Longar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 11 ápr 16, 17:39:24 » |
|
Köszönöm észrevételed és csakugyan egyeztettem már erről Cartnecker-el. Nekem a művem elérhetősége volt a fontos, Cart meg ingen korrekten kezelte a helyzetet, így úgy vélem tudtunk közös nevezőre jutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #361 Dátum: 11 ápr 17, 13:43:42 » |
|
bocsánatot kérnék minden éerintettöl akit megbántottam aval a bizonyos hozászóláassal.......elnézést még 1szer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 11 ápr 18, 18:27:04 » |
|
Először is gratulálok a döntősöknek! Gratula! Másodszor, Tora képét tuti hogy láttam deviantart-on, rögtön utána akartam nézni, de úgy néz ki nem tettem kedvencekhez.. Tora ha erre jársz belinkelnéd nekem? Harmadszor, én úgy számoltam össze a döntősöket hogy 11-en vannak, nem 10-en.... Bocs a késői válaszért Az új profilomon itt található: http://tora1997.deviantart.com/art/Mugetsu1-203606971A régin meg itt,de már csak az új profilt használom http://kurasaki-kun.deviantart.com/art/Mugetsu-200061682
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 11 ápr 21, 09:52:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #364 Dátum: 11 ápr 21, 22:45:21 » |
|
Ez a grafikon nagyon tetszik, tök jól vázolja az állást. Igazad van, nagyjából megegyeznek a görbék, de azért nem ugyan az a kettő. Remélem majd mozgókép és hangra is csinálsz egy ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 11 ápr 22, 18:28:38 » |
|
Holnap elvileg elindul a Mozgókép kategória szavazása. Már kiváncsian várom a holnapi Állóképes eredményhírdetést is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 11 ápr 22, 19:57:27 » |
|
Mivel nyomonkövethető a szavazás állása, nem hiszem, hogy nagy meglepetések lesznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #367 Dátum: 11 ápr 23, 18:15:06 » |
|
Gratulálok Sen17 nek, supnak és chazzygirlnek, nagyon szép és érdekes volt mindhármuk munkája, meg persze minden más résztvevőjé is, és szerintem azok közül, akik bejutottak a döntőbe bárki megérdemelte volna a győzelmet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 23, 18:16:43 írta Ninbikun »
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
chazzygirl
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 11 ápr 23, 19:06:39 » |
|
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott a rajzomra, illetve köszönöm még egyszer a zsűri őszinte véleményét. Számomra ez egy hihetetlen nagy elismerés! És egyetértek Ninbikunnal! Minden döntősnek GRATULÁLOK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #370 Dátum: 11 máj 01, 11:40:57 » |
|
Sziasztok, szerintem a legjobb kampány az lenne, ha kiposztolnátok, hogy elkezdődött a szavazás, úgy mint az állókép és szövegnél. Persze hacsak nem ütközik valamilyen technikai akadályba, különben kénytelenek leszünk az Ishidáéhoz hasonló kampányokba kezdeni, aminek én nem örülnék, mert jobban szeretném, ha a művem beszélne helyettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 11 máj 01, 12:03:32 » |
|
Nem igazságtalan egyáltalán, hogy a 4. csoport döntőbe jutottainak (köztük nekem is) nincs online megtekinthetőségük a videóiknál... látszik is a szavazáson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #372 Dátum: 11 máj 01, 12:08:38 » |
|
Majd kint lesz, ha lesz időm levegőt is venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 11 máj 01, 12:18:34 » |
|
Kicsit úgy érzem , mintha rossz színben tűnnék fel amiatt , hogy megpróbálok egy kis "marketinggel" élni. Amit Stance sérelmez ahhoz annyit lehet hozzászólni , hogy teljesen igaza van , csak azt nem értem , hogy ezt eddig miért nem említette...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 11 máj 01, 12:25:56 » |
|
Azt se tudtam eddig, hogy egyáltalán volt szavazás mozgókép kategóriában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|