25 jún 08, 19:38:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 49187 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #60 Dátum: 12 jan 05, 15:57:04 »

Zaraki egy zseniális arc xD egyszerűen imádom az ilyen vadállat karakterekt *-* De azt máig nem értem, mit művelt Ichigónál o.O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #61 Dátum: 12 feb 11, 10:52:03 »

Agyaltam egy kicsit és van egy elméletem, hogy mi lehet Kenpachi Shikaija és, hogy lehet, hogy mindig Shikaiban van neki, de nincs különösebb előnye.

Szóval arra gondoltam, hogy a mangában, amikor Ichi-vel harcolt, akkor az volt a fejezet címe, hogy "A halhatatlan". Mi van ha a kardja nem engedi őt meghalni, amíg Shikaiban van ? Hülyeségnek hangzik, de Nnoitra is elég súlyosan lesebezte, de addig nem zavarta, amíg a nyakát el nem találta. Jó nyilván a hatalmas állóképessége segítette, de azért vesztett pár liter vért harc közben, de nem látszott rajta, hogy meggyengült volna.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Putir
Vendég
« Válasz #62 Dátum: 12 feb 11, 10:58:12 »

Gondolom mivel shinigami ezért nagyon nem hal meg pár liter vér veszteségtől max ha kitépik azt a lélek cuccosát.
Amúgy meg mondjuk ichinek sincs különösebb előnye shikaiba csak egy támadás.
Meg a kard olyan mint a lelke szóval gondolom annyi hogy jobban bírja a strapát ,de ki tudja lehet hogy tényleg "halhatatlan"
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #63 Dátum: 12 feb 11, 11:06:56 »

Azért a Getsuga Tenshou elég erős, viszont Ken-channak nincsen semmije.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #64 Dátum: 12 feb 11, 11:15:54 »

Azért azt sejtjük, hogy miért van a kardjuk shikai formában állandóan. A rossz szellemi erő kontroll tehet erről. Ahogy Ishin is elmondta a Grand Fishernek, hogy a kapitány szintű shinigamik felhőkarcoló méretű kardokkal rohangálnának ha nem lennének képesek azt kontrollálni.

Azon elgondolkodtatok, hogy miért van akkora szellemi ereje Kenpachinak. Az nem lehetetlen, hogy ez a kardjának a képessége? Megsokszorozza az alapszemély szellemi erejét?
Naplózva
mohito
Újonc
*

« Válasz #65 Dátum: 12 márc 29, 19:27:38 »

Hallottam bizonyos elég aggasztó híreket angol fórumokról... :(Zaraki Kenpachi meghal? :O

Konkrétumot csak annyit találtam... hogy keveset mondjak, elvileg méltó halála lesz, de akkor is... kenpachi nélkül a sorozat.... áh... mit művel az író már????
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #66 Dátum: 12 márc 29, 19:54:32 »

Bullshit az egész. A blícsben normális pozitív szereplő sosem halhat meg.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #67 Dátum: 12 márc 29, 19:59:05 »

Meghalni meghalhat csak mindig van egy Orihiménk. Viszont nem lennék meglepve ha a történet végére elég rendesen leredukálná a történetben szereplők számát. Na akkor megint kitörne a botrány csak most azok háborognának akik meg pont ezt nem akarják. Rossz dolog két csoportosulás kívánságát kielégíteni. Nem is igazán lehet.
Naplózva
mohito
Újonc
*

« Válasz #68 Dátum: 12 márc 29, 20:11:52 »

Orihime egy bizonyos szintig jó valamire, de a halottat nem hozza vissza...(lelkek miatt).
Amúgy igen, mindkettőben van valami, hogy nem halhat meg pozitív szereplő, meg abban is, hogy leredukálódnak a szereplők, de ennyire? Elég sok rajongója van zarakinak a sajátos stílusa miatt... remélem nem fog meghalni...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #69 Dátum: 12 márc 29, 20:24:29 »

Orihme már nem egy bizonyos szintig képes valamire. A legutolsó szólása szerint a halál már nem akadály számára. Ebből pedig következik, hogy annyit erősödött, hogy most már képes visszahozni valakit a halálból is. Persze ehhez ott kell lennie ahol mondjuk Zaraki meghalna. Remélem nem lesz ilyen.
Naplózva
mohito
Újonc
*

« Válasz #70 Dátum: 12 márc 29, 20:26:57 »

remélem... nem találom az angol fóumot ahol olvastam minap ezt... ha meglesz akkor linkelem... elvileg a mangásoktól van egy kiszivárogtató ember... tőle jön elég sok spoiler még a manga előtt... stb... ha ez msot bejön, akkor én befejeztem a bleach-et... már így is eléggé betett, hogy valószínüleg nem lesz anime.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #71 Dátum: 12 márc 29, 20:49:06 »

Csak azért abbahagynád, mert Zaraki meghal?  smirksweat Ettől még nem dől össze a világ. Egyébként is, Zaraki Kenpachit nem lehet olyan egyszerűen elintézni. Kubora meg egyébként sem jellemző. hogy a jó karakterekből ölne meg valakit.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #72 Dátum: 12 márc 29, 20:57:47 »

Azért a történet végéhez közeledve sokkal többet megengedhet magának. Eddig is mindig azzal vádolták, hogy nem irtotta ki eddig a fél szereplőgárdát. Most így a végéhez közeledve megteheti ezt Zarakival is. Akiben viszont biztos vagyok, hogy elesik a Yama. Biztosra veszem, hogy kiszedi a végén az öreget. Csinál számára egy brutális harcot amit majd a maradék lezár. ha rajtam múlna én simán kiütném a kapitányok és hadnagyok felét. Szépen kisorsolnám, hogy melyik legyen aztán had szóljon.
Naplózva
mohito
Újonc
*

« Válasz #73 Dátum: 12 márc 29, 21:00:18 »

Hát őszintén, zaraki a kedvencem már amikor még ellenségként megjelent is... anno... derég is volt, egyébként nagyon megy az adok kapok most angol fórumokon, a spoilerekkel kapcsolatban, mivel elméletben kenpachi hadnagya felnőtt (ki is gömbölyödött) és ő zarakival van amikor tőrbe csalják és elég sokan rávetik magukat.... és meghal.... csak ne legyenek igazak a hírek....
Egyébként, Kubo-ra mi is jellemző? Lehet, hogy még nem szedte meg magát eléggé, és csak nyújtja a történetet.... de már nagyon úgy tűnik... átfutva a fórumokat, egyre többen pártolnak el ettől az arc-tól.
Egyébként, én is, lenne akit megölnék a kapitányok és hadnagyok közül, mivel már-már feleslegesek, de zarakit nem bántanám... neki megvan az a karizmatikussága, amik olyan jó érzésű őrültséget csalnak a harcaiba... Mosolyog
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #74 Dátum: 12 márc 29, 21:02:47 »

Félre ne érts, felőlem is megölhet (szinte) mindenkit, csak azt mondtam, hogy nem ez a szokása. A Narutoban is ez az egyik dolog, amit szeretek: bárki meghalhat. Persze nagyon rosszul esik egy-egy közkedvelt szereplő halála, de pont ettől lesz nagyszerű az egész-képes igen komoly érzelmeket képes kiváltani az emberekből.  
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 21:11:59 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins