Chakra
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 12 jún 26, 08:39:39 » |
|
Nem, a formai manipuláció "független" az elemmanipulációtól. A sima chakrát is lehet formai manipulálni. Lásd Rasengan, maxos formai manipuláció, 0 elemmanipuláció (mivel nincs benne "elemes" chakra).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 12 jún 26, 15:49:01 » |
|
Azon gondolkodom h ugye Naruto a rasengant tovább fejlesztette (FRS). Nagy lenne ha a bombát is tovább fejlesztené (hisz az ugyan azon az elvem müködik mint a rasengán)
Egy bijuu bomb shurikenre gondolsz.? az nagyon komoly lenne szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 12 jún 26, 19:32:14 » |
|
Hát az merész gondolat,szerintem lehetetlen egy olyan bijuu bombát másképp kreálgatni... Mindenképp lekéne nyelnie , a száján kéne kijönnie, a szájából meg nem tudja megformálni shirikenre xDD (???)... Meg amúgy is az akkora erővel bír hogy szerintem örül ha simán "kihányja".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 12 jún 26, 20:54:52 » |
|
Poénnak szántam , bocsii és nem is tőlem jött az ötlet , én csak tovább gondoltam.! Csak vicces lenne egy olyan és bedarálna mindent.! /és végre nem lenne kérdés hogy ki lenne az erősebb a kis Szöcske vagy Naruto/ (de szerintem sem lesz semmi ilyen.! csak milyen lenne ha mégis megtudná csinálni ) am nem kell feltétlen lenyelnie ... nem.? hiszen itt sem nyeli le.. vagy mire gondolsz.? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/571/14
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 01:31:08 írta Hitsugaya-fangirl:) »
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 12 jún 27, 07:35:01 » |
|
Hát ő amikor eredeti kyuubivá változott akkor mindig lekellet nyelnie,nem tudom amúgy mert én csak animét nézek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 12 jún 27, 10:59:59 » |
|
Okksi, De nem kell feltétlen lenyelnie..csak akkor amikor igazi kyuubivá változik. de szerintem amúgy sem lehetséges..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 12 júl 06, 22:29:48 » |
|
Szerintem az volna a legjobb ha Naruto a rasengant a sennen goroshi-val kombinálná.. (remélem jól írtam Kakashi hidden taijutsu-jára gondolok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 12 júl 07, 20:00:45 » |
|
Hát az ilyen reigan (Yu Yu Hakushu) lenne , ami végül is hasznos is lenne , csak nem a jelenlegi erőszinteknél , ahol már lassan mindenki Rinnegannal rohangál .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 12 júl 09, 19:55:20 » |
|
rasengan->nagy rasengan->óriás rasengan -sennin mód- rasengan->szél elemű rasengan->rasenshuriken rasengan->bijuu rasengan -bijuu mód- (a nevük lehet h nem pontosan így lett fordítva, néha olvastam angolul is a mangát) az összes többi ezeknek a különböző változatai, így összeszámolva ez elég sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LIPI9292
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A Hokage cím nem csak egy vacak titulus...
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 12 szep 29, 16:52:11 » |
|
Szerintem az volna a legjobb ha Naruto a rasengant a sennen goroshi-val kombinálná.. (remélem jól írtam Kakashi hidden taijutsu-jára gondolok) de beteg ötlet...de tetszik már magában arra is kíváncsi lennék, h ennek mégis milyen nevet adnának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 13 márc 22, 14:19:26 » |
|
öö nem tudom volt e már, de nincs egy kis logikai fals a bijuu módos rasenshurikent illetően? mert ugye oké hogy senjutsu formában használja, de tudtommal ugy lesz a rasen shuriken hogy szél elemű chakrát ad hozzá naruto. nha már most bijuu módban nem a saját chakráját használja, hanem kuramáét. ergo ott ugymond nincs szél eleme, most akkor hogy is van ez?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 13 márc 22, 14:33:59 » |
|
Miért ne lenne szél elem? Annyi, hogy inkább az alap chakra lesz az, amiben Kuramáé is benne van. Hiszen a szél elem nélkül nincs Rasen Shuriken, nincs shuriken forma. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 13 márc 22, 14:37:54 » |
|
de nem úgy volt hogy ilyenkor naruto kurama chakráját hazsnálja, kurama meg az övét? végülis értem amit mondasz, tehát naruto teste ugy mond a meg határozó, nem a chakra ami benne folyik, remélem érted.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 13 márc 22, 21:24:50 » |
|
Véleményem szerint a senjutsohoz hasonlóan keveri a két csakrát (a szenzorképességekből kiindulva) Így pedig még ha Kurama csakrája nem is szél elemű, a keverékbe benne van a szél elem. De mondom ez csak feltételezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|