24 nov 16, 03:25:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 764 765 [766] 767 768 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353616 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11475 Dátum: 12 márc 08, 23:13:57 »

A tápegység nálunk is mindig behal. Épp pár hete öltem meg én is a gépünket. (Pontosabban nálam végezte ki magát a táp.) Az sajnos benne van a pakliban. Annyit javaslok hogy vegyetek nagyobb tápot, mert bizonyára nem bírja azt ami rá van dugva. Mosolyog Mert nálunk mindig ez van illetve^^" hát ami most halt meg táp az ilyen leselejtezett gépből volt ... szóval már egy csomót mehetett és kampec volt. ikszdé
Most is haldoklik a nagygépünk. A poén hogy csak 3 napos kábé... Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:15:51 írta Lilus » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11476 Dátum: 12 márc 08, 23:22:15 »

Én gépemmel semmi gond *lekopog*, csak mindig teleteszem mindkét meghajtót. smirksweat Utálok DVD-t írni, úgyhogy mindig elnapolom... Pont ezért gyűlik össze rengeteg adat, és ilyen 60-70 gigákat kell egyszerre kiírnom. >.<# Meg egyszer volt melegedési baja, de csak mert előtte nem volt tisztítva. Miután kipucolták, már minden oké. ^^
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11477 Dátum: 12 márc 08, 23:24:44 »

Hát igen az enyémnek is vannak melegedési problémái :/ Néha már kinyomja magát olyankor megy hűtőpadra. Most már ezért ÉN nem fizetek, úgyis nemsokára új gép^^ Majd anyáék megcsinálják Nevet
És igen. Még jó hogy van 1 TB-s merevlemezem. ^^ Van mire átcuccolni a százgigáim ami torrentből mmindig összejön ha használom a gépet. ^^"  Ha DVD-znék a gatyám rámenne. Mikor van hogy egy hétvége alatt 70 giga lejön. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:25:30 írta Lilus » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #11478 Dátum: 12 márc 09, 00:36:16 »

Ma megtanultam, hogy néha tök jó dolog tud lenni ez a gondolkodás dolog!

Beszélgettem buliban egy csajjal és odajött egy mondanom sem kell milyen bőrszínű kb. 100 kilós kopasz állat, meg a haverjai. Az a tipikus maffia stlye. Elkezdték a csajnak mondani, hogy hagyjon engem, mert nem vagyok elég jó, meg ilyen hülyeségek. Én megütögettem a feje tetejét a csávónak, mint valami fogyatékos gyereknek és mondtam, hogy: Jól van. Ügyes  gyermek vagy.

Akkor vettem azt is észre, hogy a haverja milyen kigyúrt állat, meg egyre többen lettek. Jól kezeltem a szitut amikor utána odajöttek, de azután már jobbnak láttam eljönni. (De abban a pillanatban a sötétebb bőrű barátunk is úgy lefagyott mint a windows. Nevet)

A csaj röhögött, a barátai előtt leoltottam, ami őket is minősíti. Ezek után nyilván nem örülnek. Pedig tudom, hogy pont nekik számít a büszkeségük mindennél jobban, szal legközelebb nem csinálok ilyen hülyeséget. Im ígyen éltetem a gondolkodás művészetét.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 00:40:10 írta Gdat88 » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11479 Dátum: 12 márc 09, 08:09:54 »

Flexee tudom hogy nem szereted a piát, de ezt neked ajánlom: KÉP

Höhö ezt lehet majd meg is kostolom ikszdé ha már leszek 18 ööööö
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11480 Dátum: 12 márc 09, 10:03:45 »

na, hogy miért feküdj le időben, ha hétkor kell kelned.... Alig tudtam felkelni Nevet
Kifúrták a fogamat Nevet aztán most meg itthon döglök ikszdé Mizújs? Mosolyog
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11481 Dátum: 12 márc 09, 13:44:21 »

Majd nekem is passzolhatsz abból a szarvasos piából. Nevet

Hú, nekem is Asus-om van, előtte egy Dell-em volt csak felmondta a szolgálatot. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11482 Dátum: 12 márc 09, 14:17:23 »

Én is kérek Nevet

Nekem meg ez az első laptopom Nyelvesít előtte asztali gépem volt Nyelvesít Nevet (most még nincs asztalim de lesz!  Nevet )
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #11483 Dátum: 12 márc 09, 16:41:27 »

jesszus de hülye vagyok...leállok vitázni egy csapat ovislelkűvel ikszdé

nekik még a 8 általánosuk sincs meg, én meg odamegyek ikszdé annyi mellettem szól, hogy egy barátomat védtem, mostmeg ott röhögünk neten ikszdé 5 perc alatt leamortizálódtam :DD
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11484 Dátum: 12 márc 09, 16:43:14 »

Nevet van ilyen, velem is hogy hiába ovislelkűek de nem bírom megállni. ÁLtalában sosem szeretem ha nem az enyém az utolsó szó  Ördögi rossz tulajdonság tudom de ez van ^^.

Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #11485 Dátum: 12 márc 09, 16:46:44 »

le kellett lépjek, mielőtt felforrt volna bennem a rossz vér... Don't mess with me I'll shoot you down ~ ugye Sabaku san Nevet

Elkezdik nekem, hogy 0 az iq-m mert Naruto fan vagyok Nevet

mondom nem véletlenül vagyok az ország egyik legjobb középsulijában.. ikszdé

aztán megkérdeztem a barátomtól, hogy ők mennyit írtak anno... elkezdni, hogy xy 28at, xx 40et és asd 37et

-összesen-

szerintem én az övékből még mindig többet tudtam volna összehozni előkészítővel együtt xD
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11486 Dátum: 12 márc 09, 16:48:26 »

Szerintem irigyek rád ^^ . Most nem vágom, hogy miért kell lenézni valakit csak mert Naruto fan... primitívség netovábbja Nyelvesít és ők is tudják, hogy sokkal jobb vagy náluk ezért pont ebbe kötöttek bele.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #11487 Dátum: 12 márc 09, 16:51:27 »

most olvasgatom mit írnak rólam, már r_banc vagyok és most futok épp a tescóba naruto babákért ikszdé
meg írják, hogy megijedtem azért megyek el. van egy kényszerem hogy beírjak, de nincs kedvem, mert a végén egy szinten leszek velük, ami lényeges visszaesés lenne részemről. ikszdé de én híró vagyok, ilyenekre nincs időm Nevet
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11488 Dátum: 12 márc 09, 16:52:57 »

Hm... szerintem vicces. Én egyszer amikor barátnőnkkel ránkszáltak az osztálytársaink az oldalunk csetjén akkor úgy támadtam vissza, hogy egyszerűen csak nevettem. Brámit írtak "Nevet" volt a válasz. Egy hét alatt síri csend lett a cseten eltűnt mindenki. Nyelvesít

A legjobb taktikám volt, így nem mondták, hogy gyáva vagyok, mert rendesen válaszoltam, de éreztettem velük, hogy mennyire gyerekesek. Beégtek.

Sajnos vannak ilyen emberek :/ egyetemen is... sajnos nemrég vesztettem el egy barátot kábé emiatt mert ennyire gyerekes volt. :S
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 16:55:11 írta Lilus » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #11489 Dátum: 12 márc 09, 16:55:46 »

tűrni erény, ez emel minket még magasabb szintre Nevet húha 6 perce leálltak a r_bancozással X"D lehet elfáradtak, vagy megunták Lesütöttszemek
Naplózva

Oldalak: 1 ... 764 765 [766] 767 768 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins