Szerintem az aura képességétől függ, ha passzív jellegű, akkor végig be van kapcsolva, ha valami konkrétumot tol, akkor szerintem olyan , mint az attack, luck faktor kérdése az egész. Van egy riceball monsterem, aminek van valami rebirth
aurája, de még egyszer sem aktiválódott, lehet kell hozzá valami, sok auránál azt írja ki, hogy kel egy másik aura, hogy aktiválódjon, ez volt a keselyűmnél még closed bétán. Szóval biztosat sajnos nem tudok mondani, olvasd el figyelmesen
a skill leírását, hátha okosabb leszel.
Végre a sok szürke ruci közül sikerült újabb kettőt shinová szintetizálni (random sima szürke tárgyak felhasználásával) és most végre sikerült a szintézis, szóval +3 végre. Még van kb 8 szürke, szóval
megyek majd azokat is szintetizálni, csak elég sok követ visz és gyorsan megdrágul. Egy hirako shinji kék ruha is összejött közben, pedig nem is volt cél, ahhoz két 1s cucc kell, lehet rámegyek majd arra, mert ő is fistes, de szürkéket csak könnyebb szerezni. Így van már belőle 2.
Lvl 39 elérve, de persze megint nem kaptam meg a quickstepet,
pedig már csak 2 skill hiányzik, tipikus Murphy. Semmi új cucc, 2 disconnectem volt valhallában, csinálhatnának azzal is valamit, így csak elcsesződik egy próbálkozás. Adhatnának 30-60 másodperc újrakapcsolódási időt, így meg csak elvész és semmi kárpótlás, és másokkal is kicseszek akaratomon kívül. Nálam kb ennyi.