Shiro
|
 |
« Válasz #9555 Dátum: 12 jan 14, 15:40:48 » |
|
Ha olyan szar minőségben szól belőle a zene, mint a videón, akkor nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #9556 Dátum: 12 jan 14, 16:07:53 » |
|
nemtudom mit csinált vele a tulajdonos de nekem a minőség kitűnő.. a külső zajokat egyáltalán nem is hallom.. még ha buszon vagyok akkorsem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #9557 Dátum: 12 jan 14, 16:10:34 » |
|
Én se szó szerint értettem a jót... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9558 Dátum: 12 jan 14, 16:39:53 » |
|
Szerintem király.  Meg amúgy is jóval előbb volt már ez név, mint hogy a japánok képregényeket kezdtek volna el rajzolni. Meg lehet hihetetlen, de sztem ha megismernék valakit ezzel a névvel, akkor egyáltalán nem kapcsolnám össze a nevet a képregényekkel, max csak utólag jutna eszembe. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #9559 Dátum: 12 jan 14, 16:45:32 » |
|
Szerintem ez még elég lightos név, az olyanokat sajnálom akiket úgy hívnak pl hogy: Tuesday, Thursday és még van pár igazán fura név. Egyébként szerintem aranyos egy név, és tényleg nem kötné az ember a képregényhez hanem csak az emberhez aki viseli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9560 Dátum: 12 jan 14, 16:46:09 » |
|
Nekem is nagyon tetszik a Manga név. Árpád-házi Szent Margitnak is ez volt a pogány neve, így valószínűleg vagy a királyság kezdetén valamilyen latin alakból kialakult név, vagy pedig ősi, pogány eredete van.
Attól, ha most kitalálnának a japánok egy Lilla nevű robotkutyát, nekem még ugyanúgy tetszene a Lilla név, ahogy a Manga is. Hidegen hagy, hogy a japánok milyen néven firkálgatják a képregényeiket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 16:46:42 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #9561 Dátum: 12 jan 14, 17:08:54 » |
|
Hahóóó!  Így későn, de válaszolok mindenkinek...  Nálunk így 8. félévkor elég sokan buknak, az egyik gyerek 7 tantárgyból. :S
Azzz keméény... o.O 8. osztályban már bukás van, ennyi tantárgyból? Akkor szerintem csendben lehet volt otársam, aki 10.-ben bukott meg, 6 tantárgyból....  Oké Temi  Sejtettem hogy már lekéstelek tegnap főleg, hogy kábé egy órával utánad láttam, és reagáltam.  Nálunk azért bukni nem buktak az emberek de mondjuk mi voltunk a gimink legjobban tanuló osztálya is  sorra aláztuk az egész giminket a magas tanulmányi átlagunkkal  Emlékszem még akkor is mi vertük meg a sulit mikor senki nem tanult és mindenkinek az átlaga majdnem a padlón volt  az vicces volt AMúgy sziasztok ^^  Ja bocsi, elnézést kérek.  Léteznek olyan osztályok, ahol jó tanulók vannak? Számomra ez új.....  Én mindig olyan osztályba jártam, ahol a legrosszabb volt a közösség (+ kikészítették a tanárokat) és a legkakibb volt a tanulmányi átlag.  (Ezért voltam mindig a legjobb tanuló sztem... xD) Amúgy szerintem is aranyos ez a Manga név. :33 Bár először a mangalica jut eszembe... xD De attól még bejön. :] Miért, és milyen az a név, hogy Ajándék?  Vagy hoooogy Manó? Én csak pillázok, hogy szegény kölkök... De elnézést kérek, ha valakinek tetszik! 
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9562 Dátum: 12 jan 14, 17:24:25 » |
|
Bár először a mangalica jut eszembe... xD Hát igen az már a szívás.  Mondjuk a mangalicával sincs semmi baj, aranyos állat, és még finom is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9563 Dátum: 12 jan 14, 17:28:31 » |
|
Szia Temi!  Igen közösség nálunk sem volt, de az átlagunk az jó volt  Igen, bocsánat aki esetleg nem így gondolja, de az ajándék szerintem is hát nem ember név.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #9564 Dátum: 12 jan 14, 17:30:43 » |
|
Aes, Saphira, válaszoljatok őszintén: elneveznétek így a gyereketeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9565 Dátum: 12 jan 14, 17:35:14 » |
|
Most szépen összeboronáltad Aest és Saphirát. Direkt félreértelmezés lvl.80. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 17:41:15 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #9566 Dátum: 12 jan 14, 17:37:29 » |
|
Aes: Jogos...! Finooooom ám! x3 De gondolj bele, hányszor szórakozhatnak azzal, hogy hé, MangaLica, mikor ehetlek meg?  Lilus: Szia!  Közösség... Az nem tudom, szerintem ritka, ha jó. Nálunk pl. most az első két legjobb tanuló között folyik a harc, mivel tavaly én vittem az osztálybaglyot és ezért "rám támadt" a másik csaj. Hogy bosszulta meg? Ő az egyik tantárgyból a kisjegyekért való felelős... SENKINEK nem írta be a karó kisdoga jegyeket, CSAK nekem! Nem volt fura a tanárnőmnek, már nem azért...?  Mindegy, szerintem eléggé ciki, hogy 12. osztályban is még ennyire harcol azért, hogy engem a padlóba döngessen... Engem csupán az érdekel, hogy novemberben, a szalagavatónkon az igazgatónő engem hívjon ki, mint a legjobb tanuló...! *.* Kiskorom óta ez a vágyam!  (Jó eltértem a témától, bocsi...  ) Hát de tényleg.... Szegény gyerek már.  Bár a Napsugár név szerintem olyan szép. Mármint, olyan engergiadús vagy hogy fogalmazzak, mint a Nap sugarai.  (Ez mekkora következtetés mááár! :O Ötöst nekem! xD)
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9567 Dátum: 12 jan 14, 17:44:22 » |
|
Aes, Saphira, válaszoljatok őszintén: elneveznétek így a gyereketeket?
lol Nekem az Ajándék név is tetszik. A Manó is, de azt azért nem adnám embernek, mert így hívták az egyik kutyánkat, és mindig ő jut eszembe. Nem értem, hogy a magyarok miért tartózkodnak ennyire a magyar nevektől. Ebből is látszik, mennyire megszokott már ez a nép mindent, ami idegen. ---- Közben nem tudok helyesen írni, mert folyton a kutyára kell veszekedni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 17:45:36 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #9568 Dátum: 12 jan 14, 17:49:01 » |
|
Oviban az egyik fiút Manónak hívták.  Akkor tök természetes volt, most meg hihetetlennek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #9569 Dátum: 12 jan 14, 17:51:06 » |
|
És a Napsugár név? *.* Az tetszik? :3 Hát nekem az a legrosszabb, hogy ugye Temi a becenevem és a már elhunyt törpehörim neve is az volt.  A Malac név is "rossz" (a házi röfire gondolok), mert nem rég pusztult el a tengeri malackám.  Még egy """"jó"""" dolog: mikor Malacka eltávozott, aznap vakult meg a kaukázusi szuka kutyuskám, Darts.... Jó napom volt aznap!  *Az ironia már rúgdossa...* Nem lehet, hogy csak a beceneve volt?  Számomra furis. :3 De amúgy édes nevek ezek. ^_^ Pölö nekem volt egy Rudi nevű csoporttársam. Ugye egyből vagy a Túró Rudi jut eszembe vagy pedig Rudolf, akinek piros volt az orra.  Szerintem az is egy édi név. :] Ti nem fagytok meg? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|