Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 aug 14, 09:33:46 » |
|
Kiváncsi vagyok. Remélem egyszer majd beveri a fejét,és rájön nem csak ő létezik, meg Yachiru. Kis Pedofil bácsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 okt 16, 17:06:29 » |
|
Ejj mik vannak ittt. Én meg most olyan teóriával álltam elő hogy yachiru a zanpakutója testben, mint starknak lehetséges nem?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #107 Dátum: 12 okt 16, 18:00:11 » |
|
Nem túl valószínű, mert Yachirunak már Kenpachi előtt is voltak emlékei. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/114/18Itt Yachiru szépen elmagyarázza, hogy hogyan találkoztak, mikor Ken-chan átment a 79-es körzetbe. Szóval nem lehet a Zanpakutója lelke. És még ha az is lenne, még akkor sem lehetne az , mert az ő kardja teljesen máshogy néz ki, mint Kenpachinak. Ichigo és Zangetsu alapján, akkor ugyan olyannak kellene lennie a kardjuknak.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 okt 17, 19:52:58 » |
|
Zaraki anno látott valamit Yachiruban, pl hogy nem félt a vértől és a kardtól és ezért magához vette. Nem hinném hogy Yachiru lenne a zanpakutoja élő kivetülése. A kardjával kapcsoltban szerintem shikai alakban van. Nem is tudjuk honnan szerezte azt a zanpakuto-t a 80. körzetben "Zaraki"-ban Remélem egyszer részletesebben megismerjük Zaraki Kenpachi háttértörténetét és legfőképpen a kardjának nevét Re.: Na akkor jöhetnek a kardjával kapcsolatos találgatások.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 15:11:40 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #109 Dátum: 13 feb 23, 13:17:41 » |
|
kíváncsian várom hogy végül Kubo mekkora erőt is fog Zarakinak adni , ugye a shimigami erejét négy tulajdonság adja /shunpo,kidou,vívás és puszta kezes harc / és ezeknek van egy határa hogy meddig fejleszthető , Yama és Aizen kimaxolta a tudását Zarakinak gőze sincs a kidou-ről ezért én a jelenlegi erejét most Yama és Aizen alá helyezném , de az is biztos hogy most ő a legerősebb a Gotei 13 tagjai közül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #110 Dátum: 13 feb 23, 14:26:27 » |
|
Én Kyoraku-t erősebbnek tartom(legalábbis a stratégiája miatt), viszont az biztos, hogy Byakuya-t már magasan elhagyta. Byakuya + Zaraki vs Yammi harcnál Byakuya használta a Bankai-t, Zarakira nem pontosan emlékszek, de ha nem is volt rajta a szemkendő akkor is le volt korlátozva. Ilyenkor lehettek azonos szinten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #111 Dátum: 13 feb 23, 15:02:58 » |
|
Szerintem is Kyoraku a legerősebb ha használhatja a Bankait ez biztos. Csak az a baj aki használja utána könnyen meghalhat mert már mindent tudunk róla. Legyen az Gin, yama, vagy Unohana....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 13 feb 23, 20:26:40 » |
|
Van benne valami. Én mondjuk még azt bírnám ha Zaraki a kardja előhúzása nélkül ököllel zúzná össze a gyengébb Quincy-eket erre kevés az esély de hátha. Haschwald-dal szemben már elővenné a zanpakutoját majd egy vágás és volt babszem nincs babszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MegaDavider
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #113 Dátum: 13 márc 02, 15:13:57 » |
|
Egy igazi őrült karakter Zaraki. Ezen nincs mit megvitatni. Bátorsága mellet nekem az ereje tetszik. Szemkötővel lezárt erő és félkezes harcstílusa lenyűgöző. Jól kitalált karakter és helye is van a Gotei 13-ban. Személy szerint a 3. legerősebb kapitánynak sorolnám. Hogy a shikai-t vagy a bankai-t használni fogja-e, még időbe fog telni mire megtudjuk. De biztos, hogy nagy rész lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 13 márc 02, 20:25:44 » |
|
Egyetértek veled az még nem most lesz valami olyasmi betoppanásar számítok majd a semmiből mikor mennek a harcok mint Nnoitoránal vagy mint most Bachnál, de az brutál rész lesz bármit is csinál majd. Most már szerintem ő a 2. legerősebb Kyouraku után, de eddig se soroltam pl Aizen vagy Gin mögé a mondjuk ezt a kapitány erőssorrenben már leírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 13 márc 02, 20:33:55 » |
|
Most is csak azt tudom mondani, hogy az erő nem minden. Szerintem jelenleg a legerősebb de ez kevés a képzettség, tudás és egyebek mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MegaDavider
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #116 Dátum: 13 márc 03, 12:41:08 » |
|
Hát igen, számára nem kell tudás, hogy győzzön. Elég erős ő két kézzel, hogy bármit megoldjon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #117 Dátum: 13 márc 03, 14:47:30 » |
|
Sokat nem érne egy Aizen felé iluzios ellenség ellen. Puszta erőben jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 13 márc 03, 15:35:09 » |
|
Nem teljesen hatástalan az aizenfélék ellen, mivel a reitsu formálásban egész jó zaraki, nem kell mást tennie, csak annyit hogy kettős burára formázza a reitsut az egyik védi őt, a másik egy nagy gömb amit fokozatosan szűkít. Ha benne van az ellenfél akkor egy idő után megtalálja ha megtalálta akkor onnét már egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 13 márc 03, 16:55:27 » |
|
Krulszeme nem lenne rossz ötlet de hát tudjuk mennyire jól is érzékeli a reiatsu-t Zaraki. Egy másik taktika ami már bevált Tousen ellen hagyná magát megvágni akkor megfogná a kardját és kikapná Aizen kardját a kezébő vagy a kezével együtt vagy eltörné a combján és volt-nincs illúzió
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|