24 nov 15, 05:53:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70498 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #45 Dátum: 08 máj 13, 00:48:08 »

Ez az anime valami hihetetlenül jó Nevet, egyszerre megnéztem a teljes első évadot, mert egyszerűen nem bírtam abbahagyni és a második évad első 6 részét is elkezdtem már leszedni.
Lelouch a végére teljesen bekattant, csak nem tudom, hogy a Geass-tól vagy szimplán csak úgy saját magától, egyébként Euphemiát szerintem nem kellett volna megölnie, szegény lány a légynek se ártott addíg amíg nem használta rajta a képességét bár igaz, hogy akaratlanul, de akkor is.

Úgylászik minden ilyen "egyedül megváltom a világot a képességemmel/hatalmammal" animének az a vége, hogy főszereplő totál bekattan és elcseszi az egészet, mitörténne ha végre egyszer ez a "megváltó" győzne a világ ellen és nem az ellene?(de lehet azért mert akkor nem lenne tanulságos a befejezés Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 14:59:18 írta Csibe19 » Naplózva

DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #46 Dátum: 08 máj 13, 07:55:20 »

a végén Lulu   xD   azért kattanbe mert  Nunalyt elrabolják  , és hát akiért csinálja mindezt elrabolják    én se  lennék nyugodt  Nevet
de szerintem a végén Suzaku jobban bekattant  Gondolkozik Figyelmeztetés

és Leouch terveire azt szokták mindani hogy :  Egy fecske nem csinál nyarat  Technikai KO Nyelvesít
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #47 Dátum: 08 máj 13, 14:01:02 »

Nem tom,most kivételesen örülnék,ha nyarat csinálna,mármitn Lulu Nevet vagyis nem nayarat de értitek Nevet
Az előző rész totál fanservice volt a mostani meg dráma/akció és én ezt szeretme ebben az animébne Nevet De jó rész volt ez a hatodik Nevet
Naplózva
DaViS
Akadémiai tanár
*

« Válasz #48 Dátum: 08 máj 13, 14:48:39 »

én még nem láttam te kis álnok  Ördögi Kúl

hát igen jó lenne  ha Lulu győzne   Nevet
Kallen örülne a legjobban  Kúl
de  rosszat érzek a Geass-al kapcsolatban   :'X  lulu elég sokszor használja  :/  és ne hogy úgy járjon mint az a gondolat olvasós hogy beleőrűlz  a geass használatába  Ohh My God Hmm? Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #49 Dátum: 08 máj 13, 14:56:19 »

Mao csak C.C-be őrült bele szal ő csak miatta őrült bele Nevet
Rolo-val kapcsolatba igazam volt,egyszerűen nagyon tudok Nevet
Naplózva
DaViS
Akadémiai tanár
*

« Válasz #50 Dátum: 08 máj 13, 15:03:26 »

héé..nem kell még annyi mindent elárúlnog  én is meg szeretném nézni a 6. részt  Leüt Gyáááá Bébi

nem baj de C.C mondta hogy ha túl sokat használja a Geass-t  felemészti az ereje  ,, ennek már a jele az hogy nem húzódik vissza , vagy legalábis........de akkor is figyelmeztette valamire C.C  :'X Ördögi
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #51 Dátum: 08 máj 13, 15:09:25 »

Nem is árultma el sok mindent Nevet Te kérdeztél én válaszoltam még azt se mondtma el,hogy.........  Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #52 Dátum: 08 máj 13, 15:42:08 »

C.C csak arra figyelmeztette, hogy nem lesz jó vége annak, ha sokat használja.
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 15:42:49 írta Csibe19 » Naplózva

DaViS
Akadémiai tanár
*

« Válasz #53 Dátum: 08 máj 13, 20:48:53 »

hát nem ezt írtam eddig is ???
itt szaggatom össze vissza a betűket de ti aztán figyeltek is énrám  Nyelvetnyújt
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #54 Dátum: 08 máj 13, 21:02:06 »

Szóval az új részek hétfőnként vannak japánban, aztán kedden kijön az angol sub?
Nyehehe, már 14 rész el is repült, nagyon jó kis sorozat. De Leouch nekem nem túl szimpatikus..Oo
Éljen, éljen!

(C.C. és a pizza is volt téma még régebben. http://i249.photobucket.com/albums/gg234/Wolfinhah/code%20geass/ATgAAAA-EexGWLOyV1t7qBy7Q8EEA8VW6Mu.jpg)
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #55 Dátum: 08 máj 14, 16:47:43 »

Igazándiból nekem a simábsn nem volt szimpi Lelouch,viszont az R2-ben király Nevet
Mivel nem tudtam eldönteni ki a jó és a rossz így mindig annak szurkoltam aki logikusabb dolgokat csinált illetve jobb stratéga volt,ez rendszerint Zero votl így neki drukkoltam,az R2-ben meg cska rá lehet ebből a szempontból számítani Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #56 Dátum: 08 máj 14, 16:50:09 »

Eddig 13 rész megnézve, és beleszerettem ebbe az animébe Nevet Bőszen nézem tovább, eddig nagyon bejött^^
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #57 Dátum: 08 máj 14, 17:17:36 »

DaViS: tényleg nyertünk Nevet
Hát igen ez egy nagyon király anime Nevet Tudtam Ego-nővérem,hogy neked tetszeni fog Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #58 Dátum: 08 máj 14, 21:06:39 »

Igazándiból nekem a simábsn nem volt szimpi Lelouch,viszont az R2-ben király Nevet
Mivel nem tudtam eldönteni ki a jó és a rossz így mindig annak szurkoltam aki logikusabb dolgokat csinált illetve jobb stratéga volt,ez rendszerint Zero votl így neki drukkoltam,az R2-ben meg cska rá lehet ebből a szempontból számítani Nevet

Hát igen én is inkább Zeroval szimpatizálok, bár nem értek egyet minden cselekedetével, mert vannak dolgok, amiket másképp is lehetett volna.

Suzaku meg egyre ellenszenvesebb lesz, mert már nem azért, de akkora egy álszent féreg lett belölle, hogy az már hihetetlen és ráadásul már szinte sportot űz az önámításból, az R2-ben meg amit csinál azzal szerintem már túl messzire megy, egyébként meg már ő is igencsak átesett a ló túloldalára, és hogy hangoztatja, hogy nem ért egyet Zero modszereivel, pedíg e tekintetben lassan már alulmúlja őt.
Naplózva

DaViS
Akadémiai tanár
*

« Válasz #59 Dátum: 08 máj 16, 11:29:01 »

hát igen most már tényleg jöhet az a díj  Moromoto-kun  Nevet

egyre több embert háloztunkbe a Gode Geass-al xD

hmm..a 6.-részt még mindig nem találtam meg az UStimin xD  ezért este megyek torrent bácsihoz  Ördögi Ördögi
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins