|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6001 Dátum: 11 júl 28, 13:54:23 » |
|
Jó, átadom a rangot. Én úgyis jókislány vagyok.  ^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #6002 Dátum: 11 júl 28, 13:57:23 » |
|
Nem férfi vezér kéne nekik? Aki okos, ügyes, erős, szép, és kicsit sem egoista. Olyan mint én!  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6003 Dátum: 11 júl 28, 14:03:55 » |
|
döntsétek el xiaolin leszámolással -.- XDD Rikan tiéd a lótusz twister és a kristály szemüveg Masashi- árnyak leple és 3. kéz kezdjétek (püben vagy facebookon  de ha a modik engedik itt, ha van téma akkor ott  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6004 Dátum: 11 júl 28, 14:07:47 » |
|
Nem, két nemű  . Szerinted?  hanii tényleg jó kislány, reméljük nem ő volt Osama  . Akkor még egyszer meg halt volna aminek nem örülne senki, az élen velem  . Ilyen bénákat kaptam? Ez nem ér  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6005 Dátum: 11 júl 28, 14:17:49 » |
|
Nála lehet a többi is, szóval ezekkel én nem merek nekitámadni  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6006 Dátum: 11 júl 28, 14:19:31 » |
|
Áhh megöl a kíváncsiság hogy miről beszéltek de már nem bírom követni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6007 Dátum: 11 júl 28, 14:20:17 » |
|
ugyan ugyan... hiszen Masashi Masashi, tehát az mindent visz b+ egyed meg ezt: fuuton exxxtra oodama rasenshurikeeennnn!!! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 14:20:58 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6008 Dátum: 11 júl 28, 14:28:57 » |
|
Szerintem is enyhe káosz uralkodik az utolsó 2-3 oldalon, ami nem baj, mert a káosz jó. De a trónfosztás szón eldondolkodtam egy pöttyet. Hogy lehet megfosztani valakit a tróntól, aki nem én vagyok, ha egyszer én ülök a trónon? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 14:32:23 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6009 Dátum: 11 júl 28, 14:30:16 » |
|
megfostani nem de megfosatni igen  egyetek romlott kefírre szilvááát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6010 Dátum: 11 júl 28, 14:31:47 » |
|
Már megint nő lettem  . Ennyi erőből Masashi-chan te leszel Clay  . Mától a fedőneved ez lesz: "A kis tanyasi csávó". Oh igen Flexee? Akkor használom a bankaiom, és a fullbringem, a Vangola boxomat, a végső akaratom, félig macskává változok, szuper csillagharcossá alakulok, megszerzem a Halál listát és beleírom a neved... ennyi egyenlőre elég elég xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6011 Dátum: 11 júl 28, 14:34:37 » |
|
Oh igen Flexee? Akkor használom a bankaiom, és a fullbringem, a Vangola boxomat, a végső akaratom, félig macskává változok, szuper csillagharcossá alakulok, megszerzem a Halál listát és beleírom a neved... ennyi egyenlőre elég elég xD. *chakraösszpontosítás* KAMUI *beszívja Rikant akinek sajnos nem volt ideje arra a sok dologra amit még meg akart velem csinálni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6012 Dátum: 11 júl 28, 14:42:45 » |
|
Jó nekem mindegy  . Akkor "Szellem néni" lett a neved  . Ohoho dehogy nem volt ideje, annyi volt, hogy magácska 7 nap múlva szívrohamban megtetszik halni, de mivel jó szívű vagyok majd megmentem önt és ha kell szájon át is lélegeztetek  . Wuya néni nagyon köszönöm  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6013 Dátum: 11 júl 28, 14:47:02 » |
|
ehh ha a kamuival elküldöm valahova - mellesleg előbb szétszabdalom- akkor te onnan nem szeded már össze  de mind1 is mert Jashinista Uchiha lettem kamuival  és elhagytam a falut elmentem a rejtett termálba és Hidannal kiképeztettem magam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6014 Dátum: 11 júl 28, 15:08:10 » |
|
Én olyan csodálatos vagyok, hogy így is képes vagyok újjáéledni  Persze csak Ghost Nyanya segítségével  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|