^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11430 Dátum: 12 márc 08, 18:44:43 » |
|
hehe, még apa sem mond semmit. most lehet velem van a baj. lehet, hogy még mindig fiúnak hisznek O.o most én vagyok bunkó, mert senkinek nem kívántam boldog nőnapot fiú létemre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11431 Dátum: 12 márc 08, 18:49:33 » |
|
Flexee régen nekem is csak nevelőapám kívánt ^^ meg amíg beszélőviszonyban voltam apámmal ő. Én sosem sértődtem meg, hogy a többi fiú nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 18:50:59 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11432 Dátum: 12 márc 08, 18:56:38 » |
|
Én ma láttam egy srácot egy nagy csokor virággal, de tényleg hatalmas volt. Megkérdeztem tőle, hogy mégis minek ennyi, azt mondta, hogy három hónapja vannak együtt a barátnőjével és nőnap is van úgyhogy ő mindegyik napért cserébe egy szál virágot ad neki. Aranyosan hangzott, de mentem órára, szóval otthagytam. Kicsit később, úgy két óra múlva jövök visszafelé és látom, hogy mindenfelé virágok hevernek, a srác meg a padon ül. Kíváncsi ember vagyok és rákérdeztem az okra. A csaj dobta a srácot, mert talált mást. Hirtelen nem tudtam, hogy vigasztaljam vagy nevessek, de azért ez nem semmi... mármint ez az égő nem a tábortűz. Én csak azt köszöntöm minimum szóban akivel találkozok és tudom a nevét. Közelebbi hozzátartozóknak (Rokon, barátnő...) valami meglepetést mindig adok. Ha lány lennék, akkor gondolnék a pasimra este.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11433 Dátum: 12 márc 08, 18:58:22 » |
|
azért kedves, hogy nőnapon dobja, ráadásul ennyi virág... bár nem ismerem a háttérsztorit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11434 Dátum: 12 márc 08, 18:58:59 » |
|
Szegény srác Pedig olyan aranyos lehetett a csokrával *.* . Hm... 22.én mi már 4 hónaposak leszünk a párommal és eszem ágában nincs lecserélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11435 Dátum: 12 márc 08, 19:01:00 » |
|
Azt én sem, de valami durva gond lehet a csajjal, ha ilyet tesz. Vagy a srác elmebeteg mást nem nagyon tudok elképzelni.
Aranyosnak nem mondanám, mert kitakarta a felsőtestét a csokor, de meglepő fordulatot vett az ügy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11436 Dátum: 12 márc 08, 19:02:43 » |
|
A gesztus aranyos. Viszont a lány eléggé... khm nem tudom, de elég csúnya dolog valakit így dobni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11437 Dátum: 12 márc 08, 19:05:58 » |
|
Kapásból tudnék mondani még egy tucat durvábbat is, szóval nem csak a lányok fürödnek be a kapcsolatokkal. Mondjuk nekem végig ilyenek jártak a fejemben, hogy új értelmet nyert a kidobott pénz meg hasonlók, de csak, mert nem bírtam magammal. Egy sörre meghívtam aztán elváltak útjaink, remélem a srác nem tett felelőtlen dolgokat. Viszont lehet, hogy nem volt túl jó ötlet felhozni ezt a témát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11438 Dátum: 12 márc 08, 19:09:17 » |
|
Igen tudjuk. Viszont a fiúk nem írják ki fb-re nem sírják el fűnek fának világnak űrnek... Lányok viszont ott rinyálnak fb-n ha valami van, jóhogy az terjed el a világban hogy a fiúk ilyen meg olyan szemetek, holott van azért pár ellenpélda is. A lányok is ugyanolyan emberek nem különbek mint a fiúk ugyanúgy megvannak a hibáink és hisztijeink. Csak ha egy lány csal meg egy fiút a fiú max a legjobb haverjának meséli el. Fordítva meg az egész föld tudja. Ez a különbség,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11439 Dátum: 12 márc 08, 19:10:19 » |
|
dejófej vagy mmint a sörös rész vigyázni kell azért mit mond az ember, az iylen hős-szerelmesektől elég sokminden kitelik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #11440 Dátum: 12 márc 08, 19:10:30 » |
|
Tényleg csúnya dolog volt ilyen helyzetben dobni, deeee... én tuti megijednék ha 3 hónap után kapnék majd' 100szál virágot. Szerintem elég fura... Miért nem volt jó ötlet felhozni, heo?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11441 Dátum: 12 márc 08, 19:10:58 » |
|
Nőknek Boldog Nőnapot Zoltánoknak Boldog Névnapot! Zoltán Erikának meg mindkettőt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11442 Dátum: 12 márc 08, 19:12:43 » |
|
Flexee köszönöm ^.^ Hát nem tudom, szerintem aranyos de kár hogy így járt vele Nekem ennyi virággal az lenne a gondom hogy nem tudom hova tenni Meg nem vagyok híve a vágott virágnak akkor már cserepes.... Nincs kedvem holnap fogorvoshoz menni megint így is eléggé fájok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 19:13:40 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11443 Dátum: 12 márc 08, 19:23:39 » |
|
Így látatlanban azt mondom, szegény fiú, de lehet, hogy tévedek. Az is kicsit húzós, hogy bevásárol ennyi idő után egy vagon virágot. Szerintem nem normális. Talán a lányt pont az ilyen magatartás zavarta, mert szerintem, ha nem is ekkora léptékben, de a fiú már máskor is csinált hasonlót. Mindenesetre az nem szép, hogy pont ma dobta ki. heo, nagyon rendes vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11444 Dátum: 12 márc 08, 19:24:50 » |
|
Oké lehet hogy furcsa de szerintem akkor is bunkóság pont úgy dobni.... bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|