Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Uchiha Itachi
|
 |
« Válasz #5970 Dátum: 11 júl 27, 12:53:45 » |
|
Heló! Én is felébredtem végre a téli álomból! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Uchiha Itachi
|
 |
« Válasz #5971 Dátum: 11 júl 27, 13:05:23 » |
|
Végre van itt valaki, de jó! Szeva, Flexee senpai barátja vagyok! Te is ismered, nem igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5972 Dátum: 11 júl 27, 13:20:59 » |
|
A mamám tanítónő, és idén jöttek hozzá szerenádozni a régi tanítványai, de szerencsére nem voltam ott. Viszont videón láttam.  Anya is régen tanárnő volt, hozzá is jártak, de mindig elmentem otthonról.  Masashi: Az én terveim mindig sikerülnek.  (Kivéve amikor nem)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Uchiha Itachi
|
 |
« Válasz #5973 Dátum: 11 júl 27, 14:03:04 » |
|
Az klassz! Már majdnem 8 éve ismerem... Nagyon jó arc!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5974 Dátum: 11 júl 27, 14:38:01 » |
|
köszönöm a nyílvános dicséreteket  *-* >>dagad az ególufi<< hmm népek hogy vagytok?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5975 Dátum: 11 júl 27, 15:38:01 » |
|
húú tartsunk egónövelő versenyt  minny jövök csak lefestem a kerítést X"D max egy 1,5 óra és leszek na csőő 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5976 Dátum: 11 júl 27, 15:49:58 » |
|
Jó kerítésfestést Flexee.  Éjjel egy csomószor felébredtem. Egyszer az utcán ugattak a kutyák, utána a miénk is elkezdett... Reggel tiszta agyonütött voltam. Mostmár valamennyire magamhoz tértem. Jót tett a délelőtti szaladgálás és a szép idő. Ezt imádom. 25 fok, egy kis szellő, melengető napsütés, de nem kánikula.  Motorozáshoz tökéletes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5977 Dátum: 11 júl 27, 16:18:54 » |
|
Szerintem egyszerűen csak jó rossz  . (Ha érted, mire gondolok  ). Most hogy így mondod, van benne valami.  Nyugi persze hogy értem.  Pötyi,sztem neked semleges nyarad van xD amúgy ki akarom próbálni a dinnyét sózva,de valahogy nem visz rá a lélek xD
Lehetséges bár változott a helyzet, mert a dinnye elfogyott.  Szerintem ne próbáld megmérgezni ilyesmivel a dinnyét az úgy jó, ahogy van.  Errefelé egész jó idő van és nekem pont most kell betegnek lennem. Mondjuk, ha nem lennék beteg, akkor meg nemrég értem volna haza, mivel nyári gyakorlatom van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5978 Dátum: 11 júl 27, 17:35:51 » |
|
oké...2 óra volt X"D na mind egy  lefestettem a kaput de énis kaptam rendesen festékadagot  hehh barna a kezem és nem víz alapú festék  -érthető okokból- na mindegy  jó újra itt ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5979 Dátum: 11 júl 27, 17:58:54 » |
|
Gyerekek ma volt az első nap h nem gondoltam arra h jó lenne már Naruto mangát olvasni xD lehet azért mert megjött a How I Met Your Mother-ből Barney Taktikai könyve xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5980 Dátum: 11 júl 27, 18:32:39 » |
|
Hehe, én meg megtudtam, hogy sikerült bezárnom apa kapuját!  Ezért nem tudtam elaludni, mindig feleslegesen aggódok.  Megkérdeztem apától, hogy mi lett volna, ha mégis nyitvahagyom. Mit válaszolt? "Bezártam volna." xD Mellesleg azt mondta, amikor este hazaért, nem is nézte, mert mindig a nagykapun át közlekedik.  Akkor ma mindenki ilyen dolgos? *.* Én is elmosogattam. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5981 Dátum: 11 júl 27, 20:52:01 » |
|
Ééééés megvettem a jegyet a Rammstein- Made in Germany koncertre!!!! Csak 10.000 ft volt egy ülőhely. Nagyon megérte.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5982 Dátum: 11 júl 27, 21:15:53 » |
|
Komolyan mondom, nem néztem tévét kb. amióta nincs suli. Max. ha 3× bekapcsoltam. És azóta egyszerűen semmivel se vagyok tisztában. Ezekről a koncertekről sem tudok. Azt se tudom, milyen műsorok mennek, egyáltalán adják-e még azokat a filmeket, amiket 1 hónapja néztem. Komolyan, 1 hónap kimaradás a tv világából, és tök elveszettnek érzem magam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5983 Dátum: 11 júl 27, 22:13:21 » |
|
Én most szívtam mint a torkos borz, mennem kell kórházba BP-re, holnap, szóval úgyhiszem hogy nem leszek jövőhétig, ez így szívás, addig is, legjobbakat nektek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5984 Dátum: 11 júl 27, 22:26:12 » |
|
Neked is a legjobbakat, Dawe! Jobbulást!  A tévével pedig nincs sok dolgom, híreket megnézem,néha HBO,History,National..de nem viszem túlzásba,az már biztos.^^ Alvás előtti programnak még kimentem Farkashoz, játszottam vele, majd lehemperedett mellém és néztük a csillagokat.*.* Utána persze mehettem fürödni megint.  Imádom,hogy nyáron teljesen logikátlanul élvezheted a szabadidőd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 22:26:48 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|