24 nov 27, 17:40:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44190 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #90 Dátum: 12 márc 31, 10:16:54 »

Ha legyőzik, az szerintem 1vs1-ben lesz. Én kb. olyanra számítanék, mint a Nnoitorás harcban, csak ott nem ő, hanem az ellenfele nyer. Ettől függetlenül én még mindig azon  a véleményen vagyok, hogy Zaraki nem fog meghalni.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #91 Dátum: 12 márc 31, 11:14:13 »

Ha nagyon megszorul, még midnig alakíthat valamit a kardja. CSak nem akar meghalni vele.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #92 Dátum: 12 ápr 06, 23:27:27 »

Eltűnök 2 hétre és szét offoljátok szerencsétlen Ken-chan témáját... nem szép dolog.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #93 Dátum: 12 júl 05, 13:53:38 »

Nagyon böki a szemem Kenpachi sárga technikája. ikszdé Nem tudom másképp leírni és még azt sem tudom hogy technika e. :/ Ki tudja mi az amit használ az a sárgás valami?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #94 Dátum: 12 júl 05, 17:21:28 »

Az ami ilyen koponyát formál ? Az a Reatsuja megformált formája. Rajta kívül még Ichigótol és Yachirutól láttunk ilyet. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #95 Dátum: 12 júl 05, 18:23:42 »

Tilon: Nem, nem...most már megvan az a technika. Kendo amit használt. Arra utaltam.

Örülnék ha lenne bankai-ja vagy shikai-os technikái mert táposabb lenne. Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #96 Dátum: 12 júl 05, 20:25:45 »

Kendo amit használt, de ez nem a technika neve. Hozzáteszem, hogy nem is szerintem annak a vágásnak nem is mondták, írták az eredeti elnevezését. A kendo a japán kardművészet alapja. Tulajdonképpen semmit nem csinált mint egy fej fölül indított, nagy erejű kétkezes vágás, amibe belesűrítette a hatalmas szellemi energiáját. Hasonló mint amit másoktól is láttunk. Például Ichigo Getsuga Tenshoja is ilyen annyi különbséggel, hogy az ő kardja még fel is erősíti a kardba belepumpált szellemi erőt. Kenpachi viszont valószínűleg két kézzel képes akkora erőt kifejteni mint Ichigo felerősített Getsugája.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #97 Dátum: 12 júl 21, 21:33:42 »

Megnézném hogyha ö  is megtanulná getsuga tensho szerüen felerösiteni akkor mekkorát szólna/apritana a vágása? ikszdé
Naplózva

Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #98 Dátum: 12 júl 21, 21:46:11 »

Én személy szerint már a Shikai elsajátításával is elégedett lennék az ő esetében Nevet
Nélküle is egy démon s azzal meg.... Ördögi
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #99 Dátum: 12 júl 21, 21:55:42 »

fura én ugytudom folyton shikaiban van,csak még nem tud vele együtt müködni Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #100 Dátum: 12 júl 22, 01:01:32 »

Jól tudod csak addig nem adja ki az erejét és képességét amíg nem ismeri meg  nevét Kenpachi. Ichigo ugyan így volt. Amíg nem tudta, hogy a támadása neve Getsuga Tensho addig gyenge támadás volt részéről. Mikor elérte a bankai szintjét, ott mondta meg neki a támadás nevét Zangetsu. Azután nőtt meg a támadó ereje valójában. Addig csak ugyan úgy használta ezt a támadást mint a többi kapitány. Belefókuszálja a szellemi erejét és a suhintással kiengedi. Mivel Kenpachi sokkal több illetve nagyobb szellemi erővel rendelkezik így ez a támadás nála pusztítóbb. Ichigoé annyiban eltér, hogy tulajdonképpen ő amikor belefókuszálja a szellemi erejét Zangetsuba, akkor az átalakítja valami Cero szerűséggé és felerősítve lövi ki. Kenpachi pedig valószínűleg a kétkezes technikával képes még erősíteni a támadását hatalmas szintre.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 22, 01:03:01 írta rini67 » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #101 Dátum: 12 júl 26, 14:03:37 »

Ha lenne neki shikai majd bankai, akkor valamii ilyesmi állna neki jól: mint a lolba tryndamarenak van.: shikai: minél többet harcol, vagy esetleg vérzik annál nagyobb lesz az ereje.Bankai meg egy kis ideig halhatatlan lesz még ha darabokra vágják is.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #102 Dátum: 12 júl 26, 15:37:53 »

Az első feltétel amit írtál így is megvan számára. Ő olyan mint egy berzerker attól, hogy minél többet harcol. Az ilyen halhatatlanságot viszont nem szeretem. Én inkább nagyobb pusztító erőt adnék számára vagy a kardja mindent átvág jellegű képességet. A szellemi ereje így is úgy is még tovább nőne ha lenne shikai és bankai állapota, mivel ezek kiengedése amúgy is ezzel jár, méghozzá drasztikus mértékben. Márpedig ő így is rengeteg vagy nagy szellemi energiával rendelkezik, így annak még sokkal hatalmasabbnak kellene lennie. Ráadásul ennek nagysága nem csak az erőt hanem a védettséget és sebességet is befolyásolja. Egyszóval igazán brutálissá válna.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #103 Dátum: 12 júl 26, 15:52:04 »

ccsak kenchan a védelmére semmit se épít. azt élvezi ha ezer sebből vérzik. ÉS bizony egyszer nála erősebbbel találkozna , meg halna.Akkor használná életében elsőnek és utolsónak a bankait hogy győzzön.De nagyon badass taicho.A legjobb főleg ezzel az új hajjal:)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #104 Dátum: 12 júl 26, 16:01:08 »

Bankai-nak egy esszenciát lenne célszerűbb elképzelni. Ilyen mennyiségű reiatsu mellé kell valami ami jobban felhasználja azt, és mellesleg védekező szerepet (is) betöltene.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins