25 máj 31, 03:10:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 357533 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Seed
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 09 jan 20, 22:51:57 »

Amikor véletlenül történik valami az valami olyan dolog ami hatást gyakorol rád, általában nagy hatást akár egy forsuló pont vagy nag változást vagy újjat hoz. Szerintem ezeket a véletlenek direkt rakja az élet vagy nevezhetjük másnak is az útatba és azért mert erre van szükséged. Ugyan is én abban szögesen hiszek hogy az ember mindig azt kapja amire szüksége van, azt a helyzetet amiből valamit meg kell tanulnia. És ezt vagy ezeket véletleneket magunk idázzük elő valahogy, azal amilyenek vagyunk mert az ember soha nem tökéletes vannak hibái és ezek a hibák kijavítására korigálásra vannak. Persze az hogy a dolgokból az ember mit és hogyan tanul az egyedül rajta múlik.

Bocs, de bullshit.
Ez a gondolkodásmód tökéletesen tükrözi azt amit Ritka írt lentebb; az ember hajlamos totál egyszerű dolgokba belemagyarázni valami nagyon kacifántos hülyeséget, tulértékeli magát, azt, hogy ö is csak egy szörös állat, semmivel sem különb a többinél. Lehet, hogy nagyobb az agyunk, de ugyanugy vezérelnek az ösztönök, ugyanugy ürítünk, stb., mint az állatok.
A véletlenek véletlenek. Miért vannak? Miért ne? Csak.
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #361 Dátum: 09 jan 20, 22:56:29 »

Csillám:
no. 1. kérlek nézd át, amit írtál, mivel komoly nehézséget okozott, hogy kihámozzam a dologból a lényeget. Idézek:
Idézet
Dióhéjba az elfogadom a létéséd dolgotól
vagy
Idézet
Elfogadni az nem csak hogy követlemények sőt az egyáltalán nem az.

WTF??!!

no. 2. kérlek nézd át azt is, amit én írtam. Nem azt mondtam, hogy az a követelmény ha én elfogadok valakit, hanem az, hogy engem fogadjanak el

Amúgy az imént feltett kérdésben Seed-el értek egyet. Tényleg szeretek filózni dolgokon, szeretem az amúgy tök értelmetlen, ámbár magas röptű gondolatmeneteket, de ennek semmi értelme...
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 20, 22:57:45 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #362 Dátum: 09 jan 20, 22:57:41 »

"az ember mindig azt kapja amire szüksége van" ...ezt a saját életemből kiindulva sajnos nagyon nem tudom alátámasztani Nyelvesít
Szerencse vagy véletlen? Nevet ...tulképp csak nézőpont kérdése, a véletlen inkább 1 realista felfogás(bár ilyen témában realitásról beszélni érdekes Nevet ) ..szerencse meg optimista, de sztem 1 és ugyan az mind2ő^^
Hát nemtom Seed...sztem a világ jelenlegi problémái annyira szánalmasak h kár rájuk időt pocsékolni tizenéves fejjel ...az emberiség jövője meg ...hát az emberiség önmagában szánalmas(nehogy megsértődjön vki Nevet ) szal a jövője is kb olyan lesz. Bár lehet h csak engem nem érdekelnek ilyen dolgok Nyelvesít

> Véletlen miér van - Hát ööh...sztem ez se vmi nagy dolog, egyetértek azzal h ebbe túl sok minden van belemagyarázva, közben meg csak annyi az egész h olyan történik amire az ember hirtelen nem gondol/számít ...szvsz...
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #363 Dátum: 09 jan 20, 22:59:06 »

Fölösleges ide írkálnom ugyse lesz jobb tőle a világ, szal amit írtam (cigánytéma) felejtsétek el mintha nem is kérdeztem volna... Úgyse jött rá válasz ikszdé
------------------------------------------------------
Szerk.:
Még fogok írni ide és nem kell mindent komolyan venni. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 09, 16:38:08 írta wolf » Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #364 Dátum: 09 jan 20, 23:01:30 »

Nekem erre az "emberi" fajra nincs eröm betűket pocsékolni.

Feo: Még mindig több értelme van, mint a véletlenen vitázni. Bár kétlem, hogy az emberiség kihalása már visszafordítható folyamat lenne, nagyon vágjuk már magunk alatt a fát.

Bár engem sem izgat tulzottan.
Naplózva
Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #365 Dátum: 09 jan 20, 23:03:57 »

Szeretném leszögezni hogy nem vagyok szörös / de hajam azért van/

Van aki gondolkodik ezen van aki nem, van aki elméletlek hoz létre van aki nem. Különbözünk, de ez még nem jelenti azt sőt barommira nem egyezik meg azzal hogy leírjunk valalkit a gonodlataiért. Ember és állat ugyan olyan érző lény de se embert se állatot nem kéne lenézni. De ma már nincs kedvem kisregényt irni erről a témáról.
Ritka: ez a riporterek kedvenc szokása hogy kiragad egy kis szegmenst az egészből...
És : Dióhéjba az elfogadom a létezéséd dologtól- és bocs a szöveghibáért, a lényeg kibogozása meg már nem az én bajom.

Wolf sztem ezek már olyan kérdések amikre nagyon egyszerű a válasz, amig senki nem fog a másikkal törödni igy marad.
Naplózva

"...ti mentetétek meg a létezésem..."
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #366 Dátum: 09 jan 20, 23:06:41 »

Nem akarok ellenszenvesnek, meg rohadéknak tűnni (hehe, bár már rég sikerült), csak én is leírom a véleményem, kicsit talán barátságtalanul, de én nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen egyszerű dolgokból ilyen elméleteket kreálni. Nevet Mármint, én is tudnék, de felesleges. Van és kész.
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #367 Dátum: 09 jan 20, 23:11:16 »

Sztem csak annyi a gond h a téma kibeszélése helyett lassan vitába megy át a dolog h kinek van igaza Nevet (kb így látom ezekből a visszaidézésekből meg szúrkálódásokból...) ...miközben olyan dolgokról írkálunk ami nincs konkrétan meghatározva...szal lehet annak van igaza aki a legnagyobb hülyeséget mondja, és mivel nincs meghatározva és nem is lesz mivel mindenki máshogy látja az ilyesmit sztem tök fölös ezen vitatkozni Nevet
Seed- > Emberiség K.O...sztem is Nevet
Wolf- > Ez tulképp hülye kérdés Nevet ...mivel erősen rasszizmus van a háttérben Nyelvesít, a probléma nem ott kezdődik h milyen színe van hanem h mekkora s3gg az illető...szvsz..
Amúgy Seed tök mind1 mennyire tűnik fölösnek...sok ember szeret megmagyarázhatatlan dolgokon elmélkedni(akármennyire is erőlteti vki a saját igazát attól még ugyebár nem lesz megmagyarázva) ...többek között én is Nevet , bár tény h kicsit más kategóriában
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #368 Dátum: 09 jan 21, 01:11:19 »

Csibe 19 egyetértek veled azt az egyet leszámítva / egyébként már dolgozom azon hogy ne találjak a másik minden mondatában folyotn kifogásolni valót és anyukám szerint fejlődök Nevet / hogy szerintem a barát nem az aki mindig tudja mit kel tenni mondani csinálni. Nem 17 kötetes Révai lexikon, ő csak barát és pont ettől segít, mert a te fontos vagy neki és tőlle telhető legjobban próbál segíteni, az most lényegtelen hogy okosat vagy majomságot mond. Nekem legalább is ilyenkor az a legjobb érzés hogy figyelembe vesz hogy törödik vele és ott van, de igazából nem tudom leírni jól ezt az érzést.

Azt hiszem ezen a téren kicsit félreérthető voltam, én úgy gondoltam, hogy egy "barát" általában elég jól ismeri az embert ahhoz, hogy tegyük fel adott szituációban tisztában legyen vele, hogy mi az amivel a legtöbbet segíthet és ehhez nem kell nagy tudomány és nem kell lexikonnak lenni egyszerűen ismernie kell azt az embert akivel állítólag barátságban van, de azt hiszem Seed fogalmazta meg a dolgot a legjobban felesleges erről filózni, mert egy egyszerű dolgot ami jön magától és kialakul mi itt totál túlbonyolítunk. Mosolyog

Am sensei jó kérdést tettél fel, de őszintén szólva ha létezik olyan, hogy szerencse akkor én eddigi életem során nem gyakran találkoztam vele, ebből következően nem is igazán hiszem, hogy van, sőt arra jöttem rá, hogy mindenki maga irányítja az életét és a saját döntésein múlik mennyire jó élete van és lesz a későbbiekben és persze mennyire jönnek össze a dolgai és mennyire nem, de ennek semmi köze semmilyen szerencséhez vagy mázlihoz. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 21, 15:24:03 írta Csibe19 » Naplózva

Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #369 Dátum: 09 jan 21, 15:07:55 »

Csibe szerintem inkább én értettem félre szó bocsi bow
Egyébként meg ezek mind olyan dolgok amik mindenkinél változnak, és abba Feonak igaza volt hogy itt már inkább vitáztunk. Szóval bocs mindenkitől aki ugy érezte nem akarom győznivagy ilyesmi. De egy kérdést akkor már hagy tegyek fel. Ebben semmi rosszindulat vagy szurkálodás nincs félre értés ne essék DE Ennek a topic-nak nem az a neve hogy filozofia avagy nagy kérdések (nameg kicsik) amik elgondolkodtatnak?!?!?! Mert akkor ezek a hozzá szólások hogy "van és kész", meg "tul van magyarázva" akkor most hogy jönnek ide? Mert most akkor vagy filozófálunk itt és véleményt alkotunk vagy nem szolunk hozzá vagy fölösleges a topic?  Gondolkozik
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #370 Dátum: 09 jan 21, 15:18:38 »

Van, akinek ennyi a véleménye a dologról, és annak épp úgy joga van leírni azt, mint neked a sajátod. Ennyi...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #371 Dátum: 09 jan 21, 15:31:29 »

Csibe szerintem inkább én értettem félre szó bocsi bow
Egyébként meg ezek mind olyan dolgok amik mindenkinél változnak, és abba Feonak igaza volt hogy itt már inkább vitáztunk. Szóval bocs mindenkitől aki ugy érezte nem akarom győznivagy ilyesmi. De egy kérdést akkor már hagy tegyek fel. Ebben semmi rosszindulat vagy szurkálodás nincs félre értés ne essék DE Ennek a topic-nak nem az a neve hogy filozofia avagy nagy kérdések (nameg kicsik) amik elgondolkodtatnak?!?!?! Mert akkor ezek a hozzá szólások hogy "van és kész", meg "tul van magyarázva" akkor most hogy jönnek ide? Mert most akkor vagy filozófálunk itt és véleményt alkotunk vagy nem szolunk hozzá vagy fölösleges a topic?  Gondolkozik

Az a filozófiám, hogy tul vannak bonyolítva ilyen egyszerű dolgok, és ez szurja a szemem.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #372 Dátum: 09 jan 21, 16:02:15 »

Na asszem én többet nem is jövök ebbe a topicba Nevet
Fölösleges ide írkálni ugyse lesz jobb tőle a világ szal amit írtam felejtsétek el mintha nem is kérdeztem volna ikszdé

Úgy bírom ezeket a kijelentéseket: fölösleges ide irkálni mert nem lesz jobb tőle a világ.
Igen de tanulhatsz belőle, okosodhatsz, megtudhatod más emberek nézőpontját, képet kapsz a jelenlegi társadalom egyik csoportjáról, az ő gondolataikról, egyebeket.
Fölösleges demonstrálni a környezetvédőknek, fölösleges különszedni a hulladékot (főleg hogy mint saját szemmel tapasztaltam ugyanabba a konténerbe rakják), és még sok sok dolog fölösleges mégis csinálják az emberek. Ha nem csinálnánk akkor lennénk tökéletes világ, ami meg egy hülyeség, a világban épp az a szép, hogy változatos.
Erről jut eszembe, egy másik fórumon írta a gyerek, hogy fölösleges végül is élnie mert úgyis elfelejtődik pár száz év múlva. Ezeket az embereket is utálom és megvetem, miért nem ölik meg magukat akkor, ha fölösleges az életük?
Naplózva
Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #373 Dátum: 09 jan 21, 17:15:31 »

Slane, ebben teljesen egyet értek veled, csak engem kifejezetten dühítenek az ilyen fölösleges meg lekicsinyilő mondatok. Akkor egyáltalán minek csinálja ezt az egészet. Komolyan az ilyen embernek egy jó nagy fatestápolás kéne... Leüt
Ennyi erővel már minden fölösleges, akkor meg minek forumozik?  Ez... hülye
Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #374 Dátum: 09 jan 21, 17:32:22 »

Ennyi erővel már minden fölösleges, akkor meg minek forumozik?  Ez... hülye

Azért, hogy jót szórakozhassak a mérhetetlenül nagy emberi ostobaságon, ja, és az alapvetöen hülye emberek megalázása is kedvemre való dolog.

Egy jó tanács: Az interneten semmit sem szabad komolyan venni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins