24 nov 27, 17:49:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44193 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #75 Dátum: 12 márc 29, 21:10:59 »

Hát akkor az se a közeljövőben lesz, hisz Yachiru már 100 év fölött jár és még mindig gyerek. Amire felnő az még minimum 50 de inkább 100 év. Szóval ennek elég kamu szaga van, főleg úgy, hogy a főszerelő csapat nagyrésze normálisan öregszik. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #76 Dátum: 12 márc 29, 21:12:21 »

A halál mint érzelmeket kiváltó ok. Való igaz, csak azért van egy kis baj is vele. Az, hogy nem a halálról akarnak mesélni a mangakák. Ők is úgy gondolják, hogy a szeretet, barátság, kiállni egymásért, segíteni a másiknak, egyedül kevésbé megy irányt tartják fontosnak belesulykolni az olvasok agyába. Ezek az alapirányok és nem azzal traumát kiváltani, hogy haljon meg valaki olyan mint Kenpachi vagy bármelyik fontos szereplő.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #77 Dátum: 12 márc 29, 21:17:51 »

Nem teljesen értek egyet veled. Nálam Naruto "megmentek a barátaimat és mindenkit" és Ichigo "erősebbé akarok válni, hogy megvédjem a barátaimat" típusú mondatok már szinte hányingert okoznak. Az elején még okés volt, de aztán kezdett unalmassá válni.  Egyszerűen túl sokszor hangoztatják ezeket el.
Az önfeláldozás meg szerintem is egy szép dolog, főleg amikor Gaara a Deidara elleni harcban megmentette a falut, vagy amikor Tsu a saját élete kockáztatásával próbált megóvni mindenkit.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #78 Dátum: 12 márc 29, 21:25:51 »

Ennek én sem mondtam ellent, csak azt írtam amit olvastam és értelmeztem az eddigiekből. És hiába mondod rájuk, hogy unalmasak ezek a beszólások. (mellesleg nekem is) Mégis mindig megkapod a mangakától valamilyen formában, szépen adagolva és csomagolva. Nevet Láthatod az OP, Belzebub, Naruto, Fairy Tail, Bleach, KHR, HxH és még sorolhatnám a mangák tömkelegét. Még olyan típusoknál is megjelenik némelyik verziója ahol semmi keresnivalója.

Ha mégis bekövetkezik Kenpachi halála, de bármelyik kapitány vagy hadnagy halála is, akkor az biztos, hogy olyan is lesz amit érdemes megnézni. Azok a részek vagy rész nagyon epikus lesz a maga nemében.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 23:29:16 írta rini67 » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #79 Dátum: 12 márc 30, 20:18:23 »

Én Kenpachiról pont nem tudom elképzelni, hogy meghal... a 'feláldozom az életem valakiért séma egyáltalán nem passzol hozzá (max. ha Yachiruról van szó), de igazából nem tudok olyan emberszabásút elképzelni, aki meg tudja ölni.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #80 Dátum: 12 márc 30, 20:36:17 »

Kenpachi biztos nem fog meghalni. Kubo tudja hogy nem ölheti meg, túl népszerű ahhoz. Oda megengedhet magának ilyen luxust, hogy egy Ace szintű karaktert megölessen (úgyis van 50 másik szerethető figurája), de a Bleach sajnos jóval kevesebb ilyen karakterrel rendelkezik. Kubo nem lehet olyan hülye, hogy ezt a keveset is kivégezze, erre eddig is figyelt. Gin-t elég kevesen bírták, Sasakibét szerintem senki, és az Espadák között is csak Ulqiorra volt olyan, akit relatív sokan kedveltek. A másik közkedvelt karakter életben is maradt, és ez így van jól. Meg amúgy is, Kenpachi túl vagány ahhoz hogy meghaljon. Szerintem nem is tud olyat, aki majdnem annyi vért veszít mint Hinamori, és még életben van, az úgy is marad. ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #81 Dátum: 12 márc 30, 20:44:22 »

Hát igen. Ha valaki meghal, akkorr az már legyen drámai, főleg ha egy nagyon kedvelt karakter. Kempachi meg ha úgy halna meg, h belemegy egy harcba, amit ő annyira szeret xDD , és a végén kikap, akkor az szégyen lenne a karakter számára.
Ő meg másért nem nagyon harcol, csak a harcért. És ez mindent elmond. ikszdé

És igen lásd Ace-t aki szépen feláldozta magát luffyért. Az egy szép halál volt. De ha kempachi fogná, és az gyakorlatilag az egyetlenben amiben jó kikapna, ami nem a tájékozódás, akkor az elszomorítólenne Mosolyog
Egy csomó más karakter van, aki vagy másérd, vagy csak sol sosityért feláldozná magát, de kempachi általában ezeket a dolgokat le se sz.rja xD Yachiru  meg ritkán keveredik harcba, főleg, hogy ő tiszteli kempachi harcait annyira, hogy e avatkozzzon közbe.
Bár az nagy húzás lenne, hogy ha kubo találna olyan körülményt, ahol pont kempachi lenne az, aki feláldoza magát xDD
Úgyis ez az utolsó arc elvileg, ha a végén történik, akkor már mind1, mert olyan nagyot úgyse esik az emerek érdeklődése, a végére csak kiváncsiak. Ha meg mégis akk az a pár fejezet bevétele már kit érdekel xDDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #82 Dátum: 12 márc 30, 20:51:38 »

Reméljük ez így is lesz, csak van itt egy probléma. Ez pedig az, hogy neki nincs bankaia ezért ő ellene más megoldást kell használni. Ez pedig két dolog lehet. Meglepni és csapdába ejteni vagy komoly túlerővel támadni rá. Márpedig mint kapitány biztos fő célpontként szerepel, méghozzá nagyon is előkelő helyen szerepelhet ebben a listában, mivel ő a bankai nélkül is nagyon erős. Rá hasonló támadás várhat mint amilyennel Ichigot is támadni akarják az ellenség főnöke szerint hiszen nem tudják a bankaiát megsemmisíteni. Ráküldenek egy halom hollowot majd szépen hátulról levadásszák. Ilyen történhetett Harribellel is. A srác is valami ilyennel indította a kérdését, hogy csapdába csalják Kenpachit.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 20:52:50 írta rini67 » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #83 Dátum: 12 márc 30, 21:17:48 »

Kempachit nehéz csapdába csalni, mert ha az ember nem egy Chuck Norris, akkor meg sem tudja karcolni őt. Szóval a piszkos ttrükkök nem nagyon játszanak.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #84 Dátum: 12 márc 30, 21:27:45 »

Nem a fenét nem. Elé áll egy kemény csávó és kihívja egy jó kis harcra. Képtelen ellentmondani egy ilyen ajánlatnak. még azt sem veszi figyelembe, hogy mi történik körülötte egy jó csatáért.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #85 Dátum: 12 márc 30, 21:50:36 »

Igen ez így van. De ebbe most hol a piszkos trükk? xD Épp ez az, h csak az ellenségére figyel, néhány hollowal nem nagyon zavartatná magát. Az lehet, h míg akire ő figyel addig 1 másik ugyancsak elég erős csávó hátulról megöli 1 ütéssel. Ha 1 ütéssel nem sikerül akkor kempachi már rá is számít és őt is levágja. xD És kempachit azért lehet ütni vágni ő bírja a strapát.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #86 Dátum: 12 márc 30, 22:18:37 »

Mondjuk ott, hogy ahova kimegy harcolni ott nem 1 fazon várja hanem x számú ellenfél. de az sem elképzelhetetlen, hogy akár az ágyában is elkaphatják a teleportáció miatt. Másrészt azért ő sem egy halhatatlan. Emlékezzünk az Ichigo általi összevagdalásra. Azért azok elég erősek lehettek akik Harribelt is elkapták, tehát nem éppen kezdők. Márpedig Harribel nem Nnoitora szint. Tehát lehetnek ott nagyon is erős karakterek akik képesek lehetnek ilyen dolgokra.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #87 Dátum: 12 márc 30, 22:23:58 »

Hát igen, ezigaz. Bár van kempachin kívül még pár kapitány xD Még akkor is, ha őket a bankai lopás/olvasztás miatt könnyebben meglehet fogni, gondolom akkor sem mindenkit empachira fognak küldeni xDDDDDDDDD Bár neki nem lenne ellenvetése xD. Viszont kempachi is erősödhetett ezalatt a 17 hónap alatt. Nem tudni még az erőviszonyokat.
De nnek már nincs sok értelme, szóval hagyjuk xDDD Kempachi nem fog meghalni, mert ő 1 jófej csávó, és kész.  ikszdé ikszdé ikszdé
Ha meg mégis, majd kiderül. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 22:30:49 írta drszabi » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #88 Dátum: 12 márc 30, 23:01:04 »

Hát, ha valakit, Ken-chan nem fogják az ágyában elkapni xD
1) Most komolyan, milyen halál lenne már az? Elveben persze lehetséges, de gondoljunk már bele... 2 képkocka, és puff, neki is rakhatják a máglyát, mit Sasakibének.
2) A badasseknek megvan az a 8. alvásérzékük, hogy a szomszédos diszkózenére nem ébrednek föl, de kardkihúzás hangjára 0,003 mp alatt teljes fegyverzetbe ugranak.
3) A reitsuja (ha éberen nem tudja elnyomni, alvás közben miért tudná?) egy pillanatra csak megtorpantja a nácikat.
4) Lehet, ha alszik, a körülötte lévő energiája észlelés színe-szerűen működik, és megérzi az értó szándékot, lásd 2-es pont.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #89 Dátum: 12 márc 30, 23:34:41 »

Ne vedd szó szerint amit írtunk. Az csak egy példa volt, hogy így is meglehet tenni. A lényeg inkább Kenpachi esetében a csapda lehetősége. Például eltüntetnek egy csomó lelket mire kiküldik Kenpachit kivizsgálni a dolgot. Amúgy mindegy melyik parancsnokról van szó, de tételezzük fel, hogy Kenpachiról van szó. Az eltüntetők pedig szépen felállítanak egy csapdát az arra járkáló vagy kivizsgáló shinigamiknak. Megtámadják kismilliónyi taggal aztán leverik.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins