Huh, kemény a zsűri. xD Csodálkozom hogy viszonylag magas pontszámom lett.
Erős késztetést érzek hogy válaszoljak a kritikákra, valamint tisztára mossam a lepedőt. xD
Acid: Neked csak örülni tudok, hogy így tetszett a mű.
Cartnecker, Dant-C, Matten, Yoko Logan: A videó elkészítése csütörtök délutántól a leadásig, tehát olyan 4 napig tartott. Ebbe az is benne volt hogy kitaláljam mit is akarok csinálni.
Egy barátom ajánlotta hogy válasszam el valamivel a jeleneteket, de ez az időhiány miatt nem valósult meg.
A legtöbb anime-hez csak égetett feliratos verziót találtam ami engem is zavart, de nincs mit tenni ellene.
Próbáltam jelenethez, animéhez illő zenéket válogatni, ez stimm, csak valakinek más a zenei ízlése..
A jelenetek kb elkészülésük idősorrendjében vannak, így látható hogy az eleje unalmasabb. A végénél kezdtem belelendülni (akkor jött még több ötlet, de időm nem volt) a szájmozgás pedig azért nem passzol a szöveghez jó pár helyen, mert egy teljesen idegen programmal kezdtem készíteni, ugyanis Movie Maker nálam valamiért nem működik megfelelően (szépen fogalmaztam) így a vége felé kezdtem ráérezni a vágásra, és hogy hogyan kellett volna csinálnom.
Sok hibám magam is észrevettem a készítés során, de az idő hiánya miatt nem tudtam kijavítani őket, viszont mindenféleképpen be akartam küldeni, ugyanis ez az első olyan verseny amin komolyan részt veszek.
Úgy érzem ezt muszáj volt leírnom.