hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5925 Dátum: 11 júl 26, 06:20:57 » |
|
Én tisztán emlékszem rád Kletta.  Majdnem eljöttél és bemelíroztad a hajam lilára.  Nem tom minek vagyok fent ilyen korán. o.O Na mindegy. Nem tudom mi lesz a mai progim.  Öcsém ma megy valami táborba, nekem meg nem volt kedvem. Pedig lesznek korombelik is. Tiszta hülye vagyok, csak itthon punnyadok, ahelyett, hogy mennék ilyenekre. >.<"
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5926 Dátum: 11 júl 26, 06:30:18 » |
|
Kletta énis tudom hogy ki vagy  hanii,hát akkor csinálj otthon valamit,vagy szervezz magadnak programot és nem fogsz punnyadni :DD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5927 Dátum: 11 júl 26, 06:37:53 » |
|
Hát az biztos, hogy lenne elég teendőm, ha tűrhetőbb idő lenne. De szerintem perceken belül kapunk egy kis reggeli záport, másrészt majdhogynem nagykabátban kell kimenni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5928 Dátum: 11 júl 26, 06:40:07 » |
|
Itt is fog esni szerintem,nagyon felhős az ég,de engem nem zavar,mindjárt megyek gyúrni a srácokkal xDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5929 Dátum: 11 júl 26, 06:46:57 » |
|
Az jó. xD Én meg mindjárt megyek reggelizni. xD Valamint az öcsémet kirugdosom az ágyból, mert lekési a buszt, és itt marad, és az nem lesz jó, mert szerettem volna 10 nap öcsimentes szünidőt. Bár a keltegetés nem az én feladatom, még magamat se tudom felébreszteni, nemhogy mást. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5930 Dátum: 11 júl 26, 07:36:10 » |
|
Nekem 3 tesóm van.  Egy nővér és 2 hugi. És mindhármukkal nagyon jóban vagyok.  Én nagyon szeretem a testvéreimet, és ez mindig is így volt, egészen pici korom óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5931 Dátum: 11 júl 26, 07:48:47 » |
|
De jó neked Aes. =) Mi mindig szétszedjük egymást, az egész család (főleg a mama) folyton panaszkodik, hogy miért veszekszünk állandóan, ez valami kibírhatatlan. Mindig azzal jön, hogy ők 4-en sose veszekedtek, mindig szerették egymást. Én is szeretem azt a kismajmot, dehát na... xD Én is akarok hugit. Mondjuk nekem lett volna egy hugim még az öcsém előtt, de... na mindegy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5932 Dátum: 11 júl 26, 08:16:21 » |
|
Hát ha hugik helyett öcsém lenne, akkor lehet nálunk is más lenne a helyzet.  Azt nem tudom, el bírnám e viselni. De valszeg nem.  Inkább még két hugi, mint egy öcsi, nekem ez az elvem. Amúgy érdekes, hogy mi mindig ilyen jóban voltunk tesóimmal, és nem azért mert így neveltek minket vagy valami, egyszerűen így alakult. Szal anyáéknak sose kelett ezzel foglalkozni. (nah jó, azért kiskorunkban néha akadtak veszekedések, sőt még egy két bunyó is, nagyobbik hugommal, de ezek sose voltak vészesek. Meg ezt olyan 5-6 éves korunkra végleg ki is nőttük.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5933 Dátum: 11 júl 26, 08:29:15 » |
|
Lehet hogy ti mindig jól kijöttetek egymással, hasonlóak voltatok/vagytok személyiségileg. Meg hogyha a korkülönbség se akkora, általában könnyebb szót érteni. (Köztem és az öcsém között 6 év van, és a barátnőm meg a bátyja között is.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5934 Dátum: 11 júl 26, 08:31:42 » |
|
Jahm hát sok mindenben hasonlítunk.  Meg valóban elég kicsi a korkülönbség, gyakorlatilag sorban születtünk egymás után. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5935 Dátum: 11 júl 26, 09:07:34 » |
|
Várjál Masashi ezt most nem értem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5936 Dátum: 11 júl 26, 09:25:22 » |
|
Őööizéé.. xD Hogy mit gondolkodtál azon hogy hogy lehettek egyidősek az osztályban?  Asszem ezt nem értem.^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5937 Dátum: 11 júl 26, 10:01:14 » |
|
 Áhh, nyugi nem vészes. "D Én vagyok elég gázos, mert van valami amit értek, aztán valaki rákérdez hogy ez hogy van, ő nem érti, erre én se értem már. xDD Pl. egyszer a barátnőm megkérdezte, hogy ha mondjuk repülővel utazunk valahová, és 6 órás az út. De az mégsem 6 óra, mert ott vannak az időzónák, tehát az is lehet hogy az út 3 órás, vagy 12 órás, de elvileg 6 órás. És én ezt eddig értettem, de amióta megkérdezte, azóta én is össze vagyok zavarodva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5938 Dátum: 11 júl 26, 10:43:20 » |
|
Igen, ez legalább olyan, mint a barátnőm és én. -Nem nézzük meg a Vámpírnaplókat? -Nem. -Menj a p****-ba. -Mondom nem nem nézhetjük meg, tehát megnézhetjük fafej. -Jaaa akkor jó. Nem szóltam. xD Értelmes társalgások...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5939 Dátum: 11 júl 26, 11:39:54 » |
|
Jajj azokat inkább nem is említem.  Meséltem már egyszer egyet a Csaj topic-ban. Több őrültség? El kezdtünk arról beszélgetni, hogy mit csinálnánk, ha már csak 24 óránk lenne az életünkből. Össze kellett írni 20 dolgot. Barátnőm első dolga: "Megerőszakolni SP-t."  Mintha csak egy húron pendülne az agyunk, mert az én első dolgom: "Kinyírni SP-t." xD Volt az egyik barátnőm szülinapja, és ott aludtunk nála, és mi is kaptunk egy kis "innivalót". Persze nem olyan sokat. Viszont ennek hatására felhangosítottuk a zenét, és az utcán táncikáltunk a Party Rock Anthem-re. xDD  Aztán eldöntöttük, hogy átsétálunk a szomszéd utcába, mert ott lakik/lakott a srác, akibe szerelmes voltam/(vagyok  ) és elénekeljük neki a "Részegen ki visz majd haza"-t.  De nem lett belőle semmi. Jah, meg igen, üvegeztünk, de semmi komoly (áá  ) és a barátnőm pasija azt a feladatot kapta, hogy alsógatyában menjen át a szomszédhoz és valljon neki szerelmet.  És megcsinálta. Ráadásul a szomszéd egy 20-30 éves pasi, barátnővel. xD Najó, ennyit a magánügyeimről. ^^" xD Milyen új nyelvet akartatok ti alkotni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|