Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5955 Dátum: 11 júl 26, 17:59:50 » |
|
Pötyi,sztem neked semleges nyarad van xD amúgy ki akarom próbálni a dinnyét sózva,de valahogy nem visz rá a lélek xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5956 Dátum: 11 júl 26, 18:03:20 » |
|
Hát a mamám a dinnyét kenyérrel eszi. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #5957 Dátum: 11 júl 26, 18:17:53 » |
|
amúgy ki akarom próbálni a dinnyét sózva,de valahogy nem visz rá a lélek xD
Semmi extra, annyi, hogy kevésbé vizes, így szerintem pont a lényegét veszíti el. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5958 Dátum: 11 júl 26, 19:03:48 » |
|
Orochimaru gumimatrac? Képet akarok!  Am ma meglepődtem. Nagy Utakata fan vagyok, és ma mikor du. hazajött tesóm, hozott nekem olyan buborékfújó játékot. Tudjátok, azt a kis dedóst, de nagyon imádom! Rengeteg bubi jön belőle. Csak az eső ne esne  imádom a bubikat *-* Utakatát énis szerettem de én mást fanolok xD Masashi-chan: hát én sem voltam egy jó ideje  sajnos lutsa vagyok olvasni, te meg eléggé...nos bő hozzászólásokat intézel kicsi fejem felfogóképességéhez xd de megbirkóztam az emlékezős hszeddel. meg utána Zer0 senpai (Masashi chan ezt átfogom venni  régen még énis használtam ilyet de meguntam xd) rövidkéjével is. de többet nem. mára ennyi elég volt D: tök jó mert kaptam 2 rohatt jó képet haveromtól de nem tom bettenni háttéképnek mer valami fura fájl  de méljeimbe megtudtam nézni ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 19:04:28 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5959 Dátum: 11 júl 26, 20:03:23 » |
|
tudom néha énis csak tudod én most ilyen exxxtre lusta korszakomat élem, elzárkózom, undok vagyok(neten nem  ) és most jobban vágyom a barátokra mint családra  fura de így van. mais elvoltunk Kitsune sannal  ééés gratulálok, vmikor olvastam új titulust kaptál  a legtöbb hsztermelő lettél :d most nézem még el sem értük duma topicban a félezer oldalt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 20:04:20 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5960 Dátum: 11 júl 26, 20:09:08 » |
|
Masashi: fogalmam sincs  de képet is csináltál az 100  Kitsune: itt vagyok  és kérlek mellőzd az egymás utáni hszeket, mert a modiktól megkapod a magadét!!  ha valamit kifelejtessz van egy kis szerkeztő ikon a jobb oldalona hszednek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5961 Dátum: 11 júl 26, 20:16:14 » |
|
hsz= hozzá szólás és legyen meg a minimum 4 szó a ebben a topicban a hozzászólásdoban. de van ahol 2 sor a minimum, de azt jelzik Kitsune, legközelebb elmegyek és Ától cetig (  ) megmutatok és elmagyarázok mindent  Masashi: akkor holnap újult erővel érjük el az 500 oldalt  ezennel kinevezlek...tábornoknak!! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 20:17:41 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5962 Dátum: 11 júl 26, 20:19:42 » |
|
akkor te egy...(segíts milyen rangod legyen a 2 személyes hadseregünkben  ) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5963 Dátum: 11 júl 26, 20:30:28 » |
|
Az jó  szegénykém még kicsit noob de énis így kezdtem  alig ismertem ki magam  najó mennem kell jó8 mindenkinek  csókpuszii 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5964 Dátum: 11 júl 26, 20:52:31 » |
|
Ehh, inkább ne kapjátok össze azt az 500 oldalt, nem győzök majd visszaolvasni. o.O  Én inkább nem hozok ide senkit, mert nekem minden ismerősöm egy troll.  xD Aztán még én kapnék kitiltást.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5965 Dátum: 11 júl 27, 07:53:56 » |
|
Mennyit írtatok.  Elolvastam de kb semmire nem emlékszem.  Csak arra, hogy Kletta meg Niki is jártak erre. :3 Szerencsétlenül kezdődött a napom. Negyed hétkor keltem, hogy kényelmesen leérjek értekezletre. Már indulni akartam, amikor látom a telómon, hogy van egy SMS-em. Munkatársam írt, hogy ma nem lesz értekezlet... :"DD De basszus éjfélkor én már alszom.  És akkor írt, ráadásul szerintem részegen, mert vagy kétszer megkérdezte, hogy megyünk-e kérdőívezni.  Úgyhogy csak 10-re kell mennem.  Tiszta kómás vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5966 Dátum: 11 júl 27, 09:01:53 » |
|
Tegnap én is csak azon kaptam magam, hogy 3,és még zenét hallgatok. A zene mellett elveszik a tér- és időérzékem.  Ma barackosba sem megyünk,esik, hétvégén pedig végig barátokkal alkotunk majd.. Kitűnő nap. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5967 Dátum: 11 júl 27, 10:51:31 » |
|
Ehh én is úgy 2 körül aludtam el, hála 2 embernek...  Fél éjfélkor éppen zenét hallgattam, amikor felhívtak telefonon, és több mint 1 órán át beszélgettek velem, majd megjelentek az utcánkban, a házunk előtt, és ki akartak hívni, na mondom én ilyenkor nem megyek ki. Akkor legalább nézzek ki az ablakon. Kinéztem, láttam őket, ők is engem. Erre ezek elkezdtek hangosan beszélni mindenféle "csúnya" dologról (remélem érthető, hogy miféle dolgok  ) na mondom ennek nem lesz jó vége, úgyhogy letettem a telefont és megírtam SMS-be, hogy csendesebben. Aztán elköszöntek tőlem, én meg megpróbáltam aludni, de nem ment, mert egész végig az járt az eszemben, hogy akkor most bezártam apa kapuját, vagy reggelre felbőszülten hív majd telefonon, hogy betörtek hozzá?  Tehát 2 körül elaludtam, és nem csoda, hogy nemrég keltem. Jaaa és a mai napon pontosan 1 éve boldogítalak titeket itt a fórumon.^^  Nomeg Kallen is, vagy ő csak holnap? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 10:54:17 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5968 Dátum: 11 júl 27, 11:08:48 » |
|
Akkor boldog halukát nektek... látom rosszul kezdődik a napotok! Ne baj rá se rántsatok (nem félre érteni  ... mondjuk ti nagy részben most lányok panaszkodtatok?!?! Tehát úgysem tudnátok xD) hanii pontosan milyen csúnya dolgokról is kiabáltak az ablakodba?? (mind1 nem fontos úgysem rám tartozik) bár sejtem miről van szó!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 11:09:54 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5969 Dátum: 11 júl 27, 11:30:31 » |
|
Majd egyszer neked is meg lesz az 1 éved. =) És én se vagyok őstag, van aki 4 éve itt van, nemde?  Akkor jó, ha sikerült boldogítanom téged is, az volt a célom. ^.^  Hehe, először úgy volt, hogy szerenádot fognak adni. xD Aztán mondtam hogy álljanak le, mert annak nem lesz jó vége. Aztán meg..(jaaaj muszáj mondani, olyan ciki  ) Ehh, jó idézek egy nem durvát: "Jól figyelj, mert most megvillantom a ..." És itt szépen letettem a telefont is, és elmentem az ablakból. Éjszaka közepén ilyet kiabálni... Nem ismerem őket.  Jaja, énis eldumálgatok 1 órán át a haverjaimmal telón, persze nem az én számlámra.  ^^ (Nekik ingyen van, azt mondták.^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|