Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11475 Dátum: 12 márc 08, 23:13:57 » |
|
A tápegység nálunk is mindig behal. Épp pár hete öltem meg én is a gépünket. (Pontosabban nálam végezte ki magát a táp.) Az sajnos benne van a pakliban. Annyit javaslok hogy vegyetek nagyobb tápot, mert bizonyára nem bírja azt ami rá van dugva. Mert nálunk mindig ez van illetve^^" hát ami most halt meg táp az ilyen leselejtezett gépből volt ... szóval már egy csomót mehetett és kampec volt. Most is haldoklik a nagygépünk. A poén hogy csak 3 napos kábé...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:15:51 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11476 Dátum: 12 márc 08, 23:22:15 » |
|
Én gépemmel semmi gond *lekopog*, csak mindig teleteszem mindkét meghajtót. Utálok DVD-t írni, úgyhogy mindig elnapolom... Pont ezért gyűlik össze rengeteg adat, és ilyen 60-70 gigákat kell egyszerre kiírnom. Meg egyszer volt melegedési baja, de csak mert előtte nem volt tisztítva. Miután kipucolták, már minden oké. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11477 Dátum: 12 márc 08, 23:24:44 » |
|
Hát igen az enyémnek is vannak melegedési problémái Néha már kinyomja magát olyankor megy hűtőpadra. Most már ezért ÉN nem fizetek, úgyis nemsokára új gép^^ Majd anyáék megcsinálják És igen. Még jó hogy van 1 TB-s merevlemezem. ^^ Van mire átcuccolni a százgigáim ami torrentből mmindig összejön ha használom a gépet. ^^" Ha DVD-znék a gatyám rámenne. Mikor van hogy egy hétvége alatt 70 giga lejön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:25:30 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11478 Dátum: 12 márc 09, 00:36:16 » |
|
Ma megtanultam, hogy néha tök jó dolog tud lenni ez a gondolkodás dolog! Beszélgettem buliban egy csajjal és odajött egy mondanom sem kell milyen bőrszínű kb. 100 kilós kopasz állat, meg a haverjai. Az a tipikus maffia stlye. Elkezdték a csajnak mondani, hogy hagyjon engem, mert nem vagyok elég jó, meg ilyen hülyeségek. Én megütögettem a feje tetejét a csávónak, mint valami fogyatékos gyereknek és mondtam, hogy: Jól van. Ügyes gyermek vagy. Akkor vettem azt is észre, hogy a haverja milyen kigyúrt állat, meg egyre többen lettek. Jól kezeltem a szitut amikor utána odajöttek, de azután már jobbnak láttam eljönni. (De abban a pillanatban a sötétebb bőrű barátunk is úgy lefagyott mint a windows. ) A csaj röhögött, a barátai előtt leoltottam, ami őket is minősíti. Ezek után nyilván nem örülnek. Pedig tudom, hogy pont nekik számít a büszkeségük mindennél jobban, szal legközelebb nem csinálok ilyen hülyeséget. Im ígyen éltetem a gondolkodás művészetét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 00:40:10 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11479 Dátum: 12 márc 09, 08:09:54 » |
|
Flexee tudom hogy nem szereted a piát, de ezt neked ajánlom: KÉP Höhö ezt lehet majd meg is kostolom ha már leszek 18
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11480 Dátum: 12 márc 09, 10:03:45 » |
|
na, hogy miért feküdj le időben, ha hétkor kell kelned.... Alig tudtam felkelni Kifúrták a fogamat aztán most meg itthon döglök Mizújs?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11481 Dátum: 12 márc 09, 13:44:21 » |
|
Majd nekem is passzolhatsz abból a szarvasos piából. Hú, nekem is Asus-om van, előtte egy Dell-em volt csak felmondta a szolgálatot.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11482 Dátum: 12 márc 09, 14:17:23 » |
|
Én is kérek Nekem meg ez az első laptopom előtte asztali gépem volt (most még nincs asztalim de lesz! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11483 Dátum: 12 márc 09, 16:41:27 » |
|
jesszus de hülye vagyok...leállok vitázni egy csapat ovislelkűvel nekik még a 8 általánosuk sincs meg, én meg odamegyek annyi mellettem szól, hogy egy barátomat védtem, mostmeg ott röhögünk neten 5 perc alatt leamortizálódtam :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11484 Dátum: 12 márc 09, 16:43:14 » |
|
van ilyen, velem is hogy hiába ovislelkűek de nem bírom megállni. ÁLtalában sosem szeretem ha nem az enyém az utolsó szó rossz tulajdonság tudom de ez van ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11485 Dátum: 12 márc 09, 16:46:44 » |
|
le kellett lépjek, mielőtt felforrt volna bennem a rossz vér... Don't mess with me I'll shoot you down ~ ugye Sabaku san Elkezdik nekem, hogy 0 az iq-m mert Naruto fan vagyok mondom nem véletlenül vagyok az ország egyik legjobb középsulijában.. aztán megkérdeztem a barátomtól, hogy ők mennyit írtak anno... elkezdni, hogy xy 28at, xx 40et és asd 37et -összesen- szerintem én az övékből még mindig többet tudtam volna összehozni előkészítővel együtt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11486 Dátum: 12 márc 09, 16:48:26 » |
|
Szerintem irigyek rád ^^ . Most nem vágom, hogy miért kell lenézni valakit csak mert Naruto fan... primitívség netovábbja és ők is tudják, hogy sokkal jobb vagy náluk ezért pont ebbe kötöttek bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11487 Dátum: 12 márc 09, 16:51:27 » |
|
most olvasgatom mit írnak rólam, már r_banc vagyok és most futok épp a tescóba naruto babákért meg írják, hogy megijedtem azért megyek el. van egy kényszerem hogy beírjak, de nincs kedvem, mert a végén egy szinten leszek velük, ami lényeges visszaesés lenne részemről. de én híró vagyok, ilyenekre nincs időm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11488 Dátum: 12 márc 09, 16:52:57 » |
|
Hm... szerintem vicces. Én egyszer amikor barátnőnkkel ránkszáltak az osztálytársaink az oldalunk csetjén akkor úgy támadtam vissza, hogy egyszerűen csak nevettem. Brámit írtak " " volt a válasz. Egy hét alatt síri csend lett a cseten eltűnt mindenki. A legjobb taktikám volt, így nem mondták, hogy gyáva vagyok, mert rendesen válaszoltam, de éreztettem velük, hogy mennyire gyerekesek. Beégtek. Sajnos vannak ilyen emberek egyetemen is... sajnos nemrég vesztettem el egy barátot kábé emiatt mert ennyire gyerekes volt. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 16:55:11 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11489 Dátum: 12 márc 09, 16:55:46 » |
|
tűrni erény, ez emel minket még magasabb szintre húha 6 perce leálltak a r_bancozással X"D lehet elfáradtak, vagy megunták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|