Animecrazy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11460 Dátum: 12 márc 08, 20:31:02 » |
|
A biosz könnyű, jövőre megyek faktra És tök jó nekem nincs lyukas fogam Nem tudtok valamit a Kämpfer, a HOTD és az Elfen Lied 2. évadjáról? Már annyira nem bírom ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11461 Dátum: 12 márc 08, 20:39:59 » |
|
Ez is goblin, ha nem tűnt volna fel. Amúgy van egy tök jó harcos goblingirl, de túl kevés ruha van rajta, illetve még épphogy mindent takar, amit kell, de szerintem túl kirívónak találná egy-két moderátor, szóóval talán nem teszem ki.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #11462 Dátum: 12 márc 08, 20:42:54 » |
|
Nem látszik goblinnak. Olyan mint egy kékhajú átlag máguscsajszi. De legalább gyakorlod a varázslást. Vigasztalásként meghallgatom a goblin girl számot.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11463 Dátum: 12 márc 08, 20:46:41 » |
|
De ott kilóg a füle a sapka alól. Látod? Csak most bőrszínű a bőrszínem. Nem lehetek mindig zöld, látod az is a sok spenóttól van. Goblin girl szám, az de jó. Témagyilkos vagyok. Már hanyadszorra.. Hát ezkész. Na mindegy. Sokat kell tanulni bioszra és még mindig itt vagyok. Függő vagyok. És nem szeretem a bioszt, nagyon bonyolult, bezzeg tavaly mennyire imádtam az állatos-növényes részt, de ez uncsi.. vagyis nem uncsi, csak nem értem. xD Nekem kb. 4 hónapja csinálták a fogam, oldalt fúrta, tömte, rá 1 hónapra kiesett a tömés a jobboldaliból, szóval visszamentünk, de már nagyon jó mindkét oldalon. Amúgy van olyan osztálytársam, akinek még van egy csomó tejfoga. De azt hogy? Nekem 5.-ben esett ki az utolsó asszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 21:22:39 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11464 Dátum: 12 márc 08, 21:59:37 » |
|
Nem vagy témagyilkos, csak nekem közben zajlik a családi élet. A gép amit vettünk jó drágán és pár napja lett kész, haldoklik. Olyan demotiváló szerintem főleg hogy nem volt olcsó. De engem nem nagyon izgat nemsoká nekem úgyis új laptopom lesz ^^ (nem mintha most nem lenne laptopom ) . Biosz nekem sem volt a kedvencem ^^ . Közben kaptam anyától egy hatalmas csomag csokiskekszet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 22:08:53 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11465 Dátum: 12 márc 08, 22:28:01 » |
|
Milyen laptopod lesz? (: Csokiskeksz.. Rég láttam csokit, egy pár hónapja nagyon sokat ettem és elhatároztam, hogy most megválok a kedvenc harapnivalómtól. Eleinte nehezen, de mostmár tök jól meg vagyok nélküle. Persze, a nőnapi csokit azt muszáj lesz megenni. De utána megint gyümi.^^ Amúúgy idén először ettem az első eperszállítmányból. Egyiptomi volt. És finom :'3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11466 Dátum: 12 márc 08, 22:31:39 » |
|
Milyen ember (illetve goblin) vagy te? Önként lemondani a csokiról. Egyiptomi eper.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11467 Dátum: 12 márc 08, 22:32:04 » |
|
Amit kinéztem magamnak az egy HP duplamagos laptop. szerintem egész jó. Április környékén veszem meg, majd még körbenézek, hátha valami lesz még mondjuk akcióban ^^" Pluszban itthonra már épül nekem egy asztali gép. Nem nagy szám de amit játszom szerintem el fog rajta futni. Nem tudnék lemondani a csokiról O_O" élek halok érte
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 22:34:42 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11468 Dátum: 12 márc 08, 22:34:16 » |
|
Muszáj volt lemondani róla, ha nem akarok sonkagoblinból szalonnagoblin lenni. De tény, hogy nem könnyű elhatározás volt. Azóta is csodálkozok magamon. ._." Vegyél te is egyiptomi epret, nagyon finom. HP-k azok jók szoktak lenni tudtommal.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11469 Dátum: 12 márc 08, 22:35:39 » |
|
Igen meg nem annyira drága. 110ezer forint Remélem nem fogok vele úgy járni mint a nagygéppel jártunk. Kicsit felbosszantana ha a második hetét már szervízben töltené.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11470 Dátum: 12 márc 08, 22:40:06 » |
|
Nekem is duplamagos HP-m van (kb 200 ezerért ). ^^ Attól nem kell róla lemondani. Csak nem az agyoncukrozott 30%-osakat kell enni. Itt nincs eper.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11471 Dátum: 12 márc 08, 22:52:53 » |
|
Nekem egy 3 éves Emachines e620am van. Szegénykém már eléggé csak döcög... De ha megvettem a lapit sem állok le, kell egy monitor a most hát nem új de épülő asztali gépemhez. meg egy billentyűzet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 22:56:09 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #11472 Dátum: 12 márc 08, 22:58:52 » |
|
Háhá! Sziasztok! Sietősen írok, mivel büntiben vagyok, egy József Attila vers miatt. (nem tanultam meg) Na jó... töriből is majdnem egyest kaptam... dee... 5-ös lett a német dolgozatom! (szép vigasz...) Csokis keksz? Adsz belőle? *.* Én egy doboz macskanyelvet kaptam. A csoki is finom, meg a csomagolás is cuki. >.< Nagy hiba, de én nem szoktam gyümölcsöt enni. Egyáltalán nem. Mondjuk... na jó, ha megérik a málna, a szilva, a barack, a szeder, meg az alma, akkor azt. Meg bodza szörp! *.* De az még messze van. Nekem ASUS laptopom van, ez is kb 150ezer lehetett. Nagyon jól működik, csak az a baj, hogy "olcsó" Win7 van rá telepítve, azaz elméletileg nagyobb az esély a rendszerhibák kialakulására. (meg is mutatkozik abban, hogy alvó állapotból visszatérve lefagy) A kedvenc virágom pedig az: ibolya, a tulipán, a százszorszép, a pitypang meg a hajnalka, meg a nefelejts, meg az aranyeső, meg a bodza! Amúgy minden virágot szeretek ami színes, ha meg az illata is jó, az csak plusz pont.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:00:45 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11473 Dátum: 12 márc 08, 23:01:45 » |
|
Szia! Uhh bünti? :S az nem jó *ad neki bőven belőle* Asus?*.* jaj az egyik kedvenc számítógépes márkám nagyon jó gépeket csinál. Csak ahol néztem csak netbook volt. Windows egy rakat ürülék, de mit tegyek ha a játékok erre vannak írva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11474 Dátum: 12 márc 08, 23:06:32 » |
|
Rossz nézni, ahogy ilyen jó gépekről/lapotokról van szó. Én mindig kinyírom vagy az egész gépet, vagy annak egy olyan alkatrészét, hogy míg nem szerzünk a helyére másikat, addig kampec. Általában ez a tápegység... Sajnos elég gagyi ez a gép, én meg annyi mindenre használnám, hogy járatom a procit folyton, ami végül szépen elfárad és az örök számítástechnikai mezőkre távozik. Egy jobb gép vagy laptop elkelne, talán azt nem nyírnám ki folyton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|