Azta bazta cipőpaszta.
Már 200 oldal óta nem írtam. :O
Röviden ami nyáron történt velem: semmi.
Az egyetlen érdemleges Hónap az Augusztus volt 20. -a miatt, + Szeptember 4. -e.
20. -án Berénybe vizslattam Király L. Norbit, Sp-t meg Zsédát meg Janicsák Vecát.
Sp -nek van még mit fejlődnie, egyébként kellemes meglepetés volt.
Norbi zseniális volt! Előadta a "Valahol elveszett" c. számot is. + Mennyország Tourist
Zsédát hűdejónak beharangozták, a hangja viszont egy kínzott macskáéval volt egyenlő. (nagyon nem jött össze neki semmilyen hang)
Veca jó volt. Élvezhető, szerethető, aranyos... stb...
Madzagfalva: Csak vasárnap tudtunk beszabadulni unokahúgom jóvoltából. Norbi, Vastag Tamás és Vastag Csaba.
Jók voltak, Norbi itt kissé küzdött a hangjával, Csaba néhol arrébb csúszott pár hanggal, Tomi se volt rossz.
Valahogy sikerült mindtől szerezni 1 autogramot. (mennyi more volt ott... "há hol van egy pápír?")
És igen... ezzel egybeeső napon benyaltam egy fagyit + leizzadtam és.... Mind1 a vége egy szuper torokgyulladás lett.
Holnapra pedig abszolúte nem tanultam még semmit... Irodalomból lehet már év elején megbukok... höhö... lusta voltam egész nyáron elolvasni a kötelezőt... totálisan banálisan anális kielégülésem lesz a tanár jóvoltából verbálisan...
(ja igen most is csak trollkodni jöttem, hogy egy havonta beszólok azt jóvan...)
Na a zárójeles rész vicc volt. Ha tudom látogatni fogom a fórumot többször, nem csak soha napján kiskedden.
(esetleges idiótaságokért a szövegbe nem vállalok felelősséget)