Nincs szűkség arra, hogy kitiltsalak. Az emberek már nem vesznek fel még a leghülyébb is megtanulta hogy ne vegye fel azt amit írsz:D.
Nekem pedig egy kattintás törölni egy hozzászólást. Elég ideje vagyok moderátor, hogy ne idegesítsem már fel magam semmin szóval én szívesen törölgetem a hozzászólásokat.
Nem adom meg az örömöt, hogy mártír halált halhassxDD. Nagyobb büntetés, hogy olvashatod a sok marhaságotXD
2 nap alatt töröltem 60 hozzászólást és vagy 4-5 topicot. Ehhez képest nem is végeztem ki sok embert. Különben is én csak cső trollokat bannolok. Akikben látok reményt azt megpróbálom betörni. Ez eddig nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy többségében sikerrel járok.
Az pedig, hogy a fórumozok utálnak?

Sose érdekelt. Ahogy a hozzászólásaim száma sem. Ha megunom ezt az accountot is törölni fogom. Meg kezdem a 4.-et.
Nem azért csinálom ezt mert érdekel az emberek véleménye. Sok mindent kaptam ettől az oldaltól és csapattól. Barátokat, barátnőt olyan embereket akikkel évek óta össze járunk pedig 200-300 km elválaszt tőlük. Szóval szívesen moderálok vagy áldozok az időmből az oldalra. Ha elismerésért, pénzért vagy háláért tenném már rég abba hagytam volna.
Szóval te mit csináltál az elmúlt években Szaffi?

Én valóban ugyan olyan hülye maradtam.
Közben kitaláltam a formázást jihhhhá:D Elég faja lett:D tetszik kicsit még dolgozom rajta és zsír leszxD
Morause ne értékeld túl a képességeidet. Lásd fentebb nekem nem hobbim bannolni az embereket. A hülyeséged gyógyítható csak bízd rám magad és megmutatom, hogyan használd az agyadat.