25 máj 23, 16:54:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1566430 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11415 Dátum: 12 márc 08, 18:05:47 »

Köszönjük Lew. :3

hanii~ szerintem a tulipán szebb, mint a rózsa. Durci
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11416 Dátum: 12 márc 08, 18:07:45 »

köszi Lew Nevet

hmm... szóval ma...

elég ratyi napom volt, nem bírtam magammal órákon 3 tanár rá is szólt Nevet csak 3 tanárral volt órám X"D (2 angol, ofő és német (u.a. tanár) és irodalom Nevet )
dupla angol között már elegem lett, és mondom elmegyek forrócsokizni ikszdé elmentünk egy bnőmmel az automatához, aztán mondom, had vegyek előbb, mert én lassabban iszom mert nem olyan forró mint a kápuccsínóó ikszdé mondja oké...
percekig b________m a 20 ft-okkal, alig fogadta el a gép, a végén már belecsapkodtam, és elfogadta, kilöki a kis poharat megy bele a forrócsoki...............de..................a pohár lyukas volt és látom, hogy kezd kifolyni. eleresztek egy halk b_zdmeget, majd amikor kiadta az adagot, gyorsan kivettem, megpróbáltam befogni a lyukat a pohár oldalán, de túl forró volt, majdnem elejtettem, aztán látom hogy alul is lyuka s a pohár TT__TT
gyorsan rendeltettem kápúcsínóót a bnőmmenl, az megitta, és nem az üres poharát az enyém alá tettem. fasza Nevet gondoltam... de amikor már majdnem megittam, csak utolsó 2 kir korty maradt, hirtelen nyakamba borult az az adag ami kifoylt a külső pohárba- rá a pulóveremre TT___TT szerencse, hogy barna pulcsim volt, és egy kis víz is segített volna, de abban a percben becsöngettek ikszdé áá... tiszta rossz szaga lett a nap végére, ennek ellenére még rajtam van ikszdé most már úgyis mind1 majd este kimosom, de a folt nem látszik szerencsére... ikszdé

aztán bemutatkozás prezentációt kellett tartanom (Flexee utál kiállni sok ember elé és beszélni - főleg magáról.)
véget is ért a bemutatkozás, az eséses videóm aratott, de utána a tanárnő rávett, hogy mutassak már egy japán számot neten O.o ejj... melyiket is... van pár amit szeretek, de azokat elég sokszor hallgatom, de nem szívesen játszom le olyan emberek előtt, akik azt se tudják hol van Japán, de nem szeretik ikszdé aztán a BEAST-től lejátszottam nekik a SHOCKot, gondoltam ez mégsem Narutos, és körbe adtam a rajzfüzetem, meg a HETALIA 1-2őt TT__TT a rajzok még okésak, de féltem hogy a mangával lesz valami (akkor szoktam nagyon félteni, ha nm az enyém, de persze a sajátomat sem szívesen adom ki a kezemből, személyes tapasztalat)
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11417 Dátum: 12 márc 08, 18:09:59 »

Én ma nem mentem suliba, mert fogszabályzáson voltam x"D
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11418 Dátum: 12 márc 08, 18:12:57 »

Én meg fogorvosnál^^ amúgy sem lett volna ma órám Nyelvesít
Amúgy meg én a kóla autómatát bírom bent az egyetemen. Nagyon sokszor kettőt ad 1 helyett és én jól járok vele Nevet
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #11419 Dátum: 12 márc 08, 18:23:16 »

Szintúgy Boldog Nőnapot!

Am a mi általánosunk se volt épp gyengéd: tanárverés, kocsitörés, lopások stb-k történtek.

Amúgy hani, az se jó, ha ennyire elfordulsz tőlük és megveted azt amit csinálnak. Sztem nem 14-15 évesen kéne a világ legkomolyabb emberének lenni.Persze legyen már kulturált az ember ne tajparaszt.

Amúgy csak én gondolom azt, hogy ez a Nőnap LEHET szép ajándékozás nélkül is? Elég egy köszöntés is.
Csak mert 4en sértődtek meg rám, hogy nem adtam nekik virágot...
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11420 Dátum: 12 márc 08, 18:25:21 »

Engem nem érdekelnek elfonnyadó virágok, de hogy le sem szarnak az már azért... smirksweat bár ha valaki nem foglalkozott velem minimális szinten 364 napig, akkor a 365.-en sem fog... smirksweat
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #11421 Dátum: 12 márc 08, 18:26:30 »

hehe oszttársaink (fiúk) szartak a nőnapra, semmi virág, semmi köszöntés. bezzeg a D-ben egy srác mindenkinek vitt virágot ikszdé

apropó, csak nálunk esik most a hó..?
Nálunk anno középsuliban volt egy srác, aki minden évben hozott nőnapra ajándékot a lányoknak. Mosolyog Vagy csokit, vagy virágot, valamit mindig. :3

Milyen hó? Hmm?

Persze dRown szerintem a nőnap nem egy olyan "ünnep" amin kell valamit adni. smirksweat Max anyukádnak, lány tesódnak, barátnődnek. Gondolkozik
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11422 Dátum: 12 márc 08, 18:28:31 »

Én nevelőapámtól kaptam ibolyát *.* De amúgy csak szóban köszöntöttek ikszdé
Nálunk ez osztályban nem volt divat Nevet
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11423 Dátum: 12 márc 08, 18:30:12 »

Én is vígan meg vagyok ajándék nélkül, csak akkor éreztem magam kicsit depisen, amikor mindenki virágokkal, plüssökkel meg csokival szaladgált, engem meg az égvilágon senki fel nem köszöntött (szóban). :3
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #11424 Dátum: 12 márc 08, 18:30:40 »

Igen, nekik szinte kötelező. De én a többi lányra gondoltam: miért várják el? Utána persze ha nem adok én vagyok a szemét...:_D
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #11425 Dátum: 12 márc 08, 18:35:03 »

Azért mert hülyék. ikszdé Már elnézést. Nem tudom kik ők és nem akarok a lelkükbe taposni, de ez marhaság. smirksweat Én sose vártam el senkitől, max barátomtól. Gondolkozik De tőle is csak azért, mert milyen már ha nem ad? ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11426 Dátum: 12 márc 08, 18:35:52 »

Én senkitől nem vártam el soha. Nevet Ez szerintem túlzás, ha valaki az egész lányseregnek vesz az osztályban... jó sok pénze lehet....ikszdé
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11427 Dátum: 12 márc 08, 18:40:12 »

Szegény Hiei. ikszdé

Ha pasi lennék, az olyan libáknak, akikhez majdnem semmi közöm, mégis elvárják, hogy vegyek nekik valamit, direkt nem vennék semmit. ikszdé Had egye őket a fene. Nevet
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11428 Dátum: 12 márc 08, 18:43:40 »

Én ha pasi lennék max a csajomnak meg anyukámnak vennék virágot. Vagy ha lenne közeli lány barátnőm akkor neki, de tuti nem az egész osztálynak.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #11429 Dátum: 12 márc 08, 18:44:33 »

Per pill Hieitől se várom el mert jó messze van. ikszdé Úgy nehezen ad virágot. Nevet

Én se vennék nekik az tuti. ikszdé Nem vagyok madár. Ha vergődik érte még be is oltom. Kúl
Naplózva

Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins