TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #90 Dátum: 12 márc 31, 10:16:54 » |
|
Ha legyőzik, az szerintem 1vs1-ben lesz. Én kb. olyanra számítanék, mint a Nnoitorás harcban, csak ott nem ő, hanem az ellenfele nyer. Ettől függetlenül én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Zaraki nem fog meghalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #91 Dátum: 12 márc 31, 11:14:13 » |
|
Ha nagyon megszorul, még midnig alakíthat valamit a kardja. CSak nem akar meghalni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #92 Dátum: 12 ápr 06, 23:27:27 » |
|
Eltűnök 2 hétre és szét offoljátok szerencsétlen Ken-chan témáját... nem szép dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #93 Dátum: 12 júl 05, 13:53:38 » |
|
Nagyon böki a szemem Kenpachi sárga technikája. Nem tudom másképp leírni és még azt sem tudom hogy technika e. Ki tudja mi az amit használ az a sárgás valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #94 Dátum: 12 júl 05, 17:21:28 » |
|
Az ami ilyen koponyát formál ? Az a Reatsuja megformált formája. Rajta kívül még Ichigótol és Yachirutól láttunk ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #95 Dátum: 12 júl 05, 18:23:42 » |
|
Tilon: Nem, nem...most már megvan az a technika. Kendo amit használt. Arra utaltam. Örülnék ha lenne bankai-ja vagy shikai-os technikái mert táposabb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 12 júl 05, 20:25:45 » |
|
Kendo amit használt, de ez nem a technika neve. Hozzáteszem, hogy nem is szerintem annak a vágásnak nem is mondták, írták az eredeti elnevezését. A kendo a japán kardművészet alapja. Tulajdonképpen semmit nem csinált mint egy fej fölül indított, nagy erejű kétkezes vágás, amibe belesűrítette a hatalmas szellemi energiáját. Hasonló mint amit másoktól is láttunk. Például Ichigo Getsuga Tenshoja is ilyen annyi különbséggel, hogy az ő kardja még fel is erősíti a kardba belepumpált szellemi erőt. Kenpachi viszont valószínűleg két kézzel képes akkora erőt kifejteni mint Ichigo felerősített Getsugája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #97 Dátum: 12 júl 21, 21:33:42 » |
|
Megnézném hogyha ö is megtanulná getsuga tensho szerüen felerösiteni akkor mekkorát szólna/apritana a vágása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 12 júl 21, 21:46:11 » |
|
Én személy szerint már a Shikai elsajátításával is elégedett lennék az ő esetében Nélküle is egy démon s azzal meg....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #99 Dátum: 12 júl 21, 21:55:42 » |
|
fura én ugytudom folyton shikaiban van,csak még nem tud vele együtt müködni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 12 júl 22, 01:01:32 » |
|
Jól tudod csak addig nem adja ki az erejét és képességét amíg nem ismeri meg nevét Kenpachi. Ichigo ugyan így volt. Amíg nem tudta, hogy a támadása neve Getsuga Tensho addig gyenge támadás volt részéről. Mikor elérte a bankai szintjét, ott mondta meg neki a támadás nevét Zangetsu. Azután nőtt meg a támadó ereje valójában. Addig csak ugyan úgy használta ezt a támadást mint a többi kapitány. Belefókuszálja a szellemi erejét és a suhintással kiengedi. Mivel Kenpachi sokkal több illetve nagyobb szellemi erővel rendelkezik így ez a támadás nála pusztítóbb. Ichigoé annyiban eltér, hogy tulajdonképpen ő amikor belefókuszálja a szellemi erejét Zangetsuba, akkor az átalakítja valami Cero szerűséggé és felerősítve lövi ki. Kenpachi pedig valószínűleg a kétkezes technikával képes még erősíteni a támadását hatalmas szintre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 22, 01:03:01 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #101 Dátum: 12 júl 26, 14:03:37 » |
|
Ha lenne neki shikai majd bankai, akkor valamii ilyesmi állna neki jól: mint a lolba tryndamarenak van.: shikai: minél többet harcol, vagy esetleg vérzik annál nagyobb lesz az ereje.Bankai meg egy kis ideig halhatatlan lesz még ha darabokra vágják is.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 12 júl 26, 15:37:53 » |
|
Az első feltétel amit írtál így is megvan számára. Ő olyan mint egy berzerker attól, hogy minél többet harcol. Az ilyen halhatatlanságot viszont nem szeretem. Én inkább nagyobb pusztító erőt adnék számára vagy a kardja mindent átvág jellegű képességet. A szellemi ereje így is úgy is még tovább nőne ha lenne shikai és bankai állapota, mivel ezek kiengedése amúgy is ezzel jár, méghozzá drasztikus mértékben. Márpedig ő így is rengeteg vagy nagy szellemi energiával rendelkezik, így annak még sokkal hatalmasabbnak kellene lennie. Ráadásul ennek nagysága nem csak az erőt hanem a védettséget és sebességet is befolyásolja. Egyszóval igazán brutálissá válna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #103 Dátum: 12 júl 26, 15:52:04 » |
|
ccsak kenchan a védelmére semmit se épít. azt élvezi ha ezer sebből vérzik. ÉS bizony egyszer nála erősebbbel találkozna , meg halna.Akkor használná életében elsőnek és utolsónak a bankait hogy győzzön.De nagyon badass taicho.A legjobb főleg ezzel az új hajjal:)
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 12 júl 26, 16:01:08 » |
|
Bankai-nak egy esszenciát lenne célszerűbb elképzelni. Ilyen mennyiségű reiatsu mellé kell valami ami jobban felhasználja azt, és mellesleg védekező szerepet (is) betöltene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|