Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6615 Dátum: 11 aug 13, 13:09:37 » |
|
Ááá olyan boldog vagyok. Vettünk egy szép nagy kocsi. Végre ami hozzánk illik, tudunk hegyen-völgyön, tűzön-vízen át menni.  Én szerettem volna csillaghullást nézni, csak hát a telihold a szemembe sütött és eltakarta az ég felét, így nem nagyon jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6616 Dátum: 11 aug 13, 16:41:11 » |
|
Mikor volt ez a csillaghullás? Fél 2-kor gyalogoltam haza kocsmából, akkor már elhullott az összes? =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6617 Dátum: 11 aug 13, 17:02:41 » |
|
Kézzel.  Nem kicsi a kezem. Valószínűleg eddig csak nyápic pasikkal hozott össze az élet. Ez a kissebb kéz fájdalmasabb pofon érdekes gondolatmenet. A nagyobb felületnek nagyobb a tompító ereje? Vagy hogy is van ez.. Mondjuk én egyszer csavartam ki exem ujját, mert megakart csikizni..  úgy sajnáltam, nem akartam olyan erősen.. aztán ugrált hogy el is törhettem volna. Nem tudom, én sosem tudtam kezelni a verekedős helyzeteket, egyszer középiskolában egyik fiú osztálytársam bikából megütött, és közöltem vele hogy soha többet ne merészeljen hozzám érni.. de csak kiröhögött. Én inkább visszapofázok mint hogy bárkit is bántsak, nem vagyok az az agresszív alkat. Mondjuk volt egy általános iskolai élményem.. szintúgy osztálytárs hozzányomott a falhoz, és csak úgy tudtam kiszabadulni hogy felrúgtam és ellöktem magamtól. Anyám mennyi retardált emberrel volt dolgom, miért mindig engem találnak meg az ilyenek.. Mondjuk a sztori folytatása hogy kirohantam a teremből egyenesen az osztályfőnök karjaiba, és elsírtam magam.. elmondtam mi történt, mire közölte hogy valószínűleg tetszem neki. Mondtam hogy ez még nem nyugtat meg.. és terelgetett vissza a terembe. Nem lett semmi megrovás az egészből.. csak nekem lett plusz egy szar élményem. Mondták hogy nem fog sok látszani a csillaghullásból a telihold miatt.. viszont ma éjjel is várható, szóval én majd ma fogom fürkészni az eget, úgy is megyek Ceglédre, ott azért jobban látszódik, mint egy nagy városban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6618 Dátum: 11 aug 13, 17:29:03 » |
|
Egész héten Gyöngyfeszteztem, szóval nem kifejezetten készültem csillagnézésre, de miközben a mexikói műsor után volt egy kis szünet, felnéztem az égre, és szerencsémre pont akkor száguldott el egy hullócsillag a fejünk fölött. Az adott társaság pedig csak növelte a varázsát. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6619 Dátum: 11 aug 13, 17:40:23 » |
|
Bogcsiika: Valaki tagadta, hogy erősek? Láttam már nagydarab menőző csávókat lány által fejbe rúgva. Tegyük hozzá, a lány karatézott, és igen magas volt, a csávó meg utána véres Minagi: Milyen autót? Ejfel: Tapasztalat. Kaptam kis kezű lánytól pofont, és úgy tud égni. A nagyobb izmosabb lányok általában erős, de nem olyan súlyos pofont adnak. A kis kezűek meg suhintósat. Igen, van amikor mi fiúk így bántással fejezzük ki a szeretetet. Emlékszem, mikor elsős koromban, meghúztam a szeretett kislány haját. Elég hülye szokás, de ez ilyen fiús dolog. Itt a délalföldön a városoktól távol jól lehet látni a csillaghullást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6620 Dátum: 11 aug 13, 18:39:46 » |
|
Én is gyöngyfeszteztem, de csak a pónikat és a cigány népviseleteseket láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6621 Dátum: 11 aug 13, 19:02:34 » |
|
Saphira, melyik produkcióra gondolsz? Hiába gondolkozom, a pónik nem ugranak be.  Én pedig egész közelről ismerek "kemény lányokat" . Itt van pl. húgom. A gyerektáborban, ahol segítettem, volt egy igazán eszetlen masszív kölyök, aki folyton a felnőttek idegén táncolt, mert bizonyos dolgokkal magát vagy a társait veszélyeztette. Egy ilyen akciónál -mielőtt bárki közbelépett volna- tesóm elrángatta a gyereket a helyszínről, jól megfogta a kulcscsontját, és szó szerint a földbe döngölte-nyomta- a gyereket, mondván: "Viselkedjél, öreg! Ha a szüleid nem tanítottak meg viselkedni, majd én meg foglak!".. A gyerek ezután nyüszítve nézett Annára, és többet nem volt vele baj. A felnőttek sem szóltak erre a fegyelmezési módra, nekem viszont nagyon tetszett. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6622 Dátum: 11 aug 13, 20:03:25 » |
|
Én is inkább csak akkor folyamodok erőszakhoz, ha nagyon muszáj.  Nem sokat verekedek élesben, inkább csak viccből. De egyszer-kétszer megesett, hogy komolyan megütöttem valakit, mert rendkívül felidegesített. Mondjuk nálunk alapjába véve nagyon sok az erőszakos lány. Pl: évfolyamunkban veszekedett két lány, az egyik megszólal: "A k**va anyád!" Azzal a lendülettel a másik akkora pofont lekevert neki, hogy szerintem csillagokat látott a csajszi.  "Ne merd lek**vázni az anyámat te szemét!" Szerintem a csattanástól nem hallotta de valószínű szavak nélkül is egy életre megjegyezte.  Én nem szoktam hullócsillagokat nézni, úgysem válik be sosem, amit kívánok... Meg úgy alapjába véve nem nagyon érdekelnek. Ellenben a teliholddal és minden más holddal kapcsolatos dologgal. :3  Meg az UFO-kat is szeretem nézni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6623 Dátum: 11 aug 13, 20:35:22 » |
|
Ejfel: Tapasztalat. Kaptam kis kezű lánytól pofont, és úgy tud égni. A nagyobb izmosabb lányok általában erős, de nem olyan súlyos pofont adnak. A kis kezűek meg suhintósat. Igen, van amikor mi fiúk így bántással fejezzük ki a szeretetet...
Ahh.. értem.. majd egyszer kipróbáljuk hogy én milyet adok.. ;P Jah megtapasztaltam, elég érdekesen vagytok összerakva. Hm.. átjöttem Ceglédre és nem hoztam a gyógyszerem.. tisztára viszket a légutam, és érzem hogy bedagadt... szívás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6624 Dátum: 11 aug 13, 20:41:57 » |
|
Cegléd... Közel van ide.^^ Innen szebb az ég. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6625 Dátum: 11 aug 13, 22:44:28 » |
|
Ejfel: Mivel érdemeltem ki a pofont? Azt ki kellene érdemelni, nem? Mi érdekesen? És akkor ti? Allergia? Parlagfű gondolom. Áh Cegléd, csak kb 80 km, légvonalba. Közúton meg 120 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6626 Dátum: 11 aug 14, 09:11:13 » |
|
Én is csak arról hallottam, hogy a nők bonyolultak. Én nem érzem magam olyan bonyolultnak.  Innen meg Cegléd nem tom hány km, de csak 20 perc.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6628 Dátum: 11 aug 14, 11:06:03 » |
|
Tegnap megint összegyűlt a kismillió fős rokonság. Ilyen alkalmakkor a férfiak traktorokról beszélgetnek, a nők vihorásznak, a gyerekek játszanak a kertbem én meg azon elmélkedem, hogy mi a f*szt keresek itt. Annyira kilógok a sorból, hogy a "szép időnk van" cuccon kívűl nincs közös témánk senkivel. Pl. közel s távoli rokonságban én vagyok aki egyetemre megy, sőt, az első, aki általámos után gimibe, és nem szakközépbe ment. Nincs különösebb bajom velük, csak hát irritáló az, hogy annyira külömbözünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6629 Dátum: 11 aug 14, 12:20:20 » |
|
Minagi: Milyen autót?
Egy Pick up Mazda....  Szüleim épp szokják a vezetést, mert kicsit nagyobb mint ami előtte volt, és még hozzá kell szokni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|