lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 máj 16, 12:27:25 » |
|
ez a 6. rész nagyon klassz volt, Kallen új fegyverei nagyon királyak és Rakshata is szerepelt, nagyon imádom azt a nőt, nagyon laza több szerepet neki s egyetértek Csibe19 Suzakus véleményével meg még arra leszek kíváncsi, hogy Rolo kitől kapta a Geass-ét
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 máj 16, 12:39:52 » |
|
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy Rolo kitől kapta az erejét, de valószínűleg V.V-től, hacsak nincs más ilyen ember is C.C-n és rajta kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 máj 16, 13:27:40 » |
|
Nem hinném,hogy C.C tudta volna gynegepontot és nem mondta volna el Zero-nak,szal V.V-től kapta.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 máj 16, 17:55:28 » |
|
Ha nem tudnám hogy van folytatás, rohadtul fel lennék háborodva. Ez így nagyon nem lett lezárva Nagyon jó volt, csak szegény Euphit sajnáltam A harcok nagyon jók voltak, az utolsó duplarész sem volt semmi Nehéz szavakat találnomXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 máj 16, 18:02:39 » |
|
Mondjuk szegény Euphie-t én is sajnáltam...... Kíváncsi vok,hogy mi van a leszbi tudós csajjal,mármint az iskolai brigádból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 máj 16, 18:09:51 » |
|
LooooolXD Am Ninára gondolsz, gondolom. Jajj mit tegyek, úgy nézném a második évadot, de még sok idő lesz míg lejön Meg rossz lesz heteket várni rá. Melyik nap szokott kijönni az új rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 máj 16, 18:18:13 » |
|
Japánban hétfőn,kedden ketöltöm a Gg verziót torrentel,aztán vagy kedden vagy szerdán meg a felirat Jaaaa rá gondoltam,köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 máj 16, 22:23:36 » |
|
mi az csak én nem sajnáltam annyira Euphinét ???? :'X hát kellemetlen xD hmm az r2 elején megmutatják Ninát mikor bemutatkozik újra Zero totál ki lesz a csaj tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 máj 17, 09:49:03 » |
|
Hát mutatni mutatják,de hogy mi lett belőle azt nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 máj 17, 10:24:32 » |
|
hát én úgyláttam hogy valami tudos féle lehetett ,vagy aki a gépeket megjavítja meg ilyesmi..........de ez csak spekuláció
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 máj 17, 10:26:49 » |
|
Hát sztem Puding gróf magáhz vette,mármint a kutató csoporthoz,mert amúgy is Nina nagyapja tervezte az első KnightMare-eket,ez a Picture Drama-ból derül ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 máj 17, 10:33:32 » |
|
nahát akkor talán nem montam olyan nagy hülyeséget de Puding gróf nem semmi arc xD amikor az aszisztens nője mindig elmagyarázott neki valamit xD akkor néha sajnáltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 máj 17, 11:12:19 » |
|
Nem,valóban nem mondtál hülyeséget Engme az elején kicsit idegesített Puding gróf hangjá,de utána megszoktam és nagyon nagy arc az a pali
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 máj 19, 16:36:50 » |
|
hát elég egyhangú a beswzélgetés... -Davis... -Morimoto... Én is jövök... Megkésve bár de törven nem...(1 hét késés az sok?)...szal Kallen új fegyverei eléggé meglepték a lovagokat....(meg engem is) Am meg most mit tesz majd Lulu?? így h tudja hpgy a húga önszántából lett az új kormányzó-kapitány vagy mi... És am meg ki az a puding gróf??? a szemüveges csávó aki tuningolja Suzaku KnightMare-jét(nem tom mi a neve) remélem nem írtam túl sok hülyeséget :'X
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 máj 19, 17:10:51 » |
|
Igen a szemüveges pali Aspund-gróf,csak Rakshata hívja Puding grófnak Haha,most néztem meg a hetedik részt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 19, 18:02:56 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|