Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 máj 13, 00:48:08 » |
|
Ez az anime valami hihetetlenül jó , egyszerre megnéztem a teljes első évadot, mert egyszerűen nem bírtam abbahagyni és a második évad első 6 részét is elkezdtem már leszedni. Lelouch a végére teljesen bekattant, csak nem tudom, hogy a Geass-tól vagy szimplán csak úgy saját magától, egyébként Euphemiát szerintem nem kellett volna megölnie, szegény lány a légynek se ártott addíg amíg nem használta rajta a képességét bár igaz, hogy akaratlanul, de akkor is. Úgylászik minden ilyen "egyedül megváltom a világot a képességemmel/hatalmammal" animének az a vége, hogy főszereplő totál bekattan és elcseszi az egészet, mitörténne ha végre egyszer ez a "megváltó" győzne a világ ellen és nem az ellene?(de lehet azért mert akkor nem lenne tanulságos a befejezés )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 14:59:18 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 máj 13, 07:55:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 máj 13, 14:01:02 » |
|
Nem tom,most kivételesen örülnék,ha nyarat csinálna,mármitn Lulu vagyis nem nayarat de értitek Az előző rész totál fanservice volt a mostani meg dráma/akció és én ezt szeretme ebben az animébne De jó rész volt ez a hatodik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 máj 13, 14:48:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 máj 13, 14:56:19 » |
|
Mao csak C.C-be őrült bele szal ő csak miatta őrült bele Rolo-val kapcsolatba igazam volt,egyszerűen nagyon tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 máj 13, 15:03:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 máj 13, 15:09:25 » |
|
Nem is árultma el sok mindent Te kérdeztél én válaszoltam még azt se mondtma el,hogy.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 máj 13, 15:42:08 » |
|
C.C csak arra figyelmeztette, hogy nem lesz jó vége annak, ha sokat használja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 15:42:49 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 máj 13, 20:48:53 » |
|
hát nem ezt írtam eddig is ??? itt szaggatom össze vissza a betűket de ti aztán figyeltek is énrám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 máj 14, 16:47:43 » |
|
Igazándiból nekem a simábsn nem volt szimpi Lelouch,viszont az R2-ben király Mivel nem tudtam eldönteni ki a jó és a rossz így mindig annak szurkoltam aki logikusabb dolgokat csinált illetve jobb stratéga volt,ez rendszerint Zero votl így neki drukkoltam,az R2-ben meg cska rá lehet ebből a szempontból számítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 máj 14, 16:50:09 » |
|
Eddig 13 rész megnézve, és beleszerettem ebbe az animébe Bőszen nézem tovább, eddig nagyon bejött^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 máj 14, 17:17:36 » |
|
DaViS: tényleg nyertünk Hát igen ez egy nagyon király anime Tudtam Ego-nővérem,hogy neked tetszeni fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 máj 14, 21:06:39 » |
|
Igazándiból nekem a simábsn nem volt szimpi Lelouch,viszont az R2-ben király Mivel nem tudtam eldönteni ki a jó és a rossz így mindig annak szurkoltam aki logikusabb dolgokat csinált illetve jobb stratéga volt,ez rendszerint Zero votl így neki drukkoltam,az R2-ben meg cska rá lehet ebből a szempontból számítani Hát igen én is inkább Zeroval szimpatizálok, bár nem értek egyet minden cselekedetével, mert vannak dolgok, amiket másképp is lehetett volna. Suzaku meg egyre ellenszenvesebb lesz, mert már nem azért, de akkora egy álszent féreg lett belölle, hogy az már hihetetlen és ráadásul már szinte sportot űz az önámításból, az R2-ben meg amit csinál azzal szerintem már túl messzire megy, egyébként meg már ő is igencsak átesett a ló túloldalára, és hogy hangoztatja, hogy nem ért egyet Zero modszereivel, pedíg e tekintetben lassan már alulmúlja őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 máj 16, 11:29:01 » |
|
hát igen most már tényleg jöhet az a díj Moromoto-kun egyre több embert háloztunkbe a Gode Geass-al xD hmm..a 6.-részt még mindig nem találtam meg az UStimin xD ezért este megyek torrent bácsihoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|