DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 máj 08, 19:55:11 » |
|
hmm na akkor gond egy szál se de Morimoto mult kor én mutatam neked 5.-hez feliratot még korábban mint ezen az oldalon nah de mindegy most furakodó leszek de a tekintély az tekintély mert a nevemet nagy kezdő betűvel kell írni de feliratott hehe inen is letudsz rángatni xD http://apjafia.wordpress.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 máj 08, 20:02:01 » |
|
Jaaaaj DaViS ne húzzad fel magad cska segítettem ÁÁááá de várom már a kövi részt!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 08, 20:05:22 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 máj 11, 12:07:57 » |
|
kössz mind a kettőtöknek... (bocs hekkora késéssel de nem voltam 3 napig gépközelben)
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 máj 11, 13:19:40 » |
|
Hát én is belekezdtem a sorozatba, és eddig keményen 5 részt meg is néztem (lassú néző vagyok ). Tetszik Szal biztosan folytatom; egyszer már elkezdtem, de nem fogott meg, most viszont továbbjutottam a 2. résznél, és bejön. Kíváncsi vagyok még mi lesz itt^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 máj 11, 15:08:44 » |
|
Ti melyik felirattal nezitek? harmat is talaltam: gg, shinsen, es BakaWolf...na igy dontse el az ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 máj 11, 16:10:03 » |
|
Én gg verziót nézem,én azt találtam meg oszt kész Ego-bnővérem:így van nézzzed,hogy ne cska páran tudjunk hozzászólni az animéhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 máj 11, 17:46:08 » |
|
A rapidshare kreditnapját én is Code Geass letöltéssal töltöttem... Le is jött tíz rész, de mire elkezdem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 máj 11, 21:19:31 » |
|
hohoho felkeltettük volna a figyelmet erre az animére ???? hmmm......... IGEN Győzőlem sikerült nem csak mi írunk ebbe a topicba Morimoto-kun Győzelem legalább ennél a topic-nál sikerűlt ( ((((((( hát néha az Árnybíró Topicba is benézhetnétek ))))))))))) tit kos forrásból tudom [ Morimoto-kun-tól ] hogy a 6. rész nemsókára kijőn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 máj 11, 21:22:45 » |
|
Jaja jöhet az a díj Nagyon titkos az infó ugye Áááááááááá,de várom már,de kivi vok mit csinál Zero-dono
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 21:25:31 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 máj 11, 21:29:09 » |
|
tényleg , hogy nézzen ki a díjunk ??? kit ábrázoljon ??? [ Kallent a fürdőszobás jelenetből ? , vagy C.C-t ????? ] nem tudok dönteni hammmmmm micsoda próbléma ... te dényleg ki adná át nekünk a díjakat hmmm???? remélem azért az R2 végén LUlu nem fog becsavarodni mint a Death Note-ban Light
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 máj 11, 21:30:46 » |
|
Halmozzuk az élvezeteket,mindkettő Nem tom ki adja át,de valami fontos személy mondjuk magunknak Én is nagyon remélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 máj 11, 21:52:26 » |
|
jah de mongyuk a díjunkon Viletta is lehetne rajta hmmmm az R2 5. részben szereplő bikinijében hát igen híres embereknek híres ember adja át a díjatt Úgye ?!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 21:58:12 írta DaViS »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 máj 11, 21:53:55 » |
|
Jaja,Viletta-sensei is rajta lehet Híres embernek híres,még más topicot is be kéne izzítanunk? meg az Árnybírót híresebbé
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 22:01:23 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 máj 11, 22:03:49 » |
|
javítottam a név elírást hát de úgy látszik azt a topicot csak mi szeresük xD de nem baj ne legyünk telhetettlenek legalább ezt sikerült .....egy..ídőre..fellendíteni..xD.... hmm emlékszel hogy Nunaly hogy félreértette Lulu és C.C közti ígéretett xD " dehát ilyen korán elkötelezted magad ?? "" xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 máj 11, 22:08:26 » |
|
Ne igyunk előre a medve bőrére Mármint,hogy felledítettük Hát meg a macskás eset,mikor csókot kap egy diáktanács tagtól és Nunnaly-tól kapott Suzaku meg Lulu Ááááááááááááááááááááááááááááááá kegyetlen volt ez a mostnai rész áááááááááá,igazam volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 12, 20:19:10 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|