Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7185 Dátum: 11 szep 08, 23:06:37 » |
|
Bah micsoda problémák.. a helyetekben eret vágnék. :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7186 Dátum: 11 szep 09, 07:00:28 » |
|
Fila táska... Nekem is van, de egyrészt semmi szükségem rá, másrészt azt sem tudom hol van! Inaktívság... Én 2 hónapja eléggé eltűntem a fórumról, de még mindig toplistás vagyok fórumon tartózkodás, és hozzászólások terén! Erre varrjatok gombot... Madzagfalvi napok.. Oda szerettem volna eljutni.. De hát dolgoztam... Ez van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7187 Dátum: 11 szep 09, 08:19:00 » |
|
Madzagfalvi napok.. Ez mit takar pontosan? Farkassacred | 2 nap kitiltás | Idiotizmus miatt. Szegény gyereket állandóan kitiltjátok. :Đ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 09:54:37 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7188 Dátum: 11 szep 09, 12:33:20 » |
|
Gyanús nekem, hogy te jobban ismered a perverzióit mint én Ezek megcsalnak minket! Kellett nekem Danit Kaposvárra vinnem... Nem baj visszakapjátok! Egyébként nekem is hasonló az arányom, de nem nagyon zavar ^^.
Pedig te pont, hogy írhatnál többet. Fila táska téma: Én nem igazán szeretem a hátizsákot, de tényleg praktikus. Szóval hajrá Filások! Én meg ha lesz fölösleges 3 rugóm akkor azt mindenféle nem praktikus, de szívemnek kedves dolgogra fogom költeni, pl megcélzom a 100 szoknyát. Nem is kell hozzá olyan sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7189 Dátum: 11 szep 09, 13:15:22 » |
|
Mit írjak többet? Nem szeretném egy fórumon kitárgyalni az életem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7190 Dátum: 11 szep 09, 18:45:38 » |
|
Jéé, boldog szülinapot Aes! A VV éltessen sokáig! Illetve.. A füled érjen bokáig.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7191 Dátum: 11 szep 09, 20:27:48 » |
|
szülinap van?? boldog szüli napot Aes . rég jártam erre........viselitek a sulit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7192 Dátum: 11 szep 09, 21:19:59 » |
|
Köszi szépen mindkettőtöknek. A VV éltessen sokáig!
Hanii!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7193 Dátum: 11 szep 09, 21:29:33 » |
|
Mit írjak többet? Nem szeretném egy fórumon kitárgyalni az életem . Igazából nem is annyira a duma topicra gondoltam, hanem a vita, filó és vidékére. Amúgy szerintem nem nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy az ember kitárgyalja az életét neten meg ne is. Mátyás király és a bölcs lány téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7194 Dátum: 11 szep 09, 23:39:52 » |
|
Az a gond azokkal a topicokkal, hogy vagy eleve nagyon nincs erőm végigolvasni őket, vagy csak elolvasom, és nyugtázom magamban, hogy "ok". Olyan is van, hogy még írni is akarok, elkezdem megfogalmazni, és rájövök, hogy kevés vagyok hozzá és hagyom a francba . Egyébként épp most vagyok egy olyan állapotban, hogy talán túl sokat is elmondtam magamról - alapból megfigyelő, vizsgálódó típus vagyok, emellett meg nem is vagyok túl nyitott. Nyáron viszont sokat változtam ilyen téren, aminek most kezdem meginni a levét. Ha bárkit is érdekel nevek és konkrét infók nélkül, akkor jelezzetek, aztán bloggerkedek egy sort .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7195 Dátum: 11 szep 10, 00:21:19 » |
|
Hm.. nézd vagyunk páran ahhoz hogy akadjon olyan akit érdekel. :p Mutatok egy blog fajtát ami pofon egyszerű és a lényege a semmit mondás némi tartalommal megfűszerezve: Úgy tűnik a stressz meg a melo megbetegített.. úgy hogy most toppon vagyok, sajnáljatok.. Most fogom magam és lefekszem és ha a lakótársam nem hagy aludni, elég nagy a valószínűsége hogy vér fog folyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7196 Dátum: 11 szep 10, 10:02:57 » |
|
Good morning guys! Rég írtam ide a fórumra, és gondoltam előbb ide köszönök be... a suli elkezdődött igaz-e? Hát szó mi szó, én örülök neki... új (utolsó ) év új arcok... tudjátok 6. évemet töltöm abba a suliba de 9. évfolyamosok CSÓKOLOMMAL köszönnek, nem mindegyik csak a fogyibbak. De nem csak nekem hanem havernak aki osztálytársam is... jó lehet hozzájuk képest vének vagyunk a suliban, de azért mégis csak 5-6 év van köztünk és én a nálam 10 évvel idősebbeket is simán letegezem, gond nélkül mert a 30 év körüliek sem szeretik ha ennyire korosítják őket (főleg hogy a tesóm is 32 éves, így pláne)! Tegnap, meg elmentem egy pedikűr vagy mi a francnak nevezik azt a szakmát amiben körmöket szépítenek vágnak stb. (lányok segítsetek ti jobban tudjátok) és nem azért mert langyosodok csak mert még januárba volt egy lábujj műtétem, és ahogy a seb gyógyult meg a köröm is nőtt a kettő összenőtt és a köröm beletört a húsba, megint gennyedzett meg fel volt dagadva, nos tegnap a csaj kiszedte, még mikor a tetejét leszedte azt tűrtem hang nélkül pedig nem volt kellemes de amikor a húsba belenyúlt és azt az 1 centis köröm db-ot kitépte úgy ordítottam mint a vett malac! Mondta hogy ordítsak nyugodtan, hát ordítottam is, még mondtam is ha csak sírni tudnék jobb lenne de 1 könnycsepp sem jött ki a szememből, de végülis megérte az a pár perc szenvedés az eredményért!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 10, 12:15:24 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7197 Dátum: 11 szep 10, 13:07:25 » |
|
Morause, te miért nem inkább egy orvoshoz mentél el ezzel? Pl. ahhoz aki a műtétet csinálta. Ha sebgyógyulással kapcsolatban bármi rendellenesség van, akkor hozzá kell menni. Még akkor is ha már ennyi idő eltelt. Tiszta hülyeséget csináltál, ne csodáld ha fájt a beavatkozás. Ez olyan mintha kozmetikushoz mennél miután lenyúzta egy szadista a képedről a bőrt. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7198 Dátum: 11 szep 10, 13:38:00 » |
|
Hát nem éppen, az orvos két hétig itthon tartott, és a fél lábamat szét szabdalta, míg ez a nő csak kikapta a körmömet és ugyanúgy mehetek a dolgomra, most nem érek rá hiányozni! Röviden újra ha orvos csinálja fölöslegesen leszek betegen, most hogy ez a körmös csaj, hámosító kenőcsel ugyanúgy mehetek suliba és azt mondta 3 havonta megnézi! =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 10, 21:05:46 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #7199 Dátum: 11 szep 10, 17:42:12 » |
|
Szerintem sincs igazad Aes. Anyum is manikűr/pedikűrös és nekik simán kezelni kell az ilyen dolgokat. Nem csak körmöt festenek meg reszelnek, hanem mindenféle bőr/köröm bajokat kezelnek le, kb mint egy doki. Persze a nagyon súlyos esetekkel irány az orvos, de az enyhébb dolgokat simán megoldja egy pedis.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|