Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5940 Dátum: 11 júl 26, 13:18:27 » |
|
UchihaMasashi: azt mondod ez nálam bevált??? xD én nem is emlékszem ilyesmire xD vagy lehet megvolt már de nem emlkszem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5941 Dátum: 11 júl 26, 14:04:32 » |
|
Azt az új nyelvet majd nekem is tanítsd meg, és akkor legközelebb nem fogok lebukni, ha puskázok.  (Nagyon bénán puskázok, de nem is szeretek, viszont egyszer muszáj volt, és meg is jártam, asszem már egyszer panaszkodtam miatta itt.  )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5942 Dátum: 11 júl 26, 14:19:45 » |
|
Nálunk is ugyanígy vannak a padok, és 3 sor van itt is. Én meg idén mindig máshol ültem. xD Jövőre bevezetek egy rendszert.  Csalódás vagy, tudd meg, azt hittem hogy tisztességesen mentél át. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5943 Dátum: 11 júl 26, 14:33:24 » |
|
Ahha, akkor már tudom, kik törtek be múlt héten az osztálytársamék szomszédjába.  Tényleg, azt nem is tudom, hogy a jounin vizsga hogy zajlik. xD De ez nem ide tartozik. Te nem tetted le véletlenül? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5944 Dátum: 11 júl 26, 14:49:19 » |
|
de meséld azt is el hogy miért lettünk S-bűnözők......érdekes sztori nemde?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5945 Dátum: 11 júl 26, 15:09:42 » |
|
Hát még szép, hogy megvolt, minek nézel te engem. xD A jounint is letenném, de túl sok A-rangú küldetésem van, és nincs sok időm holmi vizsgákra.  xDD De ha leteszem, elküldenek S-rangúra is, és lehet hogy majd pont titeket kell levadásszalak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5946 Dátum: 11 júl 26, 15:39:08 » |
|
én soha nem bántanék egy nőt hisz mikor deibedarát intéztük el s megtudtam hogy lány azt se hevertem ki XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5947 Dátum: 11 júl 26, 16:03:21 » |
|
Nah majd pont a klónokkal át tudsz verni. xD  Szívem szerint nem vadásználak le, de tudod, ami küldetés, az küldetés...  =D Csak kérdés, hogy egyáltalán sikerülne-e.^^ Hát ma énis eléggé bekockultam, az evésen és a természet hívásán kívül el se moccantam a gép elől. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5948 Dátum: 11 júl 26, 16:19:46 » |
|
Emberek.. normális az, hogy ha kb. 5 napja elkezdtem egy emberrel álmodni, és azóta - köntösben, hosszúújjú pizsamában is fázok vastag takaróval, nincs kedvem semmihez, úgy érzem mintha üres lennék belül, mindenütt, és nincs étvágyam? ... T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5949 Dátum: 11 júl 26, 16:39:54 » |
|
Fufufufufu...  srácok el sem hiszitek mit láttam az előbb...  itt Borsod megye északi részén a felhőzetben volt egy valódi tornádó tölcsér és egészen nagy volt rendesen láttam ahogy csavarodik lefele a földig majd úgy félúton a forgása megszűnt és elmúlt... bár az amerikaik félnek ettől de nekem akkor is tetszett rohadt jó látvány volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5950 Dátum: 11 júl 26, 16:44:20 » |
|
Lehet hogy 5 napja szerelmes vagy?  ^^ Na hogy most mi történt velem az elmúlt 10 percben... Apa megkért, hogy menjek el és tegyem be a szemetest, mert ma jártak az utcában a kukások, és valószínűleg ő későn fog hazaérni, és nem akarja, hogy kint maradjon a kuka.. Na nagyban elindulok meg minden, azt gondoltam hogy nem lesz semmi, megjárom, aztán jövök vissza kockulni, erre befordulok az utcán... OMG. Rendőr áll apa háza előtt. Mondom atyaúristen mi a szösz történhetett!  De "szerencsére" rájöttem, hogy otthon minden rendben van, a szembeszomszéddal történt egy kis gond... Egy autó belehajtott a kerítésébe, ami betonból van(volt) és az egész össze lett törve, a kocsi eleje totálkáros. Azt hiszem senki sem sérült meg, mentőst nem láttam, de a rendőr telefonálgatott, az érintett személyek meg nagyban tárgyaltak. Én meg csak szépen elsétáltam, a zsaru ott állt a kukánál. Illedelmesen köszöntem neki, majd betettem a szemetest, és erre nagy csend lett, és mindenki azt figyelte, hogy én miként húzom be a kapun és jövök ki.  A rendőr is olyan gyanúsan méregetett. xD Aztán gyorsan eljöttem. Félek, hogy a nagy sietségben nyitva hagytam a kaput. Illetve azt tudom, hogy bezártam, de mivan, ha rossz irányba fordítottam a kulcsot? xD Nem lehetek ilyen hülye..  Akárhogyan, ma is tanultam valamit: Gyanús alak vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5951 Dátum: 11 júl 26, 17:06:56 » |
|
lehet jó látvány volt énis megnéztem volna de mit mondasz akkor ha tényleg meg is történik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5952 Dátum: 11 júl 26, 17:28:54 » |
|
Mi az egyik legrosszabb dolog nyáron? Betegnek lenni. Mi az egyik legjobb dolog nyáron? A dinnye.  Most akkor jelenleg nekem rossz vagy jó a nyár? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5953 Dátum: 11 júl 26, 17:37:19 » |
|
Szerintem egyszerűen csak jó rossz  . (Ha érted, mire gondolok  ).
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5954 Dátum: 11 júl 26, 17:56:48 » |
|
Azt hiszem ha a tornádóról van szó, akkor nem hinném hogy Magyarországon előfordulhat olyan, amely nagyobb károkat okoz, elvileg a Földrajzi fekvése miatt vagy mi.  Ha visszaemlékszel tavaly júniusra, akkor láthatod, hogy tornádó se kell a komoly károkhoz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|