Cartnecker
|
|
« Dátum: 11 jan 21, 22:07:55 » |
|
Anime-Csillag Születik Vannak olyan tehetségek, akik meg tudják mutatni magukat TV-ben, mert a produkciójuk oda való. Viszont vannak olyan tehetségek, akiknek az alkotásait csak Mi tudjuk értékelni, Mi, az anime-mangás közösség. Szeretnél Fekete " Dant-C" Dani babérjaira törni? Vagy meg akarod mutatni Horváth " yoko logan" Zolinak, hogy te jobban tudod? Akik eddig nem tudták megmutatni szórakoztató alkotásukat nagyobb közönség előtt... azoknak itt a lehetőség! Két kategóriában indítunk versenyt: Állókép és szöveg, illetve mozgókép és hang. Jelentkezni bármivel lehet, ami az anime-manga témakörhöz köthető! Jelentkezési határidő: 2011. március 01. Jelentkezni az anime-csillag@naruto-kun.hu címen lehet! Az e-mailed tárgya a nickneved legyen, az e-mailedben pedig küldd el alkotásodat csatolva és írd le melyik kategóriába jelentkezel. További részletek ide kattintva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fess Gáspi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 21, 23:15:39 » |
|
helló. nem igazán értelmeztem jól, de PL. ha én csinálok egy sorozatot, de nem animés karakterek hanem fillerek vannak benne, azzal nevezhetek? köszi a választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 21, 23:22:19 » |
|
Sziasztok!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogyha teszem azt egy történetet írok, amit viszont részekbe szeretnék szedni, akkor elég ha csak az első részt küldöm be? Vagy komplett történetet kell beküldeni, ami befejezett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 21, 23:49:42 » |
|
1 kérdés. Ha itt benevezem pl az AMV-met, később ugye az AMV versenyre is be lehet nevezni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 10:41:50 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 22, 06:14:09 » |
|
helló. nem igazán értelmeztem jól, de PL. ha én csinálok egy sorozatot, de nem animés karakterek hanem fillerek vannak benne, azzal nevezhetek? köszi a választ Ezt nem teljesen értem. Filler karakterekre gondolsz pl a Narutóból vagy a Bleachből és a filler karakterekkel készítenél valamilyen alkotást? Sziasztok!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogyha teszem azt egy történetet írok, amit viszont részekbe szeretnék szedni, akkor elég ha csak az első részt küldöm be? Vagy komplett történetet kell beküldeni, ami befejezett.
Csak az első részt! Aztán, ha megnyeri, jöhet a folytatás is. 1 kérdés. Ha itt benevezem pl az AMV-met, később ugya az AMV versenyre is be lehet nevezni?
Az AMV Verseny csak ősszel lesz, de ha itt nem lesz díjazott (első három hely valamelyike), akkor újra be lehet nevezni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheJester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Van ami van és van ami nincs
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 22, 10:43:32 » |
|
Egy kérdés: az állókép és szöveg kategóriába lehet be küldeni saját képregényt/mangát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 22, 10:45:59 » |
|
Amennyiben manga jellegű a képregény, igen. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
UchihaPower
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 jan 22, 11:03:23 » |
|
sziasztok.Egy barátommal Fekete Danihoz és Horváz Zoihoz hasonlóan egy naruto paródiát készítünk és mivel nem haladunk tú gyorsan az lenne a kérdésem, hogy egy részletéével lehet e jelentkezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheJester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Van ami van és van ami nincs
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 jan 22, 11:17:50 » |
|
Amennyiben manga jellegű a képregény, igen. ^^
Azaz? jobról balra kell olvasni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 jan 22, 11:37:57 » |
|
sziasztok.Egy barátommal Fekete Danihoz és Horváz Zoihoz hasonlóan egy naruto paródiát készítünk és mivel nem haladunk tú gyorsan az lenne a kérdésem, hogy egy részletéével lehet e jelentkezni?
Legalább egy teljes rész legyen kész. ^^ ...
Azaz? jobról balra kell olvasni? Például igen. ^^ Hordozza magán a japán mangák jellegzetességeit, hiszen a kiírásban is az szerepel, hogy "Jelentkezni bármivel lehet, ami az anime-manga témakörhöz köthető!"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
soltesz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 jan 22, 11:59:00 » |
|
Bocs, de még nem csináltam ilyent, szóval nemtudom. Az AMV, az oylan, hogy meg van az alap anime, amit elkészítettek és azt én összevágom izlés szerint és alá teszem a zenét, vagy saját kezüleg/programilag kell megrajzolni a képet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 jan 22, 12:03:52 » |
|
Amit már elkészítettek, abból összevágsz tetszőleges jeleneteket zenére. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 jan 22, 14:53:05 » |
|
Nos szokás szerint a hotmail-fiókom nem akarja csatolni a file-t -.- Ha feltöltöm Megára és a linket elküldöm az e-mailben az elfogadható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 jan 22, 19:48:49 » |
|
Úgy is jó lesz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 jan 22, 22:15:06 » |
|
Jó estét!
Ha paint-tel készítem a mangát, akkor az is jó?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|