24 nov 23, 18:59:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44057 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Horyx
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #45 Dátum: 11 aug 27, 10:15:41 »

Szóljatok meg ha tévednék, de csak ha biztosra tudjátok a dolgot, de Kenpachi Yammi ellen pont hogy nem adott bele mindent! És hogy röpködtek a kendok? Én nem így emlékszem! Neeem Neeem Neeem Neeem Én is az mellett vagyok, hogy Kenpachi még sok meglepetést tartogathat shikai nélkül is de azért reménykedem, hogy sikerül előhívnia a kardját másnem azért, mert egy nagyon nagy poénforrás lehet a dologból! Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #46 Dátum: 11 aug 27, 11:39:21 »

Nekem úgy rémlett hogy kendók voltak azok, de visszaolvastam és tényleg nem látszódik hogy tutira azok lennének, egyszerűen Yammi sok hulló testrésze miatt feltételez(t)em hogy kendót használt. De gondolj bele, hogy ichigo hollow+bankai formában nyomott előtte egy getsugát, és alig sértette meg a bőrét...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #47 Dátum: 11 aug 27, 12:20:45 »

De akkor azt is láthattad, hogy valami nem stimmelt Ichigonál a maszkkal. Valahogy nekem úgy tűnt, hogy fizikailag ki volt merülve és ez miatt nemvolt képes megtartani/használni rendesen az új maszkját. Kicsit olyan érzésem volt annál a harcnál mint amikor összecsapott Byakuyával és ahogy Byakuya is mondta "csikorognak a csontjai".  Kenpachiék pedig láthatóan frissen, a gyógyításuk után vetették bele magukat ebbe a vagdaljuk össze Yammyt című jelenetbe. Mindenesetre Kenpachi legnagyobb gyengéjét én a Kido használat és a kardja nem ismerésében látom.

Amúgy a poén kedvéért kívánom, hogy ismerje meg a kardját és csak azért is kido alapú legyen. A legrosszabb az, hogy szerintem az is lesz ha megismerjük. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 12:26:42 írta rini67 » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #48 Dátum: 11 aug 27, 13:50:47 »

Ha Zaraki-n alapból nem lenne szemkendő akkor mindig olyan nagy reiatsuja lenne?
Szerintem az a bábúval
Valaki írta hogy csak Yachiru és Kenpachi formázta meg eddig a lélekenergiáját , de Ichigo is megtette mikor Zaraki-val harcolt.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Putir
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 11 aug 27, 15:31:13 »

aha szerintem ha nincs rajta akkor mindig akkora lenne
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #50 Dátum: 11 aug 27, 18:22:01 »

"Valahogy nekem úgy tűnt, hogy fizikailag ki volt merülve és ez miatt nemvolt képes megtartani/használni rendesen az új maszkját."
Az tuti hogy nem éppen frissen érkezett meg, és a maszkja is megváltozott, de nem hinném hogy az a getsuga gyenge lett volna, csak a hollow formájából akkor csak 1 csapásra futotta...ezvan Nevet
Zaraki pedig nem hiszem hogy képes lett volna kendó nélkül így átvágdosni a 0. espada hierroját, ahhoz azért kell erő...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #51 Dátum: 11 aug 27, 18:37:04 »

Yamminak nem is volt olyan kemény hieroja mint Noitorának. Tehát könnyebben átvágható volt Kenpachi által. Yammi támadóereje nőhetett meg nagyon és a védekező képessége kevésbé. Nem beszélve a méreteiről ami által baromira lelassult és így könnyedén darabolhatóvá vált a nagy ellenállása ellenére is.

Én különben nem gondolom, hogy mindig az lenne a teljes ereje amit akkor mutat amikor leveszi a szemkötőjét. Legalábbis az eddig látottak nem ezt mutatják. Szemkötő nélkül biztos sokkal erősebb de amikor leveszi akkor egy ideig jelentősen erősebbnek néz ki és utána kicsit visszaesik az ereje. Viszont abban a rövid időben iszonyatos erőt ad ki. Tehát a pecsét összegyűjti azt a szellemi erőt ami felhalmozódik és egyszerre ereszti szabadon.  Nekem legalábbis ez jön le az eddig látottakból ezzel kapcsolatban.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #52 Dátum: 11 aug 27, 18:54:19 »

Azt nem tudjuk hogy mennyivel volt erősebb Noitra hierroja Yammiénál, de ichigo full erejű támadása nem volt képes komolyabb sebet okozni... nah mindegy, de ez így egy kicsit gáz lenne Yammi szempontjából, hogy ilyen könnyen feldarabolható Nevet
Az a szemkötő pedig nem összegyűjti a reiatsut, hanem csak elnyeli, elfogyasztja, Zaraki szerintem csak látszólagosan tűnik egy kis időre jóval erősebbnek, mert az ellenfelét meglepi ez a hirtelen erőváltozás...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #53 Dátum: 11 aug 27, 19:21:18 »

Szerintem ez így pontatlan mert az a szörny elszívja azt a szellemi energiát ami az pecsét használata és a pecsét nélküli állapota között van. Röviden felhalmozódik egy csomó szellemi energia a pecsétben és amikor leveszi ezt a pecsétet akkor az egészet visszakapja Kenpachi amit felhasználhat. Legalábbis ezt írja a manga.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/113/7
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #54 Dátum: 11 aug 27, 19:36:28 »

De ebből a fejezetből nekem meg az jön le, hogy az a pecsét elnyeli Kenpachi lélekenergiájának egy részét, a és amint leszedi az az erő amit eddig elnyomott az újra használhatóvá válik számára:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/309/4
Szerintem nem kapja vissza, amit elnyelt odáig elnyelt, csak már nem fogja vissza őt.

Ha jól emlékszem, akkor Kenpachi szemkötővel harcolt Yammi ellen. Vagyis nem is használta a teljes erejét.
Ja és igazad van Uchiha Tamás, Ichigo is formázta a lélekenergiáját, abban a harcban. Mosolyog Így már 3-an vannak.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #55 Dátum: 11 aug 28, 09:08:48 »

Nekem is annyi jött le, hogy az a szemkötő csak elnyeli, de nem ad vissza semmit... passz, sajna angolul nem értek, de mintha másik mangadordítás során csak annyit olvastam volna hogy szimplán elnyeli, és amint leveszi akkor tud teljes reiatsuval harcolni...
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #56 Dátum: 11 szep 03, 21:08:03 »

Kb. egy hete kezdtem el nézni az anime-t, azelőtt azt se tutam eszik-e vagy isszák a Bleach-et de Zaraki amint megjelent a kedvenc karakterem lett!Ő a legnagyobb. bow
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #57 Dátum: 11 dec 24, 16:01:33 »

A zanpakutou  kempachinak is a lelkének tulajdonságait meg a személyiségét venné fel, szóval nemhinném h kidou alapú lenne, de azt sem h ha abba a bábuba belevágná 1ből tanulhatna. A kardjának is hozzá hasonló személyisége lenne szóval lehet h egy jót harcolnának xD  de szerintem előbb kell shikait aztán a bábuval a bankait mer különben a kard nem foglalkozik a viselőjével. Amúgy is kemőpachi belevágna abba a bábuba a bábu darabokra szakadna ken chan olyan kemény Mosolyog)) Neem amúgy komolyra fordítva ha megis hallja 1szer a kardja nevét és foglalkozik is vele azt nem a bábúval fogja tenni neki max shikaia lessz mivel a bankaira bábu nélkül 10 éveket kell tanulni. A banka a shikai hoz képest ad 5 10x erőt am azt jelenti h most semi akk shikaira lesz kb +5 az már azt jelenti h 5 ször erősebb mint noitra és arra még 10 szeres a banka akkor 50 szer olyan erős mint noitra az már túlságosan is erős az kizárt dolog Mosolyog)) + még akk kidou + ő szerintem villámlépést se nagyon szokott használni áhh kizárt Mosolyog ő az aki innen még a legtöbbet fejlődhetne de ez így már túl sok max shikaia lesz.

Yami 1 nagy noob volt túlbecsülték az erejét ennyi, noitrával kempachi sokkal jobban elszórakozott yami ellen is inkább byakuyával versengett ha mindketten komolyan vették volna 1 perc alatt lenyomták volna.

Ken chan szemkötője legalábbis az animében azt mondták h "zabálja" xD kempachi erejét xD szóval szerintem vmi olyasmi gyakorlatban h 2 kg almából mindíg csak 1 kerül a piacra mer az ilyen renji féle gazfickók mint amilyen ő volt gyereknek xD ellopkodják és amikor leveszi a szemkötőt akkor meg mind a 2 kg kikerül a piacra de szerintem ez így akk nem halmozódik fel az amit az elnyel az nincs többé hanem csak onnantól nem nyeli el. 
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #58 Dátum: 11 dec 24, 17:59:16 »

Ha kenpachinak van shikai , vagyis lesz, akkor szeritem a bekapott sérülések mértékében fog erősödni,de lehet hogy emiatt tud olyan kemény elllenfeleket leverni mikor 100 sebből vérzik csak nem tudja .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #59 Dátum: 11 dec 25, 07:59:32 »

A zanpakutou  kempachinak is a lelkének tulajdonságait meg a személyiségét venné fel, szóval nemhinném h kidou alapú lenne
Hisagi is panaszkodik, hogy a kardja nem illik hozzá, Kenpachinak is simán lehet kidou alapú vasa.
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins