Cody
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #600 Dátum: 08 máj 05, 17:46:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 08 máj 05, 17:49:10 » |
|
nem hinném hogy elege lett volna a fejlesztésből hiszen nem úgy tudjuk hogy túl lusta ember lett volna:D
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #602 Dátum: 08 máj 05, 17:55:16 » |
|
ha több évig fejlesztet egy nyomorult 3 lépéses teknkát akkor gondolom megcsinálta volna az elem manipulációt is vagy még jobban tökéletesítette volna csak lehet hogy sok küldije volt vagy egyéb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 14:15:30 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 08 máj 05, 17:57:01 » |
|
Ő volt a Hokage szóval küldije tuti nem volt, de gondolom mást is csinált mint fejlesztgetett.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #604 Dátum: 08 máj 05, 17:58:02 » |
|
Nagyon nehéz lehetett kitalálni a technikát a formáját a chakramennyiségét stb., de megtanítani már sokkal könnyebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 08 máj 05, 18:01:06 » |
|
Igaz igaz Naruto is 3 hét alatt tanulta meg mondjuk arról nincs infó hogy Ero-Sennin mennyi idő alatt tanulta el a tanítványától
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #606 Dátum: 08 máj 05, 18:02:42 » |
|
ha naruto klónos módszerrel tanulta volna stopper indul 1 perc és kész gyorsabb mint a mikro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #607 Dátum: 08 máj 05, 18:03:09 » |
|
Hát amilyen nehezen tanul Naruto, olyan gyorsan tanul Jirayra :)Szerintem nem lehetett 1 hétnél több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #608 Dátum: 08 máj 05, 22:36:29 » |
|
Á-á, Jiraiyának is problémái voltak az összpontosítással, még mutatta is, hogy az ő tenyerén is ott van/volt az a kis csigaforma jel. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 08 máj 06, 01:05:22 » |
|
De kombinációkra visszatérve én akkor is érzem hogy lesz egy erős sasuke+narutó jutsu de sasuke alap eleme a katon szóval abban gondolkodok és mivel még erősítik is egymást és mivel narutónak is mondták ezt+a válasza az volt hogy akor ő meg tudja menteni sasukét bennem már nagyon bizsreg valami ebben az irányban pl:rasenshuriken+amatersu ... azért az RULEZ nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #610 Dátum: 08 máj 06, 03:51:52 » |
|
Hát hogyha Sasuke-nak sikerül megtanulnia az Amaterasu irányítását, és azt is megtanulja hogy csak azt égesse szét amit akar akkor elméletileg lehet beszélni sima Rasengan+Amaterasuról de semmiképpen nem Rasenshuriken+Amaterasuról mivel nem hinném hogy Naruto azért annyira tudna figyelni, hogy a Rasenshuriken ne szakítsa le a karját+ az Amaterasu ne égesse porrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 08 máj 06, 13:24:30 » |
|
Azért nekem megvan az ilyenekre a fantáziám mert szerintem az a rasenshuriken még tökéletesítve lesz.... nem hiszem hogy narutó külön felcsatolható rasengan kezet akar hordozni magával főleg hogyha 1 szer használatos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #612 Dátum: 08 máj 06, 17:56:37 » |
|
Nem teljesen biztos hogy még alakítgat rajta Szerintme csak az élet-halál harcban fogja használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 08 máj 06, 22:33:39 » |
|
Hát de az eléggé para hiszen ebből max 3mat tud csinálni mert utána K.O. és ha már sérült egyébként is akkor nem éppen szíverősítő jellegű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 08 máj 07, 17:43:35 » |
|
Én egy olyan közép távú Rasengant tudnék elképezni, amit ötvöznek egy kis széllel és ugy mint a második fázisba egy tornádoként kiengedi csak a szél elem miatt hatásosabb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|