kripta
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #210 Dátum: 11 márc 13, 00:02:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 00:03:53 írta kripta »
|
Naplózva
|
EGY AKATSUKIS ÉLETE FAN
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #211 Dátum: 11 márc 13, 00:27:35 » |
|
Mindenképpen érdemes megnézni azokat a műveket, amik több pontot kaptak, mert nagyon érdekesek és kreatívak is. Persze a kevésbé jó műveket is nézzétek meg, mert abból is lehet tanulni (pl, hogy milyet NE csinálj. Hogy miért? Ahhoz meg) Olvassátok el a kritikát is és okuljatok. Kripta, ne csüggedj és ne add fel. Majd lesz jobb is. ... Megnéztem a többiek munkáját is, és meg kell mondjam nagyon tetszenek, úgyhogy gratulálok mindenkinek tényleg szoros verseny lesz.. ... Elképzelni nem tudod hányszor adtam volna 4,5 pontot, 3,5 pontot, meg hasonlókat. Sokkal könnyebb lett volna részemről ez egy korrekt eredmény. 100%-osnak éreztem hogy az 1. 4 résszel esélyem sincs. 10pont Ha teljesen reménytelennek tűntél volna valszeg fele annyi pontot kaptál volna. Szóval ne csüggedj
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 11 márc 13, 01:20:54 » |
|
Ahh... egyesével letölteni az összes nevezést igencsak kellemetlen, szerintem ésszerűbb lett volna egy képmegosztóra feltölteni, majd a direkt linkjét betenni az oldalra. Mozgóképnél ugyanez a probléma, lassan tölti és francnak se van kedve letöltögetni 100kb/s-el több száz megás munkákat... ezzel szerintem nem csak én vagyok így, ezzel azt akarom mondani, hogy a lustábbik látogatókból jóval több ember lenne, ki szemügyre venné a műveket, ha kevésbé bajlódós módszerrel lehetne megtekinteni őket.
A munka, mely legjobban elnyerte tetszésemet az chazzygirl rajza volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 01:24:14 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #213 Dátum: 11 márc 13, 08:01:54 » |
|
Támogatom stance ötletét, képfeltöltés, meg youtube sztem jobb lenne, mint így. bár nekem elég gyorsan tölt, de tom milyen rossz várni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #214 Dátum: 11 márc 13, 10:57:18 » |
|
Azért érdemes megnézni az értékeléseket is, hogy mindenki láthassa milyen hibái vannak, mit gondol a zsűri a műről, és miért annyi pont, amennyi. Így elég semmit mondóak az eredmények. Valamint intézem majd a könnyebb elérhetőséget
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #215 Dátum: 11 márc 14, 00:10:05 » |
|
engem épp az értékelések érdekelnek... nem a dícséret, hanem a kritika, hogy mit kellene másképp csinálnom amúgy meg, köszi az 5 pontot Matten ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #216 Dátum: 11 márc 14, 00:15:28 » |
|
Ha már itt az alkotó, akkor egy kérdés 7 másodpercnél direkt vannak a szöveghibák tekintve, hogy sír és nem tud tisztán beszélni vagy valami más az oka?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #217 Dátum: 11 márc 14, 00:31:23 » |
|
juj o.o" esküszöm nem vettem észre bocsánat... mondhatnám, hogy szándékosan írtam úgy, de sajnos nem az oka az lehetett, hogy kb 2 óra alatt csináltam meg hozzá a maszkokat, vágtam össze, és "fogalmaztam" meg a szöveget (a scanner-hiány következtében) és mindezt március 6-án 20:30 és 22:30 között...amúgy most, hogy visszanéztem, találtam még pár "bakit" egy csomó dologra nem is volt időm, ezért nincs benne túl sok mozgás - se színek meg is lepődtem, hogy ennyi pontot kaptam rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #218 Dátum: 11 márc 14, 00:56:33 » |
|
Majd meglátod az értékelésem! Lényeg, hogy nekem nagyon bejött Amin tudok jóízűt nevetni, az már jó
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 márc 14, 01:03:56 » |
|
köszönöm szépen kár, hogy nem volt rá elég időm sokkal jobb lehetett volna, csak először a vizsgák tettek be, utána egy kicsi lustaság, a végén meg a bedöglött scanner ez van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 márc 14, 10:57:37 » |
|
Ma kb mikor lesznek olvashatóak a kommentek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 márc 14, 11:03:40 » |
|
Ahh... egyesével letölteni az összes nevezést igencsak kellemetlen, szerintem ésszerűbb lett volna egy képmegosztóra feltölteni, majd a direkt linkjét betenni az oldalra. Az első körben szándékosan volt így. Napokon belül online is megtekinthetőek lesznek ezek a tartalmak. A második kör pedig már automatikusan online/direkt letöltéssel lesz elérhető. ^^ Mindjárt elkezdem összerakni az értékeléseket, és a délután folyamán olvashatóak lesznek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ram-kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 márc 14, 15:52:58 » |
|
Ööööm most akkor elvileg 6 ember már ki is esett az állókép és szöveg kategóriából, ha jól értelmezem a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
Aki másnak vermet ás.... az a sírásó!!!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 márc 14, 15:57:04 » |
|
Hát, akik nagyon kevés pontot kaptak, azok biztosan kiestek. A Selejtező 4. része után derül ki, hogy pontosan ki esett ki és ki maradt bent. Akkor alakul ki a végleges sorrend.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ram-kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 márc 14, 16:01:20 » |
|
Jó azt tom, de most 16 mű lett lepontozva, és ha a végén csak 10 jut tovább akkor az azt jelenti, hogy hatan már biztosan kiestek! ( állóképben ) Igazam van, vagy igazam van!
|
|
|
Naplózva
|
Aki másnak vermet ás.... az a sírásó!!!
|
|
|
|