudnátok adni, mert én is kb.: 1 hete játszom ezen de úgy látom el lehet rajta tölteni a felesleges időd.Valaki le tudná írni lépésről-lépésre hogy hogyan kell Kurosaki Ichigo+0-át plusszolni és  állatokat (Peteket, mint pl,.:Soul+0), és az állatoknak hogy lehet skilleket berakni?                                                                                           

Ha valaki fent lenne véletlenül a Pockie Ninja játékon akkor lécci jelöljetek be a felhasználónevem a 17-es szerveren: bihari970608

Előre is köszi szépen!
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #212 Dátum: 12 ápr 14, 20:54:59 »

Plusszolni a Backpackből lehet Synthesis menüben.
A "főoutfit" a Main Item ablakba, és 2 másik, vele azonos +0ás outfit (te esetedben Ichigo) a Catalyst ablakokba, majd katt a "Synth now" kombra, aztán vagy siker, vagy nem... ha siker, akkor nő 1el a szintje, ha nem, akkor ugye lőttek a 2 catalyst-nak de az eredeti cuccosod megmarad, ami nem 1 hátrány. Nevet Pettel ugyan így.
Skilleket a lenti skill gombra kattintva kiugrik a skill-ablak, majd a tetszőleges képességre kattintasz és "Equip", ennyi. Mosolyog
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #213 Dátum: 12 ápr 20, 14:46:32 »

Nos, beharangozták pár napja a Chapter 9-et... Új Bloodline-ok, zanpakuto-system... kíváncsi leszek rá, bár kételyeim vannak igen erősen, hiszen a darkred bloodline is lehetetlen küldetés... Azonban a Kakashi-notebook jó cuccos, csak össze kell majd kapni belőle közel 400at, hogy értelmes időtartamra kapjunk új skillslotot... Nevet
LargeDungeon LasNoches feelinget nyújtja, remélem ott már dobnak azért tárgyakat...
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #214 Dátum: 12 máj 03, 13:40:12 »

Sziasztok!

Teljesen új vagyok, Server 33-on játszom 1 hete kb.Nelliel +0-ám van, és azt használom, a petem meg Akamaru.Dióhéjban arra lennék kíváncsi, hogyan kell stat pontokat tenni,stb. stb. Magyarul: hogyan játszak? Az alapokat ismerem, hogy a küldetés felvétel, meg ilyesmik.De az még mindig homályos, hogyan +-oljak... Valaki tudna segíteni? Ja igen, 20-as vagyok Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 13:49:36 írta AyaseAkami » Naplózva
Stockhy
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #215 Dátum: 12 aug 23, 13:43:50 »

Halika.

Szintén játszok vele. S5-ön Stockhy néven és S22-n StockhyHUN néven.

Egy kis segítség,hogy miként lehetsz veterán játékos és használhasd az egyik eventet.

http://passport.game321.com/?mod=activity&file=ninja_callback2&method=index&action=06b8091d0e50262e73d8322227eea2f8
Naplózva

Lehetőséget kaptál, hogy tanulj a hibáidból, ami ritka madár. És ugyebár, vagy tanulsz a múltból, vagy újra átéled.
horgon15
Újonc
*

« Válasz #216 Dátum: 12 szep 07, 08:59:47 »

Hali én a szerver17 nyomom és kivancsi lennek hogy a szintemhez képest erős e vagyok
tehát: horgon
Lvl 76
Kisuke Urahara +21
Shukkaku +14
hp: 6445
chakra: 3807
attack: 766-925
speed: 2.08
 Mosolyog Nevet Mosolyog
Naplózva
Sawax
Újonc
*

« Válasz #217 Dátum: 12 szep 08, 15:33:43 »

Üdvözlök mindenkit 2 kérdésem lenne Az egyik hogy játszik e valki a 34-es seron (impel down)???
A másik pedig hogy nem tud valki egy magyar klánt valamelyik szerón, bármelyik szerver jó lenne??? Elöre is köszi a válaszokat!!
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #218 Dátum: 12 szep 08, 18:44:36 »

Sziasztok.35-ös szerón játszom FEC3HUN néven én lenne pár kérdésem.Első:hogy lehet a bankait fejleszteni(nem a  kristályt hanem magát a bankait).Másodsorban pedig nem tudtok egy formulát sage narutohoz vagy minatohoz? Mert mind a 2 jó lenne csak nem tudom öket sose kisynthetizálni.
Naplózva
Sawax
Újonc
*

« Válasz #219 Dátum: 12 szep 08, 19:56:03 »

Hali a bankait csak akkor tudod fejleszteni ha klán tag vagy ha jol tudom ami elég gáz mert nincs magyar klán ezért akarok én is olyan szeróra menni amin van!!! Csinálni is lehet klánt csak az 2000 arany pénzt meg nem fogok rákölteni :S

A ruhához tipp remélem tudod majd kezelni be kell jelentkezni megkeresed a szeród majd azután kidobja a neved után csak ki kiell nyitni majd megigényelni nekem is onnan van a ruhám....Mosolyog

http://passport.game321.com/?mod=activity&file=ninja_secret&method=index
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #220 Dátum: 12 szep 08, 22:44:05 »

Innen szereztem a +18-as Sage Narutom és Hebi sasukém Nevet.Nekem maga a synthézis formula kellet volna de mitn megnéztem nincs olyan mert ez csak wishing potból eshet sajna :/.Viszont elm. valamelyik szerveren van magyar klán csak azt ne kérdezd hogy hol
Naplózva
Stockhy
Újonc
*

« Válasz #221 Dátum: 12 szep 09, 08:56:47 »

Ha ingyenesen akarsz hozzájutni a fejlesztő formulákhoz :
Az ali babás eventen tudsz szerezni az utolsó résznél.
Na meg a játékbeli eventeken tudsz még. OBT eventen ha 7napig folyamat felveszed azt amire 2 órát kell várni a 7. nap után az alsót is eltudod venni és abban is kapsz.
A Daily Sign in eventben tudsz még nyerni ,de ott havi szinten kapod és attol függ h hány nap csináltad meg a Check In-t.
Továbbá van egy Redeem Beli nevű event is ahol ha kellő mennyiségű Beli jön össze akkor betudod váltani.
Na meg a Konoha Boutique ami a játékgép. ott is betudod váltani a nyereményt formulákra.
Naplózva

Lehetőséget kaptál, hogy tanulj a hibáidból, ami ritka madár. És ugyebár, vagy tanulsz a múltból, vagy újra átéled.
Sawax
Újonc
*

« Válasz #222 Dátum: 12 szep 09, 10:14:49 »

ááá értem akkor ez biztosabb mint más ruhát betenni és ugy fejleszteni!!!!!
legalább a többi ruhát betehet a kollekcióba Mosolyog

köszi a segítésget Nevet
Naplózva
Stockhy
Újonc
*

« Válasz #223 Dátum: 12 szep 09, 10:23:31 »

Ez 100%-osan fentebb viszi a ruhád. Bár én az S-rank-os ruhákkal is próbálgatom fejleszteni,bár több kevesebb sikerrel ilyen szinten. +22es szinten megakadtam most a fejlesztéssel Nevet oda már advanced outfit-os kavics kell amit nem olyan könnyű szerezni Nevet Medium-bol van már vagy 7-8 db-om de azzal már nem tudom fejleszteni a rucim :S Bezzeg a pet-emet tudnám még azokkal,mert az csak 15ös szinten van :S
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #224 Dátum: 12 szep 09, 10:28:08 »

Stockhy és Sawax!

Ebben a témában két soros szabály van. Ez azt jelenti, hogy egy szabályos hozzászólásnak legalább két teljes sorból kell állnia, különben törlésre kerülhet. Ezt elméletileg minden embernek fel kéne tudni fognia, de úgy tűnik nektek nem megy, egy csomó hozzászólásotokat kellett már emiatt törölni. Szóval két teljes sor. Ha nem megy másként, számoljátok meg az ujjaitokon.

Moderátor

Szerk.: A véleményedet senki se kérdezte.

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 10:39:38 írta Aes Sedai » Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins