24 nov 23, 21:55:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44080 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lilith
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 12 aug 14, 09:33:46 »

Kiváncsi vagyok. Remélem egyszer majd beveri a fejét,és rájön nem csak ő létezik, meg Yachiru. Kis Pedofil bácsi  Pojén
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #106 Dátum: 12 okt 16, 17:06:29 »

Ejj mik vannak ittt. Én meg most olyan teóriával álltam elő hogy yachiru a zanpakutója testben, mint starknak lehetséges nem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #107 Dátum: 12 okt 16, 18:00:11 »

Nem túl valószínű, mert Yachirunak már Kenpachi előtt is voltak emlékei.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/114/18
Itt Yachiru szépen elmagyarázza, hogy hogyan találkoztak, mikor Ken-chan átment a 79-es körzetbe. Szóval nem lehet a Zanpakutója lelke. És még ha az is lenne, még akkor sem lehetne az  ikszdé, mert az ő kardja teljesen máshogy néz ki, mint Kenpachinak. Ichigo és Zangetsu alapján, akkor ugyan olyannak kellene lennie a kardjuknak.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #108 Dátum: 12 okt 17, 19:52:58 »

Zaraki anno látott valamit Yachiruban, pl hogy nem félt a vértől és a kardtól és ezért magához vette.
Nem hinném hogy Yachiru lenne a zanpakutoja élő kivetülése. A kardjával kapcsoltban szerintem shikai alakban van.
Nem is tudjuk honnan szerezte azt a zanpakuto-t a 80. körzetben "Zaraki"-ban  Gondolkozik
Remélem egyszer részletesebben  megismerjük Zaraki Kenpachi háttértörténetét és legfőképpen a kardjának nevét  bow

Re.: Na akkor jöhetnek a kardjával kapcsolatos találgatások.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 15:11:40 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #109 Dátum: 13 feb 23, 13:17:41 »

kíváncsian várom hogy végül Kubo mekkora erőt is fog Zarakinak adni , ugye a shimigami erejét négy tulajdonság adja /shunpo,kidou,vívás és puszta kezes harc / és ezeknek van egy határa hogy meddig fejleszthető , Yama és Aizen kimaxolta a tudását
Zarakinak gőze sincs a kidou-ről ezért én a jelenlegi erejét most Yama és Aizen alá helyezném   Gondolkozik  , de az is biztos hogy most ő a legerősebb a Gotei 13 tagjai közül
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #110 Dátum: 13 feb 23, 14:26:27 »

Én Kyoraku-t erősebbnek tartom(legalábbis a stratégiája miatt), viszont az biztos, hogy Byakuya-t már magasan elhagyta.
Byakuya + Zaraki vs Yammi harcnál Byakuya használta a Bankai-t, Zarakira nem pontosan emlékszek, de ha nem is volt rajta a szemkendő akkor is le volt korlátozva. Ilyenkor lehettek azonos szinten.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #111 Dátum: 13 feb 23, 15:02:58 »

Szerintem is Kyoraku a legerősebb ha használhatja a Bankait ez biztos. Csak az a baj aki használja utána könnyen meghalhat mert már mindent tudunk róla. Legyen az Gin, yama, vagy Unohana....
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #112 Dátum: 13 feb 23, 20:26:40 »

Van benne valami. Én mondjuk még azt bírnám ha Zaraki a kardja előhúzása nélkül ököllel zúzná össze a gyengébb Quincy-eket erre kevés az esély de hátha. Haschwald-dal szemben már elővenné a zanpakutoját majd egy vágás és volt babszem nincs babszem Nevet
Naplózva

MegaDavider
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #113 Dátum: 13 márc 02, 15:13:57 »

Egy igazi őrült karakter Zaraki. Nevet
Ezen nincs mit megvitatni. Bátorsága mellet nekem az ereje tetszik.  bow Szemkötővel lezárt erő és félkezes harcstílusa lenyűgöző.
Jól kitalált karakter és helye is van a Gotei 13-ban. Személy szerint a 3. legerősebb kapitánynak sorolnám.
Hogy a shikai-t vagy a bankai-t használni fogja-e, még időbe fog telni mire megtudjuk. De biztos, hogy nagy rész lesz. Mosolyog
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 13 márc 02, 20:25:44 »

Egyetértek veled  az még nem most lesz valami olyasmi betoppanásar számítok majd a semmiből mikor mennek a harcok mint Nnoitoránal vagy mint most Bachnál, de az brutál rész lesz bármit is csinál majd. Most már szerintem ő a 2. legerősebb Kyouraku után, de eddig se soroltam pl Aizen vagy Gin mögé a mondjuk ezt a kapitány erőssorrenben már leírtam.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #115 Dátum: 13 márc 02, 20:33:55 »

Most is csak azt tudom mondani, hogy az erő nem minden. Szerintem jelenleg a legerősebb de ez kevés a képzettség, tudás és egyebek mellett.
Naplózva
MegaDavider
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #116 Dátum: 13 márc 03, 12:41:08 »

Hát igen, számára nem kell tudás, hogy győzzön. Elég erős ő két kézzel, hogy bármit megoldjon...  smirksweat
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #117 Dátum: 13 márc 03, 14:47:30 »

Sokat nem érne  egy Aizen felé iluzios ellenség ellen. Puszta erőben jó.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #118 Dátum: 13 márc 03, 15:35:09 »

Nem teljesen hatástalan az aizenfélék ellen, mivel a reitsu formálásban egész jó zaraki, nem kell mást tennie, csak annyit hogy kettős burára formázza a reitsut az egyik védi őt, a másik egy nagy gömb amit fokozatosan szűkít. Ha benne van az ellenfél akkor egy idő után megtalálja ha megtalálta akkor onnét már egyszerű.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #119 Dátum: 13 márc 03, 16:55:27 »

Krulszeme nem lenne rossz ötlet de hát tudjuk mennyire jól is érzékeli a reiatsu-t Zaraki. Egy másik taktika ami már bevált Tousen ellen hagyná magát megvágni akkor megfogná a kardját és kikapná Aizen kardját a kezébő vagy a kezével együtt vagy  eltörné a combján és volt-nincs illúzió Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins