Chakra
|
|
« Válasz #570 Dátum: 08 máj 02, 17:33:52 » |
|
Nem tudom... kérdezd meg Kishimoto Masashi senpait! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 17:34:39 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #571 Dátum: 08 máj 03, 22:57:50 » |
|
Nem hiszem hiszen a minden elem máshogy viselkedik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #572 Dátum: 08 máj 03, 23:20:28 » |
|
Ha pl. doton rasen shuriken -t csinálunk akkor igen ... Ha doton oodama rasengan -t akkkor nem ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #573 Dátum: 08 máj 03, 23:23:52 » |
|
Ezt a Föld elem - Oodama Rasengant nem igazán értem. Kifejtenéd a kedvemért?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #574 Dátum: 08 máj 04, 06:11:46 » |
|
Valszeg elírta, nem Fuuton akar lenni? Egébként meg értelmetlen lenne a Fuuton Odama Rasenshuriken (meg rohadhosszú a neve is ): Az árnyékklón meghal, ha kismértékü bántalma is esik....... A Rasenshuriken, meg sebzi a használóját is..... De ez alap nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #575 Dátum: 08 máj 04, 07:22:28 » |
|
Hmm amúgy úgy tudtam,hogy a természeti manipuláció után a formai manipulációt az alkalmazó személye dönti el, hogy milyen legyen vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #576 Dátum: 08 máj 04, 08:16:18 » |
|
emberek talán naruto kezét nem sebezzné a Rasenshuriken ha a 9farku védőpalástját használná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #577 Dátum: 08 máj 04, 10:34:50 » |
|
Szerintem meg olvassatok vissza, mert ezek már rég kilettek tárgyalva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #578 Dátum: 08 máj 04, 12:03:10 » |
|
Ezt a Föld elem - Oodama Rasengant nem igazán értem. Kifejtenéd a kedvemért?
Ha a rasengant nem szél elemmel kombináljuk hanem másikkal akkor is shuriken formája lesz ? ez lett kérdezve én meg hülyén válaszoltam , de a lényege az lett volna a szövegemnek , hogy , ha rasen shuriken -t csinálunk akkor shuriken formája lesz akár milyen elmemmel is legyen ötvözve , de , ha nem rasen shuriken -t hanem mondjuk Odama rasengant csinálunk annak elemtől függetlenül lesz alakja ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #579 Dátum: 08 máj 05, 12:43:14 » |
|
Öhm attól h felveszed valakinek a nevét,még nemválsz azzá...nemvolt túl értelmes hsz :'X Am szerintem még Raitonnal kombinálva nézne ki jól a Rasengan. Bár 90%,hogy fogunk látni Rasenchidorit Esetleg még tűzzel. AZ is jól nézne ki,elborítják az ellenfél testét a lángok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #580 Dátum: 08 máj 05, 12:47:57 » |
|
és narutó keze is felgyullad amúgy a saját rasi elméletem: egy oodama végső rasit hozol létre de úgy, h az ellenfél legyen a középpontjában szal értitek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #581 Dátum: 08 máj 05, 12:51:02 » |
|
Amúgy szerintem a legvégső Rasengan a Chou Oodama Rasenshuriken lesz. A Chou Oodama Rasengant szegény megboldogult Jirayai használta Pein ellen.Mondjuk szerintem Naru elfogja veszíteni a kezét de Kaku...izé,Tsunade visszavarrja xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #582 Dátum: 08 máj 05, 13:04:18 » |
|
:'XA keze meg lesz, nem olvastok mangát? kizárólag Naruto tudta továbbfejleszteni a Rasengant A-ból S osztályú technikává ez még a 4-nek sem sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #583 Dátum: 08 máj 05, 13:44:48 » |
|
nem barátom a keze most még megvan de ha még egy párszor haszállja akkor dobhatja és beszerezhet egy pár művégtagot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #584 Dátum: 08 máj 05, 13:47:45 » |
|
Hát nem azt mondták, hogy mindíg gyógyítja a kyuubi chakra-ja és ha ez sokszor végbemegy akkor lerövidül az életkora?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|