24 nov 27, 14:46:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 68079 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #75 Dátum: 11 ápr 10, 09:01:31 »

Hú Negritis, köszi a segítséget épp most kreáltam magamnak egy Shino ruhát Nevet A receptje: Egy 0-ás Shinji ruha, egy treant pet és ruhával ellátott tekercs! Azt hiszem Vegát is be fogom majd ilyen módon cserélni, ugyanakkor a petekről van egy kérdésem:
Nekem már ki van fejlesztve egy vagon képessége az egyiknek, de csata alatt nem történik semmi. Csak én nem látom ezt?
Mód: Luckyn szereztem egy másik Vega és egy Kiba ruhát ^^ Előbbi úgyis kísérletezés alanya lesz Nevet
Mód2: Van egy Akamarum és egy Lilitem!!! Yuhúúú Nevet
Mód3: Oké, oké utolsó fangirl effect, de van egy Toushirom is és egy Hollowfied Shinjim is és kékek Nevet:D
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 11:22:41 írta Ecklair » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #76 Dátum: 11 ápr 10, 13:51:26 »

ha kell valhallás help szóljatok segítek (tegnap 6 16-18asnak segítettem a quest miatt)
MsNegri a nevem adjatok friendnek nyugodtan mindannyian

úgy döntöttem hogy Yorouchi-m lesz narin (sikerült ugye csinálni egyet)
mer +15% wind dmg Nevet és megvan a wind bonus passive-om is Nevet
Naplózva

Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #77 Dátum: 11 ápr 10, 16:38:10 »

Hali, nem tudjátok hogy ami jobb alsó sarokban van chat ablak azt hogy tudom eltüntetni, mer nem látom tőle rendesen a skilleket.. És szereztem valahogy egy pet ruhát azzal mit tudok csinálni? Felrakni nem engedi sehova valami hülyeséget ir ki..
Előre is kösz a segítséget..
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #78 Dátum: 11 ápr 10, 17:17:53 »

Negritis mit kell tenni ahhoz, hogy a ninja diaryben írt outdoor küldetést megcsináld? Most vagyok ott, hogy még 2 las noches próba vissza van, és ez az outdoor cucc hiányzik a 290 livenesshez. Csak úgy a legmagaabb elérhető részén a tér

képnek kell lezúzni 20 lényt? Tegnap végre sikerült las nochesban átjutni az 50es szinten. Nevet A 7es espada próbált megállítani, de legyőztem, utána átrakott egy új helyre, és ott elég brutál lény következett. Azt hiszem 2,5k hp és

500-700 damage. Ott már nem is tudom mi kell ahhoz, hogy le tudjam győzni. Kb nem szabad hogy megüssön, csak dead deon seal-lel. Elég beteg volt, és még így is kb a fél hpját leszedtem, lehet hogy kevesebb volt (1,6k), elég léső volt már.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #79 Dátum: 11 ápr 10, 17:19:51 »

Negritis chroem-ot használok nem lehet az a baj hogy a gépem egy kicsit kicsi(egyenlöre)ma s5-ön csináltam egy renjit megvolt,gaara megvert és utána downloading vagy fél oráig utána el kellet mennem lekapcsoltam és mostanában folyamatosan server connection fail,ism.,ism.,ism.,ism.,ism. és itt untam meg

Nem dupla. Modi.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 20:10:22 írta Hiei D. Legend » Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #80 Dátum: 11 ápr 10, 22:12:46 »

végree elindult a játék aki keres megtalál a szerver 5-ön (bármenyire meglepö néven)TheNineTails   Pojén na mind1 van 1 7-es renjim jo kis skillekel aszem:raikiri,balsam,quick step,sexy jutsu,valami feltámaszto skill és egy élettöltös skill,szerintem fasza elötte rasengan,2 pecsételös jutsu,lotus és flying thunder god(akkor még csak 5 skillem volt) megmondaná vki hogy tudok rucit fejleszteni és ruhát késziteni?csak mert kiütötem egy renji( Pojén ) ruhát meg egy kibát és akkor hozzá vmi és hátha kisül vmi,ha másnem egy mikro Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 22:14:15 írta TheNineTails » Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #81 Dátum: 11 ápr 11, 21:54:29 »

TheNineTails: Fejleszteni úgy tod ha fogsz még két +0-as outfitet ugyan abból (tehát ha Renji-t fejlesztesz akkor 2 db +0-as Renji kell) és kalapálhatod is. Persze el is ronthatod, de csak a katalizátort bukód hál' istenek.

Készítés alatt nem nagyon tom mit értesz.. de Ruhát csak ruhából lehet kalapálni. A végeredmény az a katalizátorok stat számától/synt. value összegétől és a szerencsétől függ.

Jelenleg van már két Tsunade-m (remélem jól írtam) és még egy blicses nari kari, csak már nem volt stone-om kalapálni.
A pet passzív skillje autoból működik, vagy az is olyan mint a támadás? Néhanapján aktiválja magát?
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #82 Dátum: 11 ápr 12, 08:33:37 »

Szerintem az aura képességétől függ, ha passzív jellegű, akkor végig be van kapcsolva, ha valami konkrétumot tol, akkor szerintem olyan , mint az attack, luck faktor kérdése az egész. Van egy riceball monsterem, aminek van valami rebirth

aurája, de még egyszer sem aktiválódott, lehet kell hozzá valami, sok auránál azt írja ki, hogy kel egy másik aura, hogy aktiválódjon, ez volt a keselyűmnél még closed bétán. Szóval biztosat sajnos nem tudok mondani, olvasd el figyelmesen

a skill leírását, hátha okosabb leszel. Nevet Végre a sok szürke ruci közül sikerült újabb kettőt shinová szintetizálni (random sima szürke tárgyak felhasználásával) és most végre sikerült a szintézis, szóval +3 végre. Még van kb 8 szürke, szóval

megyek majd azokat is szintetizálni, csak elég sok követ visz és gyorsan megdrágul. Egy hirako shinji kék ruha is összejött közben, pedig nem is volt cél, ahhoz két 1s cucc kell, lehet rámegyek majd arra, mert ő is fistes, de szürkéket csak könnyebb szerezni. Így van már belőle 2. Nevet Lvl 39 elérve, de persze megint nem kaptam meg a quickstepet,

pedig már csak 2 skill hiányzik, tipikus Murphy. Semmi új cucc, 2 disconnectem volt valhallában, csinálhatnának azzal is valamit, így csak elcsesződik egy próbálkozás. Adhatnának 30-60 másodperc újrakapcsolódási időt, így meg csak elvész és semmi kárpótlás, és  másokkal is kicseszek akaratomon kívül. Nálam kb ennyi.
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #83 Dátum: 11 ápr 12, 08:59:17 »

ugy értem hogy ruhát késziteni hogy pl.shino,kiba,renji=egy másik ruha vagy vmi ilyesmi.petet hogy tudok venni vagy ahoz kell egy bizonyos szint?csak mert ha igen akkor nem tudom mért nézegetem mindig a pet kannelt,most a skilljeim nagyon jok,csak az egyik kula,de azért nem fogok rsetelni hogy rosszabakat kapjak
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #84 Dátum: 11 ápr 12, 11:14:18 »

én S1 vok megtaláltok Itachi14 néven most 28level vagyok White Ulquiorraval az lenne a kérdésem ha most van fölösbe egy Inom(mer a szintetizálás el lett rontva S:) és ha veszek két kék fiu ruhát akkor mennyi az esély h egy sárga fiu jön ki ?? am szerintetek melyk a jobb ha veszek egy Sárga ruhát Trade Marketba vagy ha szintetizálással készitem el? és nem tudjátok körülbelül mikor jöhet ki a full verzio?
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #85 Dátum: 11 ápr 12, 15:14:23 »

Ha kalapálsz akkor a ruhát véletlenszerűen adja, nem lehet befolyásolni.

A sárga ruhához ha jól emléxem 40% az esély.(Ha kék ruha a katalizátor)

Az pedig hogy megveszed vagy kalapálod attól függ... Kalapálni sárga rucit könnyű csak kell egy kis alap tőke hozzá. (3 valhalla és neki is kezdhet az ember.) Viszont nem biztos hogy pont az jön ki amit az ember szeretne... Ha türelmes vagy és össze tod szedni rá a pénzt akkor inkább vedd meg, akkor nem fogod felb**** magad ha nem jó jön ki.
Nálam marad a kalapálás, mert ha van nálam pénz úgyis elköltöm valamire.

Bence12:
S1. Attól hogy tagolva írod a hsz még nem lesz 2 sor és nem szeretném ha a sötét nagyúr zárná egy időre a topic-ot.
Nem modiskodok, személyes megjegyzésnek szántam még mielőtt leb*szna valaki (megint)...   >.<#
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #86 Dátum: 11 ápr 12, 16:00:37 »

Pénz az minek kell a kalápáláshoz ??azért mert venni kell ruhát ? ezt lehet leirták már de nem tudom . Amugy én most egy Bomb Ichigot akarok nagyon megtetszett habár ugynézki mint egy kis maugli de nem baj jó az Nevet vagy egy Ichigo is jó lenne . amugy mennyi az a összeg amiért már tudok jó sárga ruhát venni ?(én olyan 150K -t gondoltam) és mér van az hogy a Bomba skill-t visszarugják?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 16:09:21 írta Ricko14 » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #87 Dátum: 11 ápr 12, 21:43:42 »

A ruha volt a kisebb gondom, de mikor kijött a második Tsunde akkor az akkori kalapálás már 540 stone volt... vagyis az nap 14850-at költöttem kalapálásra.
Végig szaladtam a trade marketen és a sárgák között a minimum összeg 160k volt, és a jobbak 200k+
Bomb Ichigo az egyik legjobb stat téren.

Végre +1-es a Tsunade-m. Mondjuk elgondolkoztam mikor kijött Sakura... és sírtam mikor kijött Itachi hogy "méééér' nem hagyják használni?!"  >.<#
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #88 Dátum: 11 ápr 13, 08:20:54 »

Lehet átállok kék outfitek szintézisére, mert szürke ruhákból sima 1 statos két cuccal lehet kéke fabrikálni, és az átalakításukhoz is csak 1s tárgyak kellenek. Tegnap lett is egy yachiru rucim, amit próbálok shinji-vé alakítani, bár

zangetsu lehet jobb lenne, de mindenképpen fistes kell. A szürkéket elég macerás a megfelelő szürkévé alakítani, mert túl sok van belőlük. Shinot nem is  sikerült tegnap szintetizálni. Helyesbítenem kell, most olvastam, hogy 18 szürke és kék outfit van és 21 narancs.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 08:25:32 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #89 Dátum: 11 ápr 13, 13:17:14 »

szerintem a fegyó mind1 a skill bonus számít, ezért lesz Yorouchim csak sajnos nemtom szintizni a 2.at Szomorú
meg most nem is látok 130ké ha +1 lenne már felraktam volna mer Yachirum +2es és 36on váltok fegyót-ruhát

azért Yoro mer 15% wind skillt ad (minden windes bent van nálam) és a wind bonus passive is megvan Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins