köszi Lew

hmm... szóval ma...
elég ratyi napom volt, nem bírtam magammal órákon 3 tanár rá is szólt

csak 3 tanárral volt órám X"D (2 angol, ofő és német (u.a. tanár) és irodalom

)
dupla angol között már elegem lett, és mondom elmegyek forrócsokizni

elmentünk egy bnőmmel az automatához, aztán mondom, had vegyek előbb, mert én lassabban iszom mert nem olyan forró mint a kápuccsínóó

mondja oké...
percekig b________m a 20 ft-okkal, alig fogadta el a gép, a végén már belecsapkodtam, és elfogadta, kilöki a kis poharat megy bele a forrócsoki...............de..................a pohár lyukas volt és látom, hogy kezd kifolyni. eleresztek egy halk b_zdmeget, majd amikor kiadta az adagot, gyorsan kivettem, megpróbáltam befogni a lyukat a pohár oldalán, de túl forró volt, majdnem elejtettem, aztán látom hogy alul is lyuka s a pohár TT__TT
gyorsan rendeltettem kápúcsínóót a bnőmmenl, az megitta, és nem az üres poharát az enyém alá tettem. fasza

gondoltam... de amikor már majdnem megittam, csak utolsó 2 kir korty maradt, hirtelen nyakamba borult az az adag ami kifoylt a külső pohárba- rá a pulóveremre TT___TT szerencse, hogy barna pulcsim volt, és egy kis víz is segített volna, de abban a percben becsöngettek

áá... tiszta rossz szaga lett a nap végére, ennek ellenére még rajtam van

most már úgyis mind1 majd este kimosom, de a folt nem látszik szerencsére...

aztán bemutatkozás prezentációt kellett tartanom (Flexee utál kiállni sok ember elé és beszélni - főleg magáról.)
véget is ért a bemutatkozás, az eséses videóm aratott, de utána a tanárnő rávett, hogy mutassak már egy japán számot neten O.o ejj... melyiket is... van pár amit szeretek, de azokat elég sokszor hallgatom, de nem szívesen játszom le olyan emberek előtt, akik azt se tudják hol van Japán, de nem szeretik

aztán a BEAST-től lejátszottam nekik a SHOCKot, gondoltam ez mégsem Narutos, és körbe adtam a rajzfüzetem, meg a HETALIA 1-2őt TT__TT a rajzok még okésak, de féltem hogy a mangával lesz valami (akkor szoktam nagyon félteni, ha nm az enyém, de persze a sajátomat sem szívesen adom ki a kezemből, személyes tapasztalat)